hamdolsun ne pepsi ne de coca cola içmiyoruz.
Boykota devam..
sonuna kadar inşaallah .
Ramazan geldimi nasilda sömürüyolar dini duygularimizi reklamlarina sinir oluyorum
ramazan gelince birden bizden biri oluyor dinimize sövenler..
Özellikle Ramazan ay'ında en dini duyguları ön plana çıkaran reklamlar coca coca tarafından yapılır. Akşam bazen iftar saatine yakın insanların ellerinde coca cocalar evlerine götürdüklerine şahit oluyorum. Kimi bilinçsizliğinden yapıyor kimi ise bana dokunmayan yılan misali umursamıyor.
Allah hepimize hidayet nasip eylesin...
[youtube]="http://www.youtube.com/v/2sbct45upsu&hl[/youtube]
bakalım bu video dan sonrada kola içecekmisiniz
selamun aleykum abla boykota devam bizim akrabalarımız maşallah kola gibi içeçek türlerine çok düşkündürler ailemde öyleydi ben zaten içemezdim ama bu gibi haberleri duyunca bir yudum bile agzıma sürmedim gittiğimiz yerlerde kola gibi içeçekler verilince hatta benim yerime hemen babam derdi ona vermeyin o içmez diye allah şükür şimdi ailemde içmiyor o yüzden çok mutluyum ve diyorum ki BOYKOTA DEVAM
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
ben zaten bir senedir ağzıma sürmüyorum,oh iyi de yapmışım.... ne varsa bizde var, ayranın, meyvesuyunun, şerbetin, şalgam suyunun, çayın, kahvenin suyu mu çıktı.... ne işiniz var kolayla...
ALLAh yardimcimiz olsun.ayyrica ben ne pepsi ne coca cola nede baska kola icmemekten yanayim.icinde fare genlerinin oldugunu söyleyen bir sürü yazi var.bencede dogru iyhhh hayatta icmem
s.a tabiki almayız ve içmeyiz