mir_erhan
Moderator
BEN DÜN GECE BOYUNCA DUA KİTAPLARIM VAARDIR...
..VE KURANI KERİMDE Kİ DUALAR...HEPSİNİ SEÇTİM HAZIRLADIM..
DÜNA AKŞAMDAN HAZIRLAMIŞIM...
...AMA YANIMA ALMADIM..AYRICA SİZİN O HATİM DUASI VARDIR ONU DA ALDIM...
...GÜZEL BİR DUA DEMETİ HAZIRLADIM....
AMA YANIMA ALMADIĞIM İÇİN SADECE BİR KAÇ TANESİ VARDIR...
..
...Ya Rabbi sen beni uyanık yaramaz nefsin elinde bırakma. Beni senden başkasıyla uzlaştırma. Ben kendi nefsimin hilesinden fitnesinden daima sana sığınmadayım. Ben seninim beni tekrar bana verme Allah'ım.
Mevlana
Güzel Allahım Senden ne gelecekse gelsin;
Sen ki rahmetinle de kahrınla da güzelsin.
Necip Fazıl Kısakürek
Allah'ım geçmiş ömrümde yaptıklarımı gelecekte yapacaklarımı gizli islediklerimi aleni yaptıklarımı israflarımı benim bilmediğim fakat senin bildiğin kusurlarımı affet. İlerleten sen gerileten de sensin senden başka ilah yoktur
Allah'ım! Dört şeyden Sana sığınırım: faydasız ilimden itaatsiz kalpten doymayan nefisten ve kabul olunmayan duadan.
Hz.Muhammed (s.a.v)
AMA ÇOĞU EVDE ..RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...
..VE KURANI KERİMDE Kİ DUALAR...HEPSİNİ SEÇTİM HAZIRLADIM..
DÜNA AKŞAMDAN HAZIRLAMIŞIM...
...AMA YANIMA ALMADIM..AYRICA SİZİN O HATİM DUASI VARDIR ONU DA ALDIM...
...GÜZEL BİR DUA DEMETİ HAZIRLADIM....
AMA YANIMA ALMADIĞIM İÇİN SADECE BİR KAÇ TANESİ VARDIR...
..
...Ya Rabbi sen beni uyanık yaramaz nefsin elinde bırakma. Beni senden başkasıyla uzlaştırma. Ben kendi nefsimin hilesinden fitnesinden daima sana sığınmadayım. Ben seninim beni tekrar bana verme Allah'ım.
Mevlana
Güzel Allahım Senden ne gelecekse gelsin;
Sen ki rahmetinle de kahrınla da güzelsin.
Necip Fazıl Kısakürek
Allah'ım geçmiş ömrümde yaptıklarımı gelecekte yapacaklarımı gizli islediklerimi aleni yaptıklarımı israflarımı benim bilmediğim fakat senin bildiğin kusurlarımı affet. İlerleten sen gerileten de sensin senden başka ilah yoktur
Allah'ım! Dört şeyden Sana sığınırım: faydasız ilimden itaatsiz kalpten doymayan nefisten ve kabul olunmayan duadan.
Hz.Muhammed (s.a.v)
AMA ÇOĞU EVDE ..RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...