bence tiner kuyusuna at abla banyo onu haklamazSelamun Aleyküm Direk Banyoya Atardim.
ABLAM TEMİZLEYEYİM DERKEN ÖLDÜRECEĞİZ YAVRUCAĞI BIRAK ANNESİ DÜŞÜNSÜN YAW:K:Haklisin Canim Yada Ona Itfaiye Borusunu Tutmak Lazim.
ABİ BEN ANLAMAM SENTETİK GEÇİCİ FELAN BOYA MI BU BOYA BEN Mİ TEMZİLEYECEĞİM BEN TEMİZLEYECEĞİM.ÇOK SİNİR BOZUCU BİR GÖRÜNTÜ YA:Amerak ettimde üzerlerine döktükleri boya sentetik mi yoksa geçici boya mı ? ğer duavar boyasıyla allah yandılar valla temizlemesi çok ama çok zor allah yardımcıları olur inş.
ALLAH razı olsun abi sağol .henüz evlat sahibi olmak için çok gencim hele böyle bir elat sahibi olmak için çok sabırsız ve gencim hele şu hali görünce evlat sahibi olmak için çok da emin değilim.YOKSA BU DURUMA DÜŞEN EVLATLARINIZ MI ??? AYY ÇOK YAZIK ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN NE DİYEYİM İSTERSENİZ YARDIMA GELEBİLİRİM İNŞ..
amin amin aminHAY ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİN BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ MEVLAM SİZİDE GÜLDÜRSÜN İNŞ.. CANIM KARDEŞİM İNANIN BENDE DAHA ÇOK GENCİM TABİ KENDİ ÇAPIMDA BENİMDE YAŞ 18
SELAM VE DUA İLE..
amin kahkaha atmak şeytandansır zaten gülmeninde adabı var tabi gülmekten kastım biraz da olsun şu kasvetli havadan çıkıp neşelenmektifazlaz gülmek kalbi yorarmış bu duruma dikakt edin aman haaa kalpler yorulmasın...
bi tebessüm etmek en güzel gülmektir bence
allahın selamı rahmeti nuru tüm mu'min kardşelerimin üzerinde olsun inş...
masur görün ama sizin yaş kaçtı inş ?
canım kardeşim prüfilime girmene gerek yok zaten yan tarafta var avatarımın altında.güzel kardeşim yanlış anlamayın lütfen.konunun gidşatını bozmayalım bencesevgili kardeşim kişilerin profiline girip bilgilerini çalmak benim haddim değildir güzellikle sormak var izinsiz ne diye gireyim ki...
al bak güzelce yaşınızı söylediniz allah razı olsun inş.