Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gülmek Isteyen AMA (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benim bütün forumlarımı kapatıyorum bu forumlara cevap yazmayın artık selam ve dua ile kalınız

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/sJBIxUGrKa8&rel=1[/FLASH]

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı günler

[FLASH]http://www.youtube.com/v/tlLou3fLr64&rel=1[/FLASH]

[FLASH]http://www.youtube.com/v/iCdJEfnrYRM&rel=1[/FLASH]

[FLASH]http://www.youtube.com/v/kcErw9wGc_E&rel=1[/FLASH]

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allah iyiliğini versin gerçekten çok komik.alllah razı olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Abi Allah iyiliğini versin demiş ya ekremeee kardeşimiz...Ona çok güldüm ...Sizinde cevabınız çok güzel..:D Çünkü bilmiyorum kardeşimiz 14 yaşında siz 45 yaşında kafamda canlandırdım..:D
Neyse abi..Ezan bitiyor ikindi namazına gitmem lazım...Allah(c.c)'ya emanet ol..
dualarla buluşmak niyetiyle inşallah..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM CEVDET ABİ SİZ BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ ALLAH (c.c) 'DA SİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH. RABBİMİZE EMANET OLUN.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Abi Allah iyiliğini versin demiş ya ekremeee kardeşimiz...Ona çok güldüm ...Sizinde cevabınız çok güzel..:D Çünkü bilmiyorum kardeşimiz 14 yaşında siz 45 yaşında kafamda canlandırdım..:D
Neyse abi..Ezan bitiyor ikindi namazına gitmem lazım...Allah(c.c)'ya emanet ol..
dualarla buluşmak niyetiyle inşallah..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET EKREME KARDEŞİM BÖYLE YAZIYOR BENİMDE DİKKATİMİ CEKİYOR AMA BANA KİM NASI HİTAP EDERSE ETSİN BEN ALINMAM AMA BANA NASIL HİTAP EDİLİRSE BENDE ÖYLE CEVAP VERİRİM EKREME KARDEŞİMİ COK SEVİYORUM ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL.:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞLERİM VİDEOYU İZLEMEDEN SÖYLÜYORUM GÜLME KIRIZİNE GİRENE BİZ KARIŞMAYIZ ONA GÖRE RABBİME EMANET OLUN

[FLASH]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/FLASH][/SELAM KARDEŞ EMENE SAGLIK
HEM GÜLDÜRÜYO HEMDE COK DÜŞÜNDÜRÜYO DOGRUSU

SELAM SİZ BEZMİ SEFANIN ANNESİMİSİNİZ VALLA BEN GÜLÜYORUM SADECE HİC DÜŞÜNMEDİM SİZE NE ANLATIYOR BİRDE BEZMİ SAFANIN ANNESİ İSENİZ İSMİNİZİ YAZSANIZ VE YA BAŞKA ÜYLİK ALSANIZ BÖLLE KARIŞTIRIYORUM VALLA RABBİME EMANET OL APLACIĞIM :H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm abimm annenmle burda koptukkkk karnızmıza ağrılar girdi gülmekten yaaa annem yerlerdeeeee
:K:K

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.A. KARDEŞLERİM VİDEOYU İZLEMEDEN SÖYLÜYORUM GÜLME KIRIZİNE GİRENE BİZ KARIŞMAYIZ ONA GÖRE RABBİME EMANET OLUN

[flash]http://www.youtube.com/v/t7imnjtiKZA&rel=1[/flash]

Selamün Aleyküm Cevdet abim..
Çok güzeldiler. Allah c.c razı olsun:D..İlk videoya çok güldük..Paylaştığınız için teşekkürler..Arkadaşlarımız da güldü:D...Zaten ilk videodaki konuşmalardan anladığım kadarıyla, adam koşu bandına binmemek için tereddüt ediyor (haklı bir tereddüt ama), diğer kişi de ikna edene kadar epey uğraşmış...Cevdet abimiz, Rabbimiz c.c de sizi güldürsün her daim inşallah..Allah'a emanet olun.Selam ve baki dua ile.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
önce güldüm:Ksonra üzüldüm:Ayazık adama ya .....
cennet ağacı budamı yiğenin.aynı kişilermi yoksa farklımı.valla incinur görmesin benimkinide koy diye tutturur....:H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
önce güldüm:Ksonra üzüldüm:Ayazık adama ya .....
cennet ağacı budamı yiğenin.aynı kişilermi yoksa farklımı.valla incinur görmesin benimkinide koy diye tutturur....:H

aynı kişi ablacım büyüdükçe çok değişime uğradı her bebek gibi kuzucummm incinurumuda kocaman öpün ablacımmm

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET EKREME KARDEŞİM BÖYLE YAZIYOR BENİMDE DİKKATİMİ CEKİYOR AMA BANA KİM NASI HİTAP EDERSE ETSİN BEN ALINMAM AMA BANA NASIL HİTAP EDİLİRSE BENDE ÖYLE CEVAP VERİRİM EKREME KARDEŞİMİ COK SEVİYORUM ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL.:H
s.a kardeşim bende hatta bizde seni çok seviyoruz yanlız ben allah iyiliğini versin derken yani allah kötüyü günler göstermesin amacında söyledim ayrıca sizin 45 yaşında olduğunuzu daha yeni öğrendim.allah uzun ömürler versin a.e.o

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM ABİ KOPTUK YAAA:D:D:DİNANKİ GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ. RABBİM GÜLMEKTEN GERİ KOYMASIN.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm abimm annenmle burda koptukkkk karnızmıza ağrılar girdi gülmekten yaaa annem yerlerdeeeee
:K:K

s.a. kardeşim benim günafım ve sucum yok baştarafa yazdım ben karışmam diye olacaklardan mesül değilim annene cok selam hadi bu ara sanada selam a.r.o. a.e.o. sağlıcakla kal.:H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cevdet abi özellikle sizden özür diliyorum hakkınızı helal edin çok güzel bir paylaşımdı sonradan sizin yorumunuzu fark ettim lütfen hakkınızı helal edin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt