Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GÜLMEYİN!!! GENE GELECEKLER (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GÜLMEYİN!!! GENE GELECEKLER

selamun aleyküm.ben deliyim ve sizde benim dostlarımsınız.dinim için deli de olurum zırdelide.rabbim bütün zaferleri müslümanlara nasip eder inşallah.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

asil20 yazdı:
S.A. KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH C.C RAZI OLSUN.ASLINDA HER NE KADAR GİTTİ GÖRÜNSELERDE HİÇ GİTMEDİLER HEP BURALARDA ARAMIZDA BİR YERLERDELER.SİSTEMLİ OLARAKTA ÇOĞALMAYA VE KENDİLERİNİ KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.
UYANIK OLMAMIZDA FAYDA VAR.''SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ''...A.E.O...

A.S

ALLAH CC RAZI OLSUN...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ZEHRA MELEK yazdı:
ferit yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
ferit yazdı:
'''''DELİLER BURAYA TOPLANSIN'''''

S.A.:D
ve aleyküm selam :) ablam
anlaşılan burda bi ben, bi esmani abi, bi de sen delisin...
deliiiii ülkeyi kurtarmak sana mı kaldı otursana oturduğun yerde bu kadar akıllı varken sananeee...:mad:
s.a. kardeşlerim deli diyorsanız bende varım....

A.S

EYVALLAH SENSİZ OLURMU HİÇ ABLA:)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Allah razı olsun abi PAYLAŞTIĞIN HATIRLATTIĞIN İÇİN.. YENİ GÖRDÜM KONUYU.YORUMSUZUM MAZUR GÖRÜN.SELAMETLE

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
selamun aleyküm.ben deliyim ve sizde benim dostlarımsınız.dinim için deli de olurum zırdelide.rabbim bütün zaferleri müslümanlara nasip eder inşallah.

VE ALEYKÜMSELAM

EYVALLAH...SİTENİN DELİSİ

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
Re: Gülmeyin!!! Gene Gelecekler

Re: Gülmeyin!!! Gene Gelecekler

Haddizatında, dininden dolayı yer yer cinnet ve hafakanlara girmeyen kimselerin diyanetleri açısından kemâle ermeleri mümkün değildir. İslam hakikatinin mecnunu olmayanların da, insanlığa ebediyet şerbeti sunmaları imkansızdır. Binaenaleyh, bu duygularla meşbu bulunduğum bir gün şöyle dua etmiştim Rabbime: Allahım, Senden iman davasına meftun deliler istiyorum, İnsanlığın İftihar Tablosunun beyanı içinde, din ve diyanetinden dolayı kendisine mecnun denilecek dostlar ver bana. Kendi çıkarlarını hiç düşünmeyen, makam-mansıp, mal-mülk, şan-şöhret ve servet ü saman sevdasına düşmeyen beş-on yârân ver. Ne olur Rabbim! Senin hazinelerin geniştir, dilersen isteyene istediğini verirsin, bana da dininin delisi beş-on insan ver!

M.FETHULLAH GÜLEN

KIRIK TESTİ SOHBETLERİ ( DELİ Mİ? , DELİL Mİ? )

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Allahım, Senden iman davasına meftun deliler istiyorum, İnsanlığın İftihar Tablosunun beyanı içinde, din ve diyanetinden dolayı kendisine mecnun denilecek dostlar ver bana. Kendi çıkarlarını hiç düşünmeyen, makam-mansıp, mal-mülk, şan-şöhret ve servet ü saman sevdasına düşmeyen beş-on yârân ver.

S.A.AMİN YA RABBİM.A.E.O.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
Allahım, Senden iman davasına meftun deliler istiyorum, İnsanlığın İftihar Tablosunun beyanı içinde, din ve diyanetinden dolayı kendisine mecnun denilecek dostlar ver bana. Kendi çıkarlarını hiç düşünmeyen, makam-mansıp, mal-mülk, şan-şöhret ve servet ü saman sevdasına düşmeyen beş-on yârân ver.

S.A.AMİN YA RABBİM.A.E.O.

ALEYKÜM SELAM ABLAM.MEFTUNLAR DELİ OLUR ZATEN.HELEKİ YARADANINA SEVDASINA MEFTUNSA EĞER ALLAHIN İZNİYLE HİÇBİR ENGEL TANIMAZLAR.VE ONLARIN KORKULARI SADECE ALLAHTIR.

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
ZEHRA MELEK yazdı:
ferit yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
ferit yazdı:
'''''DELİLER BURAYA TOPLANSIN'''''

S.A.:D
ve aleyküm selam :) ablam
anlaşılan burda bi ben, bi esmani abi, bi de sen delisin...
deliiiii ülkeyi kurtarmak sana mı kaldı otursana oturduğun yerde bu kadar akıllı varken sananeee...:mad:
s.a. kardeşlerim deli diyorsanız bende varım....

A.S

EYVALLAH SENSİZ OLURMU HİÇ ABLA:)
tamam o zaman anlaştıkB) bende buralarda olacam inşlh.;););)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt