Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

günah mı ya!! : ( (1 Kullanıcı)

BaFrALı AhMeT

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ahmetcy.tr.gg
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Ablacığım sen anladığım kadarıyla inancı tam olan bir kişisin.Bazıları vardır anneleri ona namazını ibadetlerini yapması için yalvarır ama senin annen engel oluyor.Ama sen yinede ibadetlerini aksatma.Anneni ALLAH(cc)ıslah eylesin,sana da sabır ihsan eylesin.A.E.O Selam ve dua ile...

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm güzel kardeşim,bence,ki öyledirde Allah(C.C)sana verdiği sınavdır sabrediceksin muhakkak ki hepimizin sabrettiği şey vardır Allah daha kötüsünü vermesin sen hiç üzme kendini Allah sevdiği kullarını sınava çekermiş İNŞALLAH anneninde kalbine iman sevgisi verilir O annedir sabr et.Sabrın mükafatı vardır. Aynı dert bended var ama birazcık farklı.
keşke benim de annem gerçekleri görse secdeye kapansa çünki onun ahirette acı çekmesini istemiyorum tabi anlıyorum seni sende aynı sabredersin ama bide onun ittaat etmediği için yanmasını istemiyorsun.
Allah hepimizi affetsin sevgi iman nasip etsin AMİN!

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
annmın gercklerı anlaması ıçın ugrscm ve sabredyrum blıyorm hr ne olursa olsun annm buyugum saygda asla kusr ypmdm yapmmda tk korkum oldugunde azp cekmesı bundn korkuyorum kımse kımsenn acı cektıgını blmek ıstemez.allahım bu drmdakı herkese yardım etsın..... cvplarınız ve yorumlrınız için sagolun..............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt