Ve aleyküm selam değerli Ablam..
Allah c.c cümlemizden razı ve memnun olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim..Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ablam, biz hatmi dün bitirdik, duası da yapıldı inşallah.. Rabbimiz c.c ahsen surette kabul eylesin, mekanı cennetül baki olsun inşallah..Amin.. Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah ablam..En Yüce'ye emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
selamun aleyküm canım kardeşim kurban olduğum yüceler yücesi RABBİM her iki dünyada da
sizlerden razı ve hoşnut olur inşallah.gönlünüzden ne geçiyosa hakkınızda hayırlı kılıp nasip etsin inşallah.Rabbim yolunuzu açık etsin ve bu yoldan ayırmasın sizleri.Rabbim kabul buyursun kardeşim hakkınızı helal edin.size nasıl teşekkür ediceğimi bilemiyorum.çok duygulandım ve inanılmaz mutlu oldum.Rabbim sıkıntı yüzü göstermesin sizlere ve rahmeti bereketi daimen üstünüze olsun,ummadığınız anda ummadığınız güzellikler göstersin tıpkı benim şuan gördüğüm gibi.selametle ve bakiii duayla emanetiniz Mevlaya...B)
Selamin Aleykum Güzel Kardeşim çok Güzel Bir Paylaşim Emeğine Yüreğine Sağlik. Yaşadiğimiz Herşey Birleşip Asil Bizi Oluşturuyor Aslinda.yavaş Yavaş Işlenen Bir Oya Gibi Işliyor Hayatta Bizleri. Sikintilar Olmassa şükrün Tadina Ulaşabilirmiyiz.zorluklara Sabretmeden Kolayliği Bulabilirimiyiz. Birkez Daha Canlandi Sayende Bu Düşünceler Zihnimde Canim Kardeşim . Selam Ve Dua Ile Rabbimize Emanetsin..
Ve aleyküm selam değerli ablacım.. Sizin mutlu olmanız ve de etmiş olduğunuz bu güzel ve yürekten dualar inanın beni daha çok mutlu etti..Sizi çok iyi anlıyorum değerli ablacım.. Aslında bu konuda yazılacak o kadar şey var ki, sizin içinizdeki o sancıyı da çok iyi tahmin edebiliyorum ablacım.. Bundandır ki Allah c.c rızası için böyle bir şeyi düşündük.. Hamd olsun, ay sonu gibi biter diye düşündük ama çabuk bitti.. Rahman c.c merhume anneciğinizin ruhunu şad eylesin, mekanını cennetül-ala eylesin inşallah ablacım.. Bu güzel dualarınızı almak bizlere yetti.. Asıl ben size can-ı gönülden teşekkür ediyorum ablacım..Dua almaktan daha güzeli yok.. Rahman c.c size ve kıymetli ailenize de iki cihanda da selamet ve saadet bahşeylesin, dünyevi ve uhrevi tüm sıkıntılarınızı gidersin inşallah, kaldıramayacağınız acılarla imtihan etmesin..Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun daimen ablacım.. Her zaman mutlu olmanız duasıyla inşallah..Selam ve baki dualar ile Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetimizsiniz siz de inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim..B)
AMİN AMİN AMİN ECMAİN İNŞALLAH CANIM KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR HAYIRLI CUMALAR İNŞALLAH B)
s.a harika ,çok güzel eline sağlık slm ve dua ile
çok güzeldi kardeşim paylaşımın için ALLAH RAZI Olsun. Aslında hepimizin bildigi şeyler ama çok güzel bir şekilde anlatmış. esasen zehir olup fıtrata yerleşince bal hükmüne geçen sabrı nasip etsin Rabbimiz
Ve aleyküm selam Gül gönüllü, değerli Gülnisa Hocam:.
Yorumunuz tebessüm ettirdi..Allah c.c razı olsun, gül gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Çok teşekkür ediyorum değerli hocam.. Rahman c.c tevekkülünüzü daim eylesin, güveninizin neticesini iki alemde de en âli derecelerle size lütfeylesin inşallah..Amin..Acizane öğrencinizin dualarındasınız inşallah değerli hocam.. Her daim hayır ve güzelliklerle hemhal olmanız duası ile..
Her günümüze bir dilim kekimiz olsun inşallah... Selam, daimi dualar ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz inşallah gül hocam.. Rahman c.c güzel gönlünüze göre versin, yar ve yardımcınız olsun inşallah her daim..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..B)
s.a umuda yolculuğu çok güzel bir şekilde dillendiren bir yazı çok sağol aliyecim."Allah sevdiği insana dert verir".Ki onu düşünüp,ondan yardım dilesin diye.Hastalık şifadır adı altında takvim yaprağında bir yazıda okumuştum buna benzer.Allahtan ümid asla ve kata kesilmez.Kesilmeside küfre delalettir.bunu unutmamak lazım.Seninde yazında geçtiği gibi kainattaki çiçekler,güneşler hep bizim için.Ki şunuda unutmayalım."Allah bizi sevdide yarattı".Selametle kal kardeşim.rabbime emanetsiniz.
s.a çok gzel bir paylaşım evet acaba merak ediyorum benden çok başına hoş olmayan şeyler gelmiiş kim vardır? herlade hiç yktur şimdi diyosunuzdur yaşın kaç daha senn ne derdi eve ekmek mi getiriyon ama bnm hayat hikayem hakkten berbat!yaşadıklarım... ama allahım şükürler olsun hiç bir zaman allahım bna neden böyle bir dert verdin demedim aklımdan bile geçmedi