Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar pazartesigününden itibaren yeni liste oluşturulucaktır.....bilginize.....

selam ve dua ile....

not:pazar günü ben olmayabilirim burda olan arkadaşlar bu konuyu güncel tutarlarsa sevinirim...

mir_erhan

Moderator
selamün Aleyküm...

sadece hacet namazınımı kılacağız yoksa..
ben tam anlamadım derya kardeşin dediğini...bn kılabilirim. de tam açıklansa..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
deryya ablacım nasıl kıldığını anlat tam anlayalım bizde...selametle

mir_erhan

Moderator
derya kardeşimizden ses çıkmadı...

öğle vakti de yaklaşıyor...ben birazdan gidip kılacağım 10 dakkaya kadar...
..derya kardeş bir cevap verirsen seviniriz...
selam ve dua ile.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin erhan kardeşim...çok iyi bilmiyo sanırımmm yeni üye yaa inşallah cevap yazar selametle..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar pazartesigününden itibaren yeni liste oluşturulucaktır.....bilginize.....

selam ve dua ile....

not:pazar günü ben olmayabilirim burda olan arkadaşlar bu konuyu güncel tutarlarsa sevinirim...

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler

teşekkürler

Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için . İşyerimde olduğum için bakamadım kusura bakmayın. Allah razı olsun sizlerden. Birazdan gönderecem namazın kılınışımı .teşekkür ederim

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
sevdiğim insanın hayatında birininolduğunu öğrendiğimi söylemiştim bundan dolayı çok üzlmüştüm kendisi ise hayatında kimsenin olmadığını söylüyor yarın görüşeceğiz inşalalh lütfen dualarınızı esirgemeyin hakkımda hayırlısıysa güzel gelişmeler olsun hayırlı haberler alayım inşallah

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim ya bir adım atılıyo bile allahım inşallah güzel şeyler olur hakkınızdaa olumlu cevaplarını beklioırum inşallahhh selametle güzel kardeşim..

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizlerden razı olsun sizlerin duaları sayesinde olumlu gelişmeler oluyor inşallahda olacak.Allah hepimzin hakkında hayırlısını versin inşallah amin

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim aminn bir kişinn bile muradı olsun seviniyoruz allahım hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda inşallah..

mir_erhan

Moderator
sevdiğim insanın hayatında birininolduğunu öğrendiğimi söylemiştim bundan dolayı çok üzlmüştüm kendisi ise hayatında kimsenin olmadığını söylüyor yarın görüşeceğiz inşalalh lütfen dualarınızı esirgemeyin hakkımda hayırlısıysa güzel gelişmeler olsun hayırlı haberler alayım inşallah

Allah yardımcın olsun kardeşim..
çok sevindik gerçekten...
hayırlısıyla Allah devamını nasip edecektir inşallh..

selam ve dua ile.

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
HACET DUASI
Ibn Mesud (a), Peygamber
Aleyhisselam’n şöyle buYurduğunu rİvayet
etmiştir:
‘On Iki rekatlık bir namaz vardır. Gece veya gündüz her rekatında bir Fatiha ve bir de sure okunur. her iki rekatta bir teşehhüde oturup selam verilir. son iki rekatta selam vermeden önce teşşehhüde otururken, yedişer defa Fatiha ile AyetelKürsi on kere de:
la ilahe illallahü vahdehu la şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey in kadiyr.
Akabinde,
Allahümme inni es elüke bi mekaıdil ızzi min arşike ve münteher rahmeti min kitabike ve bismikel azami ve min ceddikel ala ve kelimatiket tammati en takdiye haceti duası okunur. Sonra da hacet söylenir ve selam veri lirse Allah onun hacetini yerine getirir.”
Sonra şöyle buyurdular:
“Bunu art düşünceli beyinaizlere
öğretmeyln. Çünkü bu müstecab olan bir
duadr.” (Onlarda yapar, dualarL kabul olunur.)
Mir Erhan arkadaşım işte olduğum için yazını görmemişim . allah razı olsun.Aslında arapça harflerle yazılmış bölümde vardı ama tarayıcıdan buraya aktaramadım..
Benim dileğim ayrıldığım sözlümle hayırlısıyla barışmak. Tez zamanda beni sevdiğini söylemesi vebenimle tekrar evlilik düşünmesideir. ve ömrümüzün sonuna kadar mutlu evliliğimiz olsun. Aradaki kişiler ağazlarını açamasınlar bir daha.Rabbimin izniyle.
Allah razı olsun.

mir_erhan

Moderator
sevgili kardeşim senden ses çıkmayınca bende
burda öğle namazına müteakip 2 rekat hacet namazını senin adına niyet ettim kıldım..

ama dediğin şekili bilmediğim için bende bizim sürekli kıldığımız var..

1. Rekât: subhaneke+ fatiha + 3 ayetel kürsü
2. Rekât: fatiha + ihlas + felak + nas
Oturuş: ettehiyyatü + allahümme sali ve barik + rabbena duaları + selam
bu şekilde kıldım arkasında
hacet duası var onuda okuyup dua eetim senin için..

Allah kabul eder inşallah...biz aciziz muhtacız el açtık yalvardık dualar icabet eden rabbim...bu duamıza da icabet edecektir inşallah...
....
.....selam ve dua ile...

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah seninde dualarını kabul etsin.
Senden ricam yukarıdaki hacet namazınıda kılabilirmin . Çok şey istiyorum ama.. Teşekkür ederim tekrar.( boş bir zamanın olduğunda.) Hayırlı günler dilerim

mir_erhan

Moderator
Canım kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah seninde dualarını kabul etsin.

Allah senden de razı olsun Derya ablam...
...keşke elimizden daha fazlası gelse...
...sende duandan eksik etme bizi..Allah yar ve yardımcın olsun ...

selam ve dua ile..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
dua kardeslerım cok mahcubum sıze gıremedım duamıza katılamadım ama ozel sebebler yuzunden ama artık ınsaallah hıc ıhmal etmıcem bu hafta kı duamızda mutlaka olacagım benı affedın hakkınızı helal edın olur mu:(

atris

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

dua kardeslerım cok mahcubum sıze gıremedım duamıza katılamadım ama ozel sebebler yuzunden ama artık ınsaallah hıc ıhmal etmıcem bu hafta kı duamızda mutlaka olacagım benı affedın hakkınızı helal edın olur mu:(

senı cok ozledık bahtısen umarım hersey yoluna gırmıstır

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
yoluna gırmedı ama allah buyuk umudumu kaybetmıyorum ınsaallah duzelecek bende sızı cok ozledım

elif84

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar kaç gündür bende giremedim perşembe akşamı katıldım duaya birlikte dua etmekte çok güzeldi.müsait olduğum sürece perşembe günleri bende duaya katılırım allah izin verirse.benim artık sevdiğimden umudum kalmadı ama allahtan umudumu kesmiyorum birgün pişmanlık duyar inşallah yaptıklarından ve değerimi anlar diye dua ediyorum inşallah hepimiz rabbiminde sayesinde mutlu oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt