Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gülmek Isteyen AMA (2 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. CEVDET ABİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN RABBİM DE SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH ALLAH' A EMANET OL:G:K

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ MESAJI EĞER YAZDIYSAM SİZE HATIRLAYAMADIM BİR DAHA YAZAYIM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ RABİME EMANET OLUN DUANIZA AMİN DİYORUM SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
sa.kardeşlerim video seyreden buraya gelsin tedavi burda kırize girenleri burda bakıyoruz

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/FLASH][/QUOTE]

..................

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/FLASH][/QUOTE]

..................

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/FLASH]

..................[/QUOTE]
SELAMUN ALEYKÜM ABİ..GEÇEN GÜN AYNI ŞAKAYI ARKADAŞIM BANA YAPTI:K:K BUNUN KADAR UZUN SÜRDÜRMEDİ:KALLAHTAN BEN KAPATMAYI BİLİYODUM... ARKAMDA YAPIŞACAK DUVARDA YOKTU...1.78 UZANIRDIM VALLA...:K

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM ABİ..GEÇEN GÜN AYNI ŞAKAYI ARKADAŞIM BANA YAPTI:K:K BUNUN KADAR UZUN SÜRDÜRMEDİ:KALLAHTAN BEN KAPATMAYI BİLİYODUM... ARKAMDA YAPIŞACAK DUVARDA YOKTU...1.78 UZANIRDIM VALLA...:K
[/QUOTE]

ve aleyküm selam kardeşim büyük gecmiş olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
gülmek yerine ağlamak istiyorum....ki ağlıyorum bu vıdeoya ne kadar cok gulerdm morelım bozuldugunda bunu ızlerdım ama bu bıle gülmeme çare olmuyor artık...sadace ağlamak istiyorum...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
gülmek yerine ağlamak istiyorum....ki ağlıyorum bu vıdeoya ne kadar cok gulerdm morelım bozuldugunda bunu ızlerdım ama bu bıle gülmeme çare olmuyor artık...sadace ağlamak istiyorum...

SELAMÜN ALEYKÜM BENDE SİZİN BU VİDEOYA GÜLDÜĞÜNÜZÜ DÜŞÜNEREK CIKARDIM BİLİYORUM OLANLARI AMA ŞUNU UNUTMAYIN BEN HİC GÖRMEDİM KAVAK AĞACINI TAŞLAYANI CÜNKÜ ONDA MEYVA YOK UMARIM ANLAMIŞINDIR KENDİNİ BUKADAR ÜZME SANA YAKIŞMIYOR BEN SENİ HEP NEŞELİ GÖRMEK İSTERİM ŞUNU UNUTMA BABALAR COCUKLARINI HER NE OLURSA OLSUN KIZAR AMA YİNE ARKASINDADIR RABBİME EMANET OL KIZIM

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM BENDE SİZİN BU VİDEOYA GÜLDÜĞÜNÜZÜ DÜŞÜNEREK CIKARDIM BİLİYORUM OLANLARI AMA ŞUNU UNUTMAYIN BEN HİC GÖRMEDİM KAVAK AĞACINI TAŞLAYANI CÜNKÜ ONDA MEYVA YOK UMARIM ANLAMIŞINDIR KENDİNİ BUKADAR ÜZME SANA YAKIŞMIYOR BEN SENİ HEP NEŞELİ GÖRMEK İSTERİM ŞUNU UNUTMA BABALAR COCUKLARINI HER NE OLURSA OLSUN KIZAR AMA YİNE ARKASINDADIR RABBİME EMANET OL KIZIM

:A :A :A :A çıkmaza gırdım.... tükenıyorum..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:A :A :A :A çıkmaza gırdım.... tükenıyorum..

S.A. BAK BEN SENİ GÜCLÜ BİRİ BİLİYORUM SEN KENDİNİ ÜZME VE BİZLERİDE ÜZME BİLİRSİN BENİ BEN SENDEN SULU GÖZLÜYÜM KENDİNE HAKSIZLIK EDİYORSUN YAPMA BUNU DEDİMYA BU ÜC GÜNLÜK DÜNYADA HİC BİR ŞEY ÜZÜLMEYE DEĞMEZ BAK BENİ ÖRNEK AL HERŞEY BOŞTUR BUNU SAKIN UNUTMA SADECE SEN BİLDİĞİN YOLDA DEVAM ET RABBİME EMANET OL

Asİ_GeNç

Kayıtlı Kullanıcı
Abi Allah Senden Razi Olsun Ne Diyeyim Gece Gece Güldüm Yav Allaha Emanet Olun

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine yüreğine sağlık kardeşim RABBİM RAZI OLSUN ALLAHTA seni güldürsün mevlama emanet ol selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt