HACET DUASI
Ibn Mesud (a), Peygamber
Aleyhisselam’n şöyle buYurduğunu rİvayet
etmiştir:
‘On Iki rekatlık bir namaz vardır. Gece veya gündüz her rekatında bir Fatiha ve bir de sure okunur. her iki rekatta bir teşehhüde oturup selam verilir. son iki rekatta selam vermeden önce teşşehhüde otururken, yedişer defa Fatiha ile AyetelKürsi on kere de:
la ilahe illallahü vahdehu la şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey in kadiyr.
Akabinde,
Allahümme inni es elüke bi mekaıdil ızzi min arşike ve münteher rahmeti min kitabike ve bismikel azami ve min ceddikel ala ve kelimatiket tammati en takdiye haceti duası okunur. Sonra da hacet söylenir ve selam veri lirse Allah onun hacetini yerine getirir.”
Sonra şöyle buyurdular:
“Bunu art düşünceli beyinaizlere
öğretmeyln. Çünkü bu müstecab olan bir
duadr.” (Onlarda yapar, dualarL kabul olunur.)
Mir Erhan arkadaşım işte olduğum için yazını görmemişim . allah razı olsun.Aslında arapça harflerle yazılmış bölümde vardı ama tarayıcıdan buraya aktaramadım..
Benim dileğim ayrıldığım sözlümle hayırlısıyla barışmak. Tez zamanda beni sevdiğini söylemesi vebenimle tekrar evlilik düşünmesideir. ve ömrümüzün sonuna kadar mutlu evliliğimiz olsun. Aradaki kişiler ağazlarını açamasınlar bir daha.Rabbimin izniyle.
Allah razı olsun.