Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim.inşALLAH.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

selamünaleyküm kaan abi...

bedenen burada olsakta, hissettirdiği maneviyatını ile insanı alıp götüren harika bir videoydu......
teşekkür ediyorum...
o mübarek yerlere gitmemiz duası ile...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamüm aleyküm. sabahınız hayır gününüz bereketli olsun inşallah.
paylaşım için size nekadar dua etsim azdır. gönlümü , ruhumu , bedenimi alıp götürdünüz BEYTULLAH'a . hasterini çektiğim , kavuşma gününü bekledim beldeyi ziyaret ettim bu vesileyle. söylemek istediğim , ama kelimerle ifade edilemediğim öyle bir hal içindeyim ki :A ... tek söyleyebileceğim RABBİM her mü'mine nasip etsin ...

Bir zaman derdim ki: Yâ Rabbî neden
Bir daha istiyor, bir kere giden?
Meger bilemezmis, insan gitmeden;
Aldim cevabimi Beytullah''ta ben

bu eşsiz görüntüleri bizlerle paylaştığınız için MEVLAM razı olsun sizden. selam ve dua ile YARADAN'a emanet olun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm
özlemimizi bir nebzede olsa giderdiniz
rabbim oraya gitmeyi nasip etsin bizlere inşallah
hayırla kalın_______

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam amin..inşALLAH.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

Selamüm aleyküm. sabahınız hayır gününüz bereketli olsun inşallah.
paylaşım için size nekadar dua etsim azdır. gönlümü , ruhumu , bedenimi alıp götürdünüz BEYTULLAH'a . hasterini çektiğim , kavuşma gününü bekledim beldeyi ziyaret ettim bu vesileyle. söylemek istediğim , ama kelimerle ifade edilemediğim öyle bir hal içindeyim ki :A ... tek söyleyebileceğim RABBİM her mü'mine nasip etsin ...

Bir zaman derdim ki: Yâ Rabbî neden
Bir daha istiyor, bir kere giden?
Meger bilemezmis, insan gitmeden;
Aldim cevabimi Beytullah''ta ben

bu eşsiz görüntüleri bizlerle paylaştığınız için MEVLAM razı olsun sizden. selam ve dua ile YARADAN'a emanet olun.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel Bir Paylaşim Allah Razi Olsun Ikinci Göndrdiğiniz Linkte Acildi Bende Ilk Linkte Acamadim Emeğinize Sağlik Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile

vehabnas

Kayıtlı Kullanıcı
wallahi söyleyecek tek bir sözüm varsana allah c.c senden razı olsun .birde seçtiğin ilahi çok güzel onun adresi ni yazarsan sevinirim allahemanet olun.

vehabnas

Kayıtlı Kullanıcı
yüce rabbim oraları o mübarek yerleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah mevlüt kandiliniz mubarek olsun daha nice kandillere görmeyi nasip etsin inşllh

Kaan Erdem

Yönetici
mevlam razı olsun kardeşim.paylaşımı hazırlayan ben değilim.adresteki yerdeki diğer sayfaları gezer ve bakarsanız ulaşabilirsiniz.selam ve dua ile kalın mevlama ement olun selametle.

yüce rabbim oraları o mübarek yerleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah mevlüt kandiliniz mubarek olsun daha nice kandillere görmeyi nasip etsin inşllh

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
emeğin için teşekkürler 2007 nisan mayıs aylarında bende oralardaydım sayende tekrar gitmiş oldum gözlerim doldu ALLAH inşallah tekrar tekrar gitmek nasip etsin gidemeyen kardeşlerimizede inşallah gitmeyi nasip etsin

evla

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık çok mutlu oldum rabbim razı olsun

semos

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razı olsun,rabbim bana ve bütün müslüman kardeşlerime bu kutsal yerlere gitmeyi nasip eyler , ihsan eyler inşallah. anlık ta olsa gittik geldik vesile olduğunuz için mevlam razı olsun. selam ve dua ile kalın

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
sa..allah razı olsun cenabı allah mümin kullarına nasib eder inşallah..a.e.o

Kaan Erdem

Yönetici
amin.selam ve dua ile kalın selametle.

emeğin için teşekkürler 2007 nisan mayıs aylarında bende oralardaydım sayende tekrar gitmiş oldum gözlerim doldu ALLAH inşallah tekrar tekrar gitmek nasip etsin gidemeyen kardeşlerimizede inşallah gitmeyi nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt