Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gülmek Isteyen AMA (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Cevdet abim..
Çok güzeldiler. Allah c.c razı olsun:D..İlk videoya çok güldük..Paylaştığınız için teşekkürler..Arkadaşlarımız da güldü:D...Zaten ilk videodaki konuşmalardan anladığım kadarıyla, adam koşu bandına binmemek için tereddüt ediyor (haklı bir tereddüt ama), diğer kişi de ikna edene kadar epey uğraşmış...Cevdet abimiz, Rabbimiz c.c de sizi güldürsün her daim inşallah..Allah'a emanet olun.Selam ve baki dua ile.

ve aleyküm selam kardeşim allah sizden razı olsun bende bunu merkediyordum acaba yanlış birşeyler konoşmasınlardiye allah razı olsun kardeşim şimdi rahatladım duanıza amin diyorum rabbime emanet ol kardeşim benim.:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
önce güldüm:Ksonra üzüldüm:Ayazık adama ya .....
cennet ağacı budamı yiğenin.aynı kişilermi yoksa farklımı.valla incinur görmesin benimkinide koy diye tutturur....:H

s.a. kadeşim nurtanesinin resmini korsanız cok sevinirim bir göreyim cok merak ediyorum dünya gözüyle rabbime emanet olun sağlıcakla kalın.:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM ABİ KOPTUK YAAA:D:D:DİNANKİ GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ. RABBİM GÜLMEKTEN GERİ KOYMASIN.

ve aleyküm selam kardeşim benim. ben dünden beri veya bu formu her acışımda gülüyorum burada şu an bu adam salakmı kendi kendine gülüyor diye bakıyorlar amin kardeşim inşallah hepimiz güzel mutlu günlerde oluruz rabbime emanet ol kardeşim. :H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cevdet abi özellikle sizden özür diliyorum hakkınızı helal edin çok güzel bir paylaşımdı sonradan sizin yorumunuzu fark ettim lütfen hakkınızı helal edin

a.s. kardeşim bende üzülmüştüm bizi hic tımlamadılar bile iki kere yazdım ama dinlemediniz sonra düşündüm ya cevdet sen kimoluyorsunda admlara yapmayın diyorsun bak takmadılar bile dedim ve cok üzüldüm ben hep söylerim kimsede ama kimsede hakkın yok varsada helaldir kardeşim şu an cıkmam gerek eve gidecem sağlıcakla kalın.:gulegule

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
abi hala izliyoruz annem komşular falan geldıkler basıma aç dıyıp duruyorlar hepsı yerlerde valla kopuyorlar burda bugün çok gulduk buna yaa
:K:K:K

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
abi hala izliyoruz annem komşular falan geldıkler basıma aç dıyıp duruyorlar hepsı yerlerde valla kopuyorlar burda bugün çok gulduk buna yaa
:K:K:K

S.A. KARDEŞİM ALLAH NEŞENİZİ DAİN ETSİN KOMŞULARINIZADA TEK TEK SELAM EDİYORUM ALLAH ACILARINI GÖSTERMESİN ALLAH GÖNÜLDEKİLERİNİ KABUL ETSİN HEPİNİZ RABBİME EMANET OLUN :H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim menü bölümünden diğer videoları izleyebilirsiniz tavsiye ederim çok komikler cevdet abi allah razı olsun

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞLERİM VİDEOYU İZLEMEDEN SÖYLÜYORUM GÜLME KIRIZİNE GİRENE BİZ KARIŞMAYIZ ONA GÖRE RABBİME EMANET OLUN

[flash]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/flash]

SELAMÜN ALEYKÜM .. ADAMA YAZIK OLMUŞ YA SESİ KISILMIŞTIR ŞİMDİ BAĞIRMAKTAN..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM .. ADAMA YAZIK OLMUŞ YA SESİ KISILMIŞTIR ŞİMDİ BAĞIRMAKTAN..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SESİNİ BİLMİYORUM AMA BİR KACGÜN KENDİNE GELEMEMİŞTİR OTURDUĞU YERDE HALA KOŞUYORDUR GARİBİM. RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.:H

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm cevdet abi Allah razı olsun özellikle ilk videoda çok güldüm :D ama ikincisi abdest mi alıyodu ne :( yapılmaması gereken bi hareket üzüldüm gerçekten Allaha emanet olun selametle ....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm cevdet abi Allah razı olsun özellikle ilk videoda çok güldüm :D ama ikincisi abdest mi alıyodu ne :( yapılmaması gereken bi hareket üzüldüm gerçekten Allaha emanet olun selametle ....

VE ALEY KÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH NEŞENİ DAİN ETSİN BİLMİYORUM APTESMİALIYOR AMA FARKETMEZ BİRAZ SONRA TEKRAR ALIR BİRAZ KENDİNE GELSİN SİZDE ALLAHA EMANET OLUN :H

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
hayılı geceler ya çok komik cevdet 71 hem eteği tutuyor hemde arkasına bakıyor :K:K

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞLERİM VİDEOYU İZLEMEDEN SÖYLÜYORUM GÜLME KIRIZİNE GİRENE BİZ KARIŞMAYIZ ONA GÖRE RABBİME EMANET OLUN

[flash]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/flash]

Ve aleykum selam hepsini de izledim ama bu beni daha çok güldürdü.:K :K Allah razi olsun.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
:Aben yılanlı videoyou merak ettim..korkunçtu bence..aslında bazen insanlar ağlanacak hallere gülebilirler..bu da onun gibi..
o adamcağız acaba bayıldı mı yoksa kalpten mi gitti...:B
bu araplar da bi alem..
cevdet abiciğim,:G
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:Aben yılanlı videoyou merak ettim..korkunçtu bence..aslında bazen insanlar ağlanacak hallere gülebilirler..bu da onun gibi..
o adamcağız acaba bayıldı mı yoksa kalpten mi gitti...:B
bu araplar da bi alem..
cevdet abiciğim,:G
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..

SELAMÜN ALEYKÜM AKRDEŞİM .BERAK ETME BİR ŞEY OLMAZ EN FAZLA ÖLMÜŞTÜR YOPRUMUN İCİ TEŞEKKÜRLER RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
:Bs.a çok komikti ya birde durup arkasına bakıyor ne kadar yol gittim diyemi bakıyor acaba:B:B:B

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt