Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Göz, Kalbin ELÇİSİDİR. (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
ne kadar da güzel yazmışsınız..
ellerinize sağlık...yüreğinize...

Gözlerimin ne zaman harama bakmak istese...
aynı kulaklarımın duymaması gerekini duymak isteği gibi......
hemen fısıldıyorum kendisine ; Allah' a nasıl hesap vereceksin diye...UTANIYORLAR İKİSİDE.....

SELAMÜN ALEYKÜM

yürekli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum emeğine sağlık paylaşım için eyvallah

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMUN ALEYKÜM CANIM DEĞERLİ KARDEŞİM.BİZLERİ BU DEĞERLİ KONULARINLA BİLGİLENDİRİYORSUN.ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞAALLAH EBEDEN SENDEN.ÇOK ÜZGÜNÜM SİZİNLE OLAMADIĞIM ZAMANLAR İÇİN.ALLAH C.C. EN KISA ZAMANDA DAHA YOĞUN OLARAK BİRLİKTE OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.(AMİN...)ALLAH C.C. İÇİN ÇOK SEVİLİYORSUN CANIM KARDEŞİM.YÜREĞİMDE YERİN BÜYÜK.RAB'BİM C.C. ÇABALARININ KARŞILIĞINI SANA KAT KAT SEVAPLARLA VERSİN İNŞAALLAH.RAHMAN'A C.C. EMANETSİN CAN KARDEŞİM.DUALARIMLA BİRLİKTESİN DAİMA İNŞALLAH.SELAM VE SEVGİ İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü,
Kalbini sevgi zerrelerinin kuşattığı sevgi dolu, canım kardeşim..Bu güzel duygu ve düşüncelerin için sana gönülden şükranlarımı sunuyorum, hissettiklerin müşterektir güzel kardeşim..Sen de Rabbimiz c.c için çok seviliyorsun ve de çok özleniyorsunB)..Ama giremeyişinin sebebini bizlere bildirdiğin ve de bizleri merakta bırakmadığın için Rabimiz c.c senden daimen razı olsun..Cennetül bakide en yüce mekanları, makamları nasip eylesin inşallah..Sağlığın ve sıhhatin yerinde olsun da can kardeşim, bahsettiğin sorunlar giderilir inşallahu Teala:gulegule...Senin de yerin gönlümde büyük ve özel canım kardeşim..Bilmukabele..Rabbimiz c.c, dost bağlarımızı daim ve güçlü kılsın inşallah..Her daim dualarımdasın canım kardeşim.Allah c.c dünyevi ve uhrevi tüm sıkıntı ve kederlerden ye's ve masivadan beri kılsın o güzel gönlünü inşallah..Amin.Rahman ve Rahim olan En Dost'a emanetsin..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle kal inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ne kadar da güzel yazmışsınız..
ellerinize sağlık...yüreğinize...

Gözlerimin ne zaman harama bakmak istese...
aynı kulaklarımın duymaması gerekini duymak isteği gibi......
hemen fısıldıyorum kendisine ; Allah' a nasıl hesap vereceksin diye...UTANIYORLAR İKİSİDE.....

SELAMÜN ALEYKÜM

Ve aleyküm selam kardeşim.. Allah c.c razı olsun, teşekkür ederim yorumunuz için. Selam ve dua ile.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM . HAYIRLI AKŞAMLAR ALİYE . ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL VE MANİDAR BİR PAYLAŞIM.

RABBİMİZİN BİZE, ONU TANIMA VE SEVME ARACI OLARAK VERDİKLERİNİ O'NDAN UZAKLAŞMA ARACI OLARAK KULLANMAKTAN , RABBİM BİZLERİ MUHAFAZA BUYURSUN İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE KAL SAĞLICAKLA..........:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum HACI bacım.
yine yaptın yapacagını.bu ne güzel bir tarif,nede güzel tercüman olmuş gönüle.her kelimesi öyle güzel anlatılmışki inan hayran kaldım.ellerin dert görmesin.RABBİM razı olsun.
ama her şeye ragmen sevmek çok ama çok güzel,insan sevgisiz nasıl yaşar,sevmeden nasıl durur acaba.RABBİMİN yarattıklarını sevmek RABBİMİ sevmek degilmidir.kerem ile aslı,ferhat ile şirin vb. severek ilahi aşka ulaşmadılarmı?ben sevgisiz gönülü kurumuş bir agaca benzetiyorum.RABBİM sevgiyi kalbimizden eksik etmesin.kendi aşkınıda gönüllerimize doldursun.amin.
en derin muhabbetlerimle. selametle.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM . HAYIRLI AKŞAMLAR ALİYE . ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL VE MANİDAR BİR PAYLAŞIM.

RABBİMİZİN BİZE, ONU TANIMA VE SEVME ARACI OLARAK VERDİKLERİNİ O'NDAN UZAKLAŞMA ARACI OLARAK KULLANMAKTAN , RABBİM BİZLERİ MUHAFAZA BUYURSUN İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE KAL SAĞLICAKLA..........:H

Ve aleyküm selam kardeşim. Hayırlı ve bereketli günler olsun size de inşallah. Allah c.c razı olsun, beğendiğinize sevindim. Amin güzel duanıza..Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Rabbimize emanetsiniz kardeşim..Selam ve daimi dualar ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum HACI bacım.
yine yaptın yapacagını.bu ne güzel bir tarif,nede güzel tercüman olmuş gönüle.her kelimesi öyle güzel anlatılmışki inan hayran kaldım.ellerin dert görmesin.RABBİM razı olsun.
ama her şeye ragmen sevmek çok ama çok güzel,insan sevgisiz nasıl yaşar,sevmeden nasıl durur acaba.RABBİMİN yarattıklarını sevmek RABBİMİ sevmek degilmidir.kerem ile aslı,ferhat ile şirin vb. severek ilahi aşka ulaşmadılarmı?ben sevgisiz gönülü kurumuş bir agaca benzetiyorum.RABBİM sevgiyi kalbimizden eksik etmesin.kendi aşkınıda gönüllerimize doldursun.amin.
en derin muhabbetlerimle. selametle.B)B)B)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü hacı adayı (inşallahü Teala) değerli Kasım abim,

Allah c.c razı olsun bu güzel yorumunuz için.. Güzel gönlünüze sağlık, çok çok teşekkür ediyorum.Evet değerli abim haklısınız, Rabbimiz c.c, El-Vedud ism-i celileleri ile, manası itibariyle ''kalplere sevgi veren, çok seven ve sevilen'' olarak, bu ism-i celilesinin hürmetine kalplerimize türlü sevgileri nakşediyor.. O'nun yarattıklarını sevmemiz, şüphesiz ki O'na olan sevgimizdendir..Ve bu sevginin kaynağı O'nda gizlidir..Biz aciz yaratılmışlarda ''sevgi'' denen bir kavram var ise, şüphesiz ki bu O'nunla vardır, O'nun sayesinde vardır..Rabbimiz c.c kalbimize, sevdiği kullarının sevgisini nakşeylesin,

Ve,

Bizi kendisine yaklaştıracak olanların sevgisini nasip eylesin inşallah..Amin..

Rahman ve Rahim olana, El- Vedud c.c'ye emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
es-selamü aleykümm...
allah bızleri sevip,bızlere kendi sevgısını bahşetsin inşallah..ve gözümüzü haramlardan sakınmamıza yardım eder...yeter kı bunu ısteyelım..kulum bana bir adım atarsa ben (c.c) ona on adım atarım,kulum bana on adım atarsa ben(c.c) onun yürüyen ayağı,gören gözü,işiten kulağı olurum"...diyen rabbımız aslında istememız ve bunun için bır çaba göstermemızın yeterlı olacağını söylüyor..
ellerınıze sağlık efendım...allah yar ve yardmcımız olsun...
hayrlı akşamlar..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
es-selamü aleykümm...
allah bızleri sevip,bızlere kendi sevgısını bahşetsin inşallah..ve gözümüzü haramlardan sakınmamıza yardım eder...yeter kı bunu ısteyelım..kulum bana bir adım atarsa ben (c.c) ona on adım atarım,kulum bana on adım atarsa ben(c.c) onun yürüyen ayağı,gören gözü,işiten kulağı olurum"...diyen rabbımız aslında istememız ve bunun için bır çaba göstermemızın yeterlı olacağını söylüyor..
ellerınıze sağlık efendım...allah yar ve yardmcımız olsun...
hayrlı akşamlar..

Ve aleyküm selam kardeşim..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum..Allah c.c razı olsun..Allah c.c kendi yolunda gayretli kılsın cümlemizi ve bizler için koyduğu helal-haram sınırlarına uyarak yaşamamızı nasip eylesin bizlere inşallah..Allah c.c cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim..Hayırlı akşamlar dilerim ben de..Selam ve dua ile.

Maviufuk

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm.
Güzeli gören güzel gözlerdir, paylaşimin harika ellerine yüreğine sağlık AllahRazı olsun.

Güle Kokusunu Veren Rabime Emanet Olunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt