Esselamun Aleykum Inşaallah Bende Varim.
TAMAM KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.
Esselamun Aleykum Inşaallah Bende Varim.
Selamin Aleyküm Gülsüm Kizim..
Inşaallah Katilimci Olmaya Gayret Sarfedeceğiz...
Rabbime Emanet Ediyorum...
s.a.
listenize benide eklermisiniz
allah razı olsun meftun kardeş hayırlı bir işe vesile oldun
selametle
KİM KENDİSİNDE VEYA ÇOLUK ÇOCUĞUNDA KATLANAMAYACAKLARI BİR İHTİYAÇ YOKKEN
DİLENMEYE BAŞLARSA , ALLAH (c.c.) ONU UMMADIĞI YER VE ZAMANDA MUHTAÇ EDER.
HZ.MUHAMMED (s.a.v.) (Beyhaki)
selamun aleyküm arkadaşlar işlerimizi sağla yapmaya çalışıyor ve efendimizin sünnetine uymaya çalışıyoruz inşallah.
ALEYKÜMMUSSELAM KARDEŞİM EVET ALLAH(C.C)IN İZNİYLE EFENDİMİZİN SÜNNETİNİ UYGULAMAYA ÇALIŞTIM.YALNIZ ARKADAŞLARIMIDA İŞLERİNİ SAĞLA YAPMA KONUSUNDA UYARMAYA ÇALIŞTIM AMA SOLLA YAPMAK GÜNAHMI SOLAKLAR NE YAPSINLAR DİYE SORULARLA KARŞILAŞTIM.BENDE ÇOK BİLGİLİ OLMADIĞIM İÇİN YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMEDİM BANA BU KONUDA BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.ALLAHA(C.C) EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE.......
ALEYKÜMMUSSELAM KARDEŞİM EVET ALLAH(C.C)IN İZNİYLE EFENDİMİZİN SÜNNETİNİ UYGULAMAYA ÇALIŞTIM.YALNIZ ARKADAŞLARIMIDA İŞLERİNİ SAĞLA YAPMA KONUSUNDA UYARMAYA ÇALIŞTIM AMA SOLLA YAPMAK GÜNAHMI SOLAKLAR NE YAPSINLAR DİYE SORULARLA KARŞILAŞTIM.BENDE ÇOK BİLGİLİ OLMADIĞIM İÇİN YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMEDİM BANA BU KONUDA BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.ALLAHA(C.C) EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE.......
selamun aleyküm kardeşim eveeetttt şimdi soruna cevap vermeye çalışayım.öncelikle sol elle iş yapmak günah değildir.sağla yapmakta efendimizin sünneti olduğu için sevaptır.farkındaysan konumuzun başlığıda efendimizin sünnetini uygulayıp onun şefaatine nail olmaktır.eğer arkadaşların sağı kullanmaya çalışıp başaramamışlarsa sol ellerini kullanmaya devam etsinler.yalnız bunun efendimizin sünneti olduğunu ve bu yüzden sevap olduğunu söylemek size vazifedir.ayrıca dinimiz öyle güzel bir dindirki;emir ve yasaklar varsa zaruret halinde o kişiye ehliyet vardır yani izin vardır.umarım yardımcı olmuşumdur.selametle.