AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE RABBİME EMANET OLUNUZ.Allah ım yolunca hayırlı amel işleyen kullarından olmayı nasip eder inşallah. Allah razı olsun
AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE RABBİME EMANET OLUNUZ.Allah ım yolunca hayırlı amel işleyen kullarından olmayı nasip eder inşallah. Allah razı olsun
.AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE RABBİME EMANET OLUNUZ.Allah ım yolunca hayırlı amel işleyen kullarından olmayı nasip eder inşallah. Allah razı olsun
HAKLISIN KARDEŞİM HAKLISINHEPİMİZ YAPTIKLARIMIZ DAN MESULÜZ...
İZLENİYORUZ
ÖNCE KENDİ YAPTIKLARIMIZA DİKKAT ETMELİYİZ
ÖNCE KENDİMİZE BAKMALIYIZ....
HAKLISIN KARDEŞİM HAKLISIN
RABBİM BİZLERİ YANLIŞLARDAN UZAK TUTAR İNŞAALLAH
HEPİMİZ ENGÜZEL KAYIT EDİLENLERDEN OLURUZ.
ALLAH(C.C.)YARDIMCIMIZ OLSUN .
SELAM VE DUA İLE KALINIZ.
AMİN KARDEŞİM AMİN SAĞ OLASINRabbim Inşallah Günahlarimizi Affeder.dualarimizi Kabul Eder.
(Anla,değil,çok,ya,siz,yolla,size,daha maddeler,ben,_Anla,değil,çok,ya,siz,yolla,size,daha )
Kendini hesaba çekmekSual.
Peygamber efendimiz, (Ölmeden önce ölün, hesaba çekilmeden önce kendinizi hesaba çekin) buyuruyor. Kendimizi hesaba nasıl çekeriz?
CEVAP.
Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Kıyamet günü terazi kurarız. O gün, hiç kimseye zulmedilmez. Herkesin, yaptığı zerre kadar iyilik ve kötülüğü meydana çıkarıp, teraziye koyarız. Herkesin hesabını yapmaya yetişiriz.) [Enbiya 47]
Peygamber efendimiz de buyurdu ki:
(Akıllı kimse, günü dörde ayırır, birincisinde, yaptıklarını ve yapacaklarını hesap eder. İkincisinde, Allahü teâlâya münacat eder, yalvarır. Üçüncüsünde, bir işte çalışıp, helal para kazanır. Dördüncüsünde, istirahat eder ve mubahlarla kendini eğlendirir, haramlardan kaçar.) [İ.Gazali]
aleyküm selam kardeşim sağolasin.selamün aleyküm
sağolun kardeşim sağolun.devamlı izleniyoruz...yaptıklarımızdan sadece biz sorumluyuz
sağolun kardeşim sağolun.
rabbime emanet olunuz.
ALLAH(C.C.)gönlüne göre versin kardeşim.Kaderim bir senaryo baş rollerinde benim çaktırmadan kayda alınıyor bedenim:Bu şuurla yaşayıp,gala da yüzü ak bir yıldız olmak isterdim.Eyvallah....
gerçekten güzel konularda görüyorum sizleri ne güzel ALLAH(C.C.)daim etsin inşaallah.önemli konulari-aklimizi başimiza getirecek konulari elimden geldiğince güncellemeye çalişiyorum ..naçizane
sizde en güzel'e emanetsiniz
Aleyküm selam kardeşim,selamun aleyküm ... paylaşımın çok güzel.. Allah razı olsun...