Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar arkadaşlar, hayırlı cumalar...
Dün akşam çok güzel geçti...
Her hafta yapalım ben varım, eger rabbim emanetini almazsa. Inşallah...
Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun , böyle güzel bi konuda bizi birleştirdiginiz için...
Selam ve dua ile...

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.Allah kabul etsin Rabbim açtığımız elleri boş çevirmesin inşallah amin

mir_erhan

Moderator
Allahın izni ile her hafta yapacağız duamızı..
..evet gerçekten çok güzel geçiyor...
el açmak yalvarmak samimi dilenmek yüreğini açıp için dökmek Yaradana...
okadar güzel geliyor ki....Allah kabul etsin inşallah geri çevirmesin kaldırdığımız elleri..
herhafta ben varım arkadaşlar...
...selam ve dua ile.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar dün akşam özlem kardeşimizle bizle birlikte rabbime el açıp yalvardı...
Yani bizim gene yanımızdaydı bırakmadı bizi...
Haftayada yapalım diyor, benim gibi o da...
Varsınız demi...

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın

Günaydın

Allah dualarımızı kkabul ettin. her perşembe akşamı dua edelim arkadaşlar

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
varız tabii allahımın izniyle....

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar herkese. Gerçekten aynı dertten muzdarip arkadaşlarla aynı anda dua etmek,Allah'a yalvarmak çok güzeldi. Bende inşaallah her hafta yapalım diyorum. Adını yazan ve yazamayan ama bu konuda sıkıntı çeken tüm mümin kardeşlerime dua ettim. Allah herkese sevdiği kişi ile hayırlı bir evlilik nasip etsin. Dualarımızı yüce katında kabul etsin Yüce Mevlamız. AMİN.

atris

Kayıtlı Kullanıcı
.....

.....

arkadaslar aksam namamazdan sonra kendımı kuş gıbı hıssettım cok utlu oldum ah bana kalsa her aksam yapalım dıycem

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
evet insan öyle oluyo umutluyken biraz daha umudun artıyo ve yürekten inanmaya başlıyosun kabul olucağını inşallahta olucak...

atris

Kayıtlı Kullanıcı
.....

.....

ıyısallah kardesım herkes sevdıgıyle olsun herkes kavussun ama hayırlısıysa arada gercekten sevgı ask varsa yoksa ıstemem ama varya bız dua edıyoruz sevdıgımıze kavusmak ıcın kotu yollara sapacak seyler ne bılıyım büyü fal bunkarla ugrasmıyoruz allah kabul etsın allah bızımle olsun amiiin

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
tabi tabi çok haklısın çok şükür allahımıza el açıp yardım isteriz ona buna medet umarak değil yani..

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
Allah dualarımızı kabul etsin.. Hepinizden razı olsun.. Ne güzel kalpler var burada.. Her perşembe yapalım allahın izniyle bende varım.. çok mutluyum..

canpare44

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

s.a hayırlı geceler arkadaşlar.bugün işlerimin yoğunluğundan buraya gelemedim dün gece benim ve kardeşim içinde dua eden arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.rabbim dünyanın her yerinde türkçe ve arapça ettiğimiz dualarımızın hepsini kabul ve makbul eylesin.cümleten allah razı olsun hepinizden. her perşembe musait olduğum zamanlarda bende varım inş hayırlı geceler selam ve dua ile kalın arkadaşlar.

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
hala varsa ole bısey bende varım ıns cok guzel bı dusunce selam ve dua ıle

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
günaydınnn tabiki var ımen niyetini ve ismini yazarsan listeye eklenirsin selametle...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Duyuru

Duyuru

Arkadaşlar pazartesigününden itibaren yeni liste oluşturulucaktır.....bilginize.....

selam ve dua ile....

not:pazar günü ben olmayabilirim burda olan arkadaşlar bu konuyu güncel tutarlarsa sevinirim...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
[ı][sıze=5]arkadaşlar pazartesigününden itibaren yeni liste oluşturulucaktır.....bilginize..... [/sıze][/ı]
[ı][sıze=5][/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]selam ve dua ile....[/sıze][/ı]
[ı][sıze=5][/sıze][/ı]
[ı][sıze=5][/sıze][/ı]
[ı][sıze=5]not:pazar günü ben olmayabilirim burda olan arkadaşlar bu konuyu güncel tutarlarsa sevinirim...[/sıze][/ı]

hayırlı sabahlar canım. Nasılsın?
Pazar günü bende yokum...
Güncellerdim ama...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar canım. Nasılsın?
Pazar günü bende yokum...
Güncellerdim ama...

canım benm iyim çok şükür sen nasılsın?

tamam sorun değil burda olan arkadşlar güncellesinler ozaman ki daha çok katılım olsun diyee.....

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba ArkadaşlarBu msj az öncede yazmıştım fakat ben şimdi göremiyorum.Siz okuduysanız tekrar yazduğım için kusura bakmayın. Bende bir hacet namazı kınılışı var. dün akşam ben kıldım fakat Kuranı kerim okumayı bilmediğim için dilim döndüğünmce yaptı. Sizler den Bir arkadaş benim için bu hacet namazını öğlene kadar kılabilirmi.?Kısa bir zamanda kılınıyor. Allah hepinizden razı olsun.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablacım benim açtığım başka bir konuya yazmışsın ondan bu kopnuda görememişsin çok yardımcı olmak isterdim ama bende bilmiyorum kuranı:( inşallah yardımcı olucak biri çıkar selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt