Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
inşaALLAH.amin.selam ve dua ile kalın selametle.

Allah c.c. razı olsun,rabbim bana ve bütün müslüman kardeşlerime bu kutsal yerlere gitmeyi nasip eyler , ihsan eyler inşallah. anlık ta olsa gittik geldik vesile olduğunuz için mevlam razı olsun. selam ve dua ile kalın

KAYAR

Kayıtlı Kullanıcı
Cok Güzel Allah Her Müslümana Nasip Etsin Insallah

berat05

Yönetici
Selamün Aleyküm

Kaan Kardeşim Bu linki bulupta buraya formu açtığıniçin senden ,Ve bu videoyu çeken o zattan Allah binlerce kez Razı olsun...
EMEK VERDİĞİNİZ İÇİN,BİZE GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.

BİRAZ ÖNCE İZLEME FIRSATI NASİP OLDU.AMA SESİNİ AÇAMADIM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN.
AKŞAM TEKRAR İZLEYECEĞİM.GÖRÜPTE HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL..GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLMAK ÇOK ZOR.
Tüm müslüman kardeşlerimize nasip olur oralara gitmek.

ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. senden razı olsun bizim paylaştığın için çok duygulandım İnşallah Rabbim bizlere de oraya gitmeyi nasip eder oraya gidemesekte sayende gitmiş gibi oldum çok ama çok duygulandım ne güzel yer her gün izlesem bıkmam doyamam oranın tadına:A sağol Allah c.c. razı olsun
Selam ve dua ile kal

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abla.bu samimi ve içten duana amin..amin...amin...mevla razı olsun selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle inşaALLAH....

Selamün Aleyküm

Kaan Kardeşim Bu linki bulupta buraya formu açtığıniçin senden ,Ve bu videoyu çeken o zattan Allah binlerce kez Razı olsun...
EMEK VERDİĞİNİZ İÇİN,BİZE GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.

BİRAZ ÖNCE İZLEME FIRSATI NASİP OLDU.AMA SESİNİ AÇAMADIM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN.
AKŞAM TEKRAR İZLEYECEĞİM.GÖRÜPTE HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL..GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLMAK ÇOK ZOR.
Tüm müslüman kardeşlerimize nasip olur oralara gitmek.

ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.inşaALLAH.amin.selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun.hayırlı akşamlar.....

Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. senden razı olsun bizim paylaştığın için çok duygulandım İnşallah Rabbim bizlere de oraya gitmeyi nasip eder oraya gidemesekte sayende gitmiş gibi oldum çok ama çok duygulandım ne güzel yer her gün izlesem bıkmam doyamam oranın tadına:A sağol Allah c.c. razı olsun
Selam ve dua ile kal

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cümlemize nasip eder inşallah paylaşımın için teşekkürler allah razı olsun senden allah'a emanet ol kardeşim

mumine

Kayıtlı Kullanıcı
ellerinize sağlık ALLAH celle celaluhu ve celle şanuhu sizlerden her daim razı olsun çok güzeldi devamını bekleriz İNŞAALLAH tekrar tekrar ellerine sağlık RABBım hepimize o mubarek yerleri görebilmeyi nasip etsin İNŞAALLAH...

Kaan Erdem

Yönetici
mevlam razı olsun.bizlere bu emeği ulaştırandan ve çekenden ALLAH cc razı olsun.selam ve dua ile kalın selametle.

ellerinize sağlık ALLAH celle celaluhu ve celle şanuhu sizlerden her daim razı olsun çok güzeldi devamını bekleriz İNŞAALLAH tekrar tekrar ellerine sağlık RABBım hepimize o mubarek yerleri görebilmeyi nasip etsin İNŞAALLAH...

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

BU FORMU ARADA YUKARILARA ÇIKARACAĞIM İZNİNİZ OLURSA.

BEN HER SABAH İZLİYORUM VE DOYMUYORUM BU AŞK BAŞKAYMIŞ KAAN KARDEŞ

HERKES İZLEMELİ DEĞİL Mİ:H

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli büyüğüm.mevlam razı olsun abla.inşaALLAH oralara gitmeye,tekrar tekrar görmeyi ALLAH cc bizlere nasip kısmet etsin.selam ve dua ile kalın selametle.​

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

BU FORMU ARADA YUKARILARA ÇIKARACAĞIM İZNİNİZ OLURSA.

BEN HER SABAH İZLİYORUM VE DOYMUYORUM BU AŞK BAŞKAYMIŞ KAAN KARDEŞ

HERKES İZLEMELİ DEĞİL Mİ:H

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel çekmişler bendende kabe görüntüsü var kendim çektim biraz yamuk çekmişim ekleyebilirsem bende ekleyim inşAllah
paylaşımın için sağol Allah razı olsun..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNİZE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN ORALARA GİDİP GÖRMEK NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt