Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (14 Kullanıcı)

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bu sekılde olcak ozlem kardesım bu dua seklı

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın adıyla,O'nun sevgilisi ve Rasulu Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin şefatine nail olmak ümidiyle,HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL,GÜZEL INSANLARLA RABBIMIZIN GÜZEL ISIMLERINI VE ANLADIKLARIMIZI ANLATMAK ISTEDIKLERINI PAYLAŞALIM ISTEDIK,ONSUZ BIR HAREKET VE DÜSÜNCE YOKTUR. ALLAH KENDISINI ESMÂ-ÜLHÜSNÂ (ESMA-IHUSNA)EN GÜZEL ISIMLER ILE ISIMLENDIRMISTIR.CENÂB-I ALLAH'IN GÜZEL ISIMLERI:
ALLAH(CELLE CELALUH) HUVALLAHULLEZI LA ILAHE ILLAHU ER-RAHMAN ER-RAHIM EL-MELIK EL-KUDDUS ES-SELAM EL-MU'MIN EL-MUHEYMIN EL-AZIZ EL-CABBAR EL-MUTEKEBBIR EL-HALIK EL-BARI' EL-MUSAVVIR EL-GAFFAR EL-KAHHAR EL-VEHHAB ER-REZZAK EL-FETTAH EL-ALIM EL-KABID EL-BASIT EL-HAFID ER-RAFI' EL-MUIZ EL-MUZILL ES-SEMI' EL-BASIR EL-HAKEM EL-ADL EL-LATIF EL-HABIR EL-HALIM EL-AZIM EL-GAFUR ES-SEKUR EL-ALIYY EL-KEBIR EL-HAFIZ EL-MUKIT EL-HASIB EL-CELIL EL-KERIM ER-RAKIB EL-MUCIB EL-VASI EL-HAKIM EL-VEDUD EL-MECID EL-BAIS ES-SEHID EL-HAKK EL-VEKIL EL-KAVIYY EL-METIN EL-VELIYY EL-HAMID EL-MUHSIN EL-MUBDI EL-MUID EL-MUHYI EL-MUMIT EL-HAYY EL-KAYYUM EL-VACID EL-MACID EL-VAHID ES-SAMED EL-KADIR EL-MUKTEDIR EL-MUKADDIM EL-MUAHHIR EL-EVVEL EL-AHIR EZ-ZAHIR EL-BATIN EL-VALI EL-MUTEALI EL-BERR ET-TEVVAB EL-MUNTEKIM EL-AFUVV ER-RAUF MALIKUL MULK ZULCELALI VE'L IKRAM EL-MUKSIT EL-CAMI EL-GANIYYU EL-MUGNI EL-MU'TIY EL-MANI ED-DARR EN-NAFI EN-NUR EL-HADI EL-BEDI EL-BAKI EL-VARIS ER-RESID ES-SABUR
CENAB-I HAK BUYURUYOR: "ALLAH, GÖKLERIN VE YERIN NÛRUDUR. O'NUN NÛRUNUN TEMSILI, IÇINDE LAMBA BULUNAN BIR KANDILLIK GIBIDIR."
ALLAH; O'NDAN BASKA ILAH YOKTUR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.(TAHA SURESI / 8)
O ALLAH KI, YARATANDIR, (EN GÜZEL BIR BIÇIMDE) KUSURSUZCA VAR
EDENDIR, 'SEKIL VE SURET' VERENDIR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.
GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBIH ETMEKTEDIR. O, AZIZ,
HAKIMDIR. (HASR SURESI / 24)
*****! Groups Links

tamam kardeşim anladım..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
perşembe aksamı saat 8 de baslayalım:
hacet namazı kılalım 2 rekat
1 yasin i şerif okuyalım
esmaül hüsnayı okuyup
100 tane ya vedud çekip
kardeşlerimiz için tek tek isimleri ve dilekleriyle beraber el açıp dua edelim sonrada herkez duası bıttıgınde haberleselım insaallah uygundur baska fıkrı olanda yazabılır degısıklıkler yapabılırız ama lıstede adı yazan tum arkadaslar lutfen saat ve program onlara uygunmu degılmı bıldırsınlerkı ona gore hareket ederız ınsaallah

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
s.a benm için uygun inş. perşembe akşamı okuyacağım yalnız en son isim listesi nedir?

mir_erhan

Moderator
evet en son isim listesini alalım..hatta yarın da katılan olursa..
sürekli listeyi güncellese arkadaşlar, hani isimleri tam bilelim..
..selam ve dua ile.

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen................UGRADIGI HAKSIZLIKTAN KURTULMAK VE SEVDIGINE KAVUSMAK İÇİN=EMİNE=
özlem_27...............SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞMAK VE TEZ ZAMANDA SEVDİĞİMLE EVLENMEK..ÖZLEM=
mykabus...............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=KÜRŞAT=
nıda_gül..............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=ŞEYBE SAHRA=
mir_erhan.................SEVDIGINLE HAYIRLI VE HUZURLU BIR YUVA=ERHAN=
nermin.demir...............DUALARININ KABULÜ İÇİN=NERMİN=
elifali................SEVDİGİNE KAVUSMAK VE EVLENMEK ICIN=ELİF=
sayg..................SEVDİGİNE KAVUŞMAK İÇİN=SULTAN=
tuana 1.................EŞİYLE BİRLEŞMEK VE AYRILMAMAK İÇİN=ÖZDEN=
ecrinnur.................
deligönül.................
aysesükran..................
esraçakmak....................HAYIRLI EVLADA SAHİP OLMAK İÇİN=ESRA=
elifimbenim....................
nurşah....................HAYIRLISIYLA SEVDIGINE KAVUSUP EVLENMEK=NURŞAH=
abı_hayat...................
nevin_70.................EŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN
ay_ya.....................SEVDİGİYLE MUTLU HUZURLU OLMAK İÇİN

ARKADASLAR ISIMLERINI YAZMAYANLAR LUTFEN YAZSINLAR VE NIYETLERINI YAZMAYANLAR YAZSINLAR BIRDE YANLISLIK YAPMAMISIMDIR INSAALLAH KONTROL EDERSENIZ BI HATAM OLDUYSA DUZELTIRIZ PERSEMBE AKSAMI SAAT 8 UYGUNMUDUR HERKEZE ACABA?

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
bende hayırlısıyla sevdiğim insana kavuşup evlenmek istiyorum inş.

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum nasılsınız arkadaslar bencede 8 uygun persembe gunu yatsı namazından sonra deılmı? inş ben namaz kılamıcam ama hepınız ıcın ya vedud okucam inş rabbım yapmıs oldugumuz butun tesbıatları, duaları kabul ve makbul eylesın inş selam ve dua ıle...

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
amin şeybe kardesım sende uyumamıssın bak gecenın bu saatı olmus sıkıntıdan mı hayır ola

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum mır_erhan saol kardesım sende hakkının helal et allah razı olsun tskrlr dualrınızda bızlerıde unutmayın kardesım mumının mumıne yaptıgı dua kabul olurmus selam ve dua ıle....

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
kardesım msne adresını verde orda konusalım yaa olmasmı sabah bırde ıse gıtcem offf offfff artık dayanamıyorum ben

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
dun baglanamdım bugunde gırme fırsatım oldu dolasıyodum sıteyı sen nasılsın emıne kardesım inş ıyısındır

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
emıne kardesım galıba benı yalnıs anladın hakkının helal et sadece dertlesmek ıstedım kusura bakma tekrar hakkını helal et :((((

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
kardesım yok ben okumamısım baska bıseye dalmısım kusuruma sen bakma asıl hıc olurmu ole sey

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
şeybe kardes ordasın dımı cok uzuldum sımdı valla ben baska bı seye dalmısım dertlesırız tabıkı

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
valla sevındım ya yanlıs anladın dıe cok uzuldum

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
bende sen yalnıs anladın dıye uzuldum kardesım eee nasılsın nasıl gıdıyo hayat neler yapıyosun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt