Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

günah mı ya!! : ( (1 Kullanıcı)

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
yorumlar için sagolun ins. hersey yoluna gırer... allahım bu ve benzer drmdakı herkese yar yardımcı olsun...................

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
anlamıyorum bu aılelerı buyuklerı cozemıyorum 17 yasındayım ve namaza basladım aılem bıktırdı cnımdan özellıklede annem yeter artık demek ıstıyorum bagırmak ıstıyorum gunah dıyer susuyorum kendıme zarar vermekten korkuyorum artık.6.sınıfta kapandım zorla basımdan ortuyu aldı 2 ay once kapandım yıne almay calıstı yapamadı ızın vermedım konusup burnumdan getırdı artık alıstı kuran okuyorum dua okuyorum kendını saplantı halıne getırdın deyıp sınır ettı bu sıteye uyeyım chat yapsam daha ıyı susar gheralde kafanı doldurdun kapat bılgısayarı cok dua etme ıylıgınde guzellıgınde karelınde olsun dıye sabahtan buyana aglşıyorum yeterrrrrrrrrrrrrrr ya ne yapcam dısarı askılıyla cıksam problem yok dua okusam kapansam var muslumanmısın dyorum evet dıyor nerde muslumanlık 17 yılm bıtıyo 18 olcm bı namaz gormedm calıstı hep kardeslerımı buyyttm yemeklerını yaptm okuldan bır cok basarı getrdım bugune kadar asla saygısızlık yapmadım bı ahlaksızlıgım olmadı hala yaranamadım bıktım hayattan yasamaktan bezdırıyor ne yapcam ben ya musluman cocuguna bu konu8da ne yapmak yakısır yoruldum aglamaktan ben mı anne dın konusunda omu yeter artık ne
yapacagım ben.......... baskası olsa cok ıyı durur bu benm annm mı derım artık anlamıyorum...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

Canım kardeşim benim Allah c.c. sana sabır versin.Yazdıklarını okurken şaştım kaldım Allah c.c. annenide ıslah etsin.

Ağlama artık bitanem çok üzüldüm ya

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun ablacım sabır emekten başka çaren yok allah annene hidayet versin

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Sabret kardeşim sabrın sonu selamettir.
Dualarında annenede yer ver.Rabbim layık kullar olmamızı nasip eylesin inşallah.
Doğru yoldan ayırmasın cümlemizi.
Çok tepkili davranmamaya çalış.Çünkü sen ne kadar tepkili olursan annen o kadar karşı çıkacaktır.Ve (töbe haşa) ettiğin duaların ve kıldığın namazların kendinden uzaklaştırdığını düşünecektir.Mümkün mertebe sakin olmaya çalış.
Huzurla selametle kal inşallah.

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesim anlattığına göre hayırlı bi evlatsın herkes böle bi çocuğum olsun die dua eder senin annende tam tersi nedim ALLAH sana sabır annenede doğru yolu göstersin...

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
Sabret kardeşim sabrın sonu selamettir.
Dualarında annenede yer ver.Rabbim layık kullar olmamızı nasip eylesin inşallah.
Doğru yoldan ayırmasın cümlemizi.
Çok tepkili davranmamaya çalış.Çünkü sen ne kadar tepkili olursan annen o kadar karşı çıkacaktır.Ve (töbe haşa) ettiğin duaların ve kıldığın namazların kendinden uzaklaştırdığını düşünecektir.Mümkün mertebe sakin olmaya çalış.
Huzurla selametle kal inşallah.
dedıklerını yapmaya calısıyorum ama sabır nereye kadar bıtmeden devm etcek onu dusunuyorum..............

