RE: GÜLMEYİN!!! GENE GELECEKLER
s.a bende delı unvanı almak ıstıyorum. elınızde kaldı mı acaba?
aslında burdalar ama farklı kollardan saldırıyorlar ve bizler sadece savası kötu olarak algıladıgımız ıcın gormuyoruz yada görmek ıstemıyoruz.ama bu gıdısle savasda kaçınılmaz.ınşallah bu şekılde olmaz diyecem ama bu seferde bencillik yapmış olacam. sadece kendimizi düşünmekden başkalarını düşünmeye fırsat olmadığı için.rabbim sonumuzu hayır etsin inş.a.e.o
RECEB-I KAMER yazdı:
s.aleyküm ben de deli olmak istiyorum ne yapmalıyım acaba..SADECE ÜLKEMİ ÇOK SEVİYORUM YETERLİMİ ACABA..KABUL ETTİNİZMİ BENİDERABBİM HAİNLERE FIRSAT VERMESİN..VE ASLA GELMESİNLER CANIM ÜLKEME..S.ALEYKÜMferit yazdı:
ve aleyküm selam ablamADALETIMAHZA yazdı:
ferit yazdı:
'''''DELİLER BURAYA TOPLANSIN'''''
S.A.
anlaşılan burda bi ben, bi esmani abi, bi de sen delisin...
deliiiii ülkeyi kurtarmak sana mı kaldı otursana oturduğun yerde bu kadar akıllı varken sananeee...
ALLAHA(c.c.)EMANANET OLUN..
s.a bende delı unvanı almak ıstıyorum. elınızde kaldı mı acaba?
aslında burdalar ama farklı kollardan saldırıyorlar ve bizler sadece savası kötu olarak algıladıgımız ıcın gormuyoruz yada görmek ıstemıyoruz.ama bu gıdısle savasda kaçınılmaz.ınşallah bu şekılde olmaz diyecem ama bu seferde bencillik yapmış olacam. sadece kendimizi düşünmekden başkalarını düşünmeye fırsat olmadığı için.rabbim sonumuzu hayır etsin inş.a.e.o