desertrose
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Gülümseten Şirinler)
Sağolasın kardeşim..
handos yazdı:
valla ii oldu emeğine sağlık
Sağolasın kardeşim..
handos yazdı:
valla ii oldu emeğine sağlık
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm güzel kardeşim. ne güzel resimlerdi ya Allah razı olsun bizlerle paylaştığın için... çok sevimli ve orjinaldiler. eline emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah.. selam ve dua ile.B)B)B)
enesmuhammed-i yazdı:
B)harika omus allahrazaı olsunB)
gokcenn80 yazdı:
hepsi çok şeker emeginize saglık a.e.o selametle
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK TATLILARYA HEPSİNİ RABBİM DEĞİŞİK GÜZELLİKLERDE YARATMIŞ. HELE EN SONDAKİ ÖP BENİ DİYENİ BEN ÖMESEMDE Bİ PARÇA ISIRSAM OLMAZMI ÇOK TATLI YA. RABBİM ONU VE HEPİMİZİN EVLTLARINI BİZLERE BAĞIŞLASIN AMİN.......SENDENDE ALLAH(C.C) RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK.ALLAH'A EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM
serife07 yazdı:
ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ... AMA KARDEŞİM BENİM DE O FARELİ DONDURMAYI GÖRÜNCE İŞTAHIM KAÇTI.DONDURMA YERKEN HEP AKLIMA GELİRMİŞ.
ŞAKA BİR YANA EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM GÜZEL OLMUŞ...
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
ONLARDA ALLAH CC YARATTIĞI AMA FARELİ DONDURMA İŞTAHIMI KAÇIRDISELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.ÇAOK TATLI BICIR BICIR ÇOK ŞİRİN RESİMLER.
O beğenmediğin fareli dondurma için kediler maraton koşuları yapıyor biliyorsun değilmi
Sende Allah'a emanet ol kardeşim, Selametle
vera nur yazdı:
çok hoştu kardeş emegine saglık ben genelde soruyorum resimlerini kopyaladıklarıma ama cevap alamıyorum kopyaladım resimleri hakkını helal et
Mehmet yazdı:
s.a
kardeşim allah razı olsun hepside bir birinden güzel paylaşımın için tşk.ed.
Tugbis yazdı:
Selamun aleykum tatlilar
HAYIRLI GUNLER, DUALARDA BULUSMAK UZERE.