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim herşeyibilendir ve unutmaki her "şer" düşündüğümüz olaylar da bile vardır bi hayır.Bu gayenin inancıyla kendini ayakta tut.Ve dediğim gibi mümkün mertebe annenin tepkisini çekmemeye çalış.daha sakin davran.bu sefer iyice onunla zıtlaştığını düşünüp daha fazla günaha girmesin.Unutmaki annen.İnşallah yaptığın ibadetlerin sevabına annende nail olur.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum tugbacim.rabbim sana sabir ihsan etsin.kimi aileler zorla kapatirlar sizinkiler zorla açtiriyor.baban bişey demiyormu?sen bildiğin doğru yoldan şaşma ablacim.herksin bir imtihani var.seninkide annen.peygamberleri düşün.mesela;hz lut eşiyle imtihan olundu,hz nuha oğlu inanmadi,hz ibrahimin babasi putperestti,peygamber efendimizin amcasiydi ebu cehil,ebu lehep...

Allaha emanet ol canim kardeşim

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum tugbacim.rabbim sana sabir ihsan etsin.kimi aileler zorla kapatirlar sizinkiler zorla açtiriyor.baban bişey demiyormu?sen bildiğin doğru yoldan şaşma ablacim.herksin bir imtihani var.seninkide annen.peygamberleri düşün.mesela;hz lut eşiyle imtihan olundu,hz nuha oğlu inanmadi,hz ibrahimin babasi putperestti,peygamber efendimizin amcasiydi ebu cehil,ebu lehep...

Allaha emanet ol canim kardeşim
babam fazla karısmaz bır cok seyde problem yaratır ama calıstıgı ıçın aksamdan aksama grur.

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim herşeyibilendir ve unutmaki her "şer" düşündüğümüz olaylar da bile vardır bi hayır.Bu gayenin inancıyla kendini ayakta tut.Ve dediğim gibi mümkün mertebe annenin tepkisini çekmemeye çalış.daha sakin davran.bu sefer iyice onunla zıtlaştığını düşünüp daha fazla günaha girmesin.Unutmaki annen.İnşallah yaptığın ibadetlerin sevabına annende nail olur.

cekmemeye calısıyorum fakat içim cok yanıyor bısey demesemde gozlerm sulanıyr ben sussam vucudum konusuyor artk.........

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardım etsin kardesimm
Nevin ablanın da dedigi gibi sende bununla imtıhan oluyorsun Peygamberleri düşün.mesela;hz lut eşiyle imtihan olundu,hz nuha oğlu inanmadi,hz ibrahimin babasi putperestti,peygamber efendimizin amcasiydi ebu cehil,ebu lehep...
sabret canımm
bol bol dua et
sakin olmaya calıs islamıyeti sevdirmeye calıs aman kardesım sert tepkı gösterirsen annen daha da uzaklasır Dİnden
Allah yardım etsin canımm
Annene de hidayet ihsan etsinn
SElam ve dua ile...

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardım etsin kardesimm
Nevin ablanın da dedigi gibi sende bununla imtıhan oluyorsun Peygamberleri düşün.mesela;hz lut eşiyle imtihan olundu,hz nuha oğlu inanmadi,hz ibrahimin babasi putperestti,peygamber efendimizin amcasiydi ebu cehil,ebu lehep...
sabret canımm
bol bol dua et
sakin olmaya calıs islamıyeti sevdirmeye calıs aman kardesım sert tepkı gösterirsen annen daha da uzaklasır Dİnden
Allah yardım etsin canımm
Annene de hidayet ihsan etsinn
SElam ve dua ile...

sagolasın arkadasım annem dını sevıyor gıbı gorunuyor benı dısımdakı dınıne baglı herkese cok ıyıdır ama bana neden boyle anlamıyorum mesela kapalı arkadasım vardı cok mutlu onun adına ama ben kapanınca kıyamet koptu evde.... cözemıyorum

hastetim

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun ablacım sabır emekten başka çaren yok allah annene hidayet versin

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a tuğbacım rabbim yardımcın olsun.annenle sınav oluyosun.ama genede o senin annen bunu sakın unutma.bu yüzden kötü konuşma annen için.sınavda olduğunu unutma.sabırla rabbim sana bi kapı açar.annene hidayet verir inşallah.her şey yoluna girer.ama sakin ol lütfen canım kardeşim selametle sabır ve dua ile rabbimize emanetsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt