Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gelin biz pepsi ye yasak koyalım (3 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun ne PEPSI ne de COCA COLA içmiyoruz.

Boykota devam..

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
hamdolsun ne pepsi ne de coca cola içmiyoruz.

Boykota devam..

sonuna kadar inşaallah .
Ramazan geldimi nasilda sömürüyolar dini duygularimizi reklamlarina sinir oluyorum
ramazan gelince birden bizden biri oluyor dinimize sövenler..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
sonuna kadar inşaallah .
Ramazan geldimi nasilda sömürüyolar dini duygularimizi reklamlarina sinir oluyorum
ramazan gelince birden bizden biri oluyor dinimize sövenler..

Özellikle Ramazan ay'ında en dini duyguları ön plana çıkaran reklamlar coca coca tarafından yapılır. Akşam bazen iftar saatine yakın insanların ellerinde coca cocalar evlerine götürdüklerine şahit oluyorum. Kimi bilinçsizliğinden yapıyor kimi ise bana dokunmayan yılan misali umursamıyor.
Allah hepimize hidayet nasip eylesin...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Özellikle Ramazan ay'ında en dini duyguları ön plana çıkaran reklamlar coca coca tarafından yapılır. Akşam bazen iftar saatine yakın insanların ellerinde coca cocalar evlerine götürdüklerine şahit oluyorum. Kimi bilinçsizliğinden yapıyor kimi ise bana dokunmayan yılan misali umursamıyor.
Allah hepimize hidayet nasip eylesin...

amin.
inşaALLAH bizler uyarırsak
azalır bunu içenler ayrıca elimde bir slıyt var coca colayla ilgili onu duyunca insanlar daha kolay ikna oluyo
ama buraya nasıl koya bilicem bilmiyorum

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/v/2sbcT45UpSU&hl[/YOUTUBE]

bakalım bu video dan sonrada kola içecekmisiniz

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2sbcT45UpSU[/YOUTUBE]

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla boykota devam bizim akrabalarımız maşallah kola gibi içeçek türlerine çok düşkündürler ailemde öyleydi ben zaten içemezdim ama bu gibi haberleri duyunca bir yudum bile agzıma sürmedim gittiğimiz yerlerde kola gibi içeçekler verilince hatta benim yerime hemen babam derdi ona vermeyin o içmez diye allah şükür şimdi ailemde içmiyor o yüzden çok mutluyum ve diyorum ki BOYKOTA DEVAM
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

gulsuyu

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten bir senedir ağzıma sürmüyorum,oh iyi de yapmışım.... ne varsa bizde var, ayranın, meyvesuyunun, şerbetin, şalgam suyunun, çayın, kahvenin suyu mu çıktı.... ne işiniz var kolayla...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla boykota devam bizim akrabalarımız maşallah kola gibi içeçek türlerine çok düşkündürler ailemde öyleydi ben zaten içemezdim ama bu gibi haberleri duyunca bir yudum bile agzıma sürmedim gittiğimiz yerlerde kola gibi içeçekler verilince hatta benim yerime hemen babam derdi ona vermeyin o içmez diye allah şükür şimdi ailemde içmiyor o yüzden çok mutluyum ve diyorum ki BOYKOTA DEVAM
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

aleyküm selam damlacım ne güzel bu intihanı kazanmışsın tamamen irade meselesi içmemek için çok nedenimiz var inşaALLAH daha çok insan bilinçlenir..
selametle canım
boykota devamm

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten bir senedir ağzıma sürmüyorum,oh iyi de yapmışım.... ne varsa bizde var, ayranın, meyvesuyunun, şerbetin, şalgam suyunun, çayın, kahvenin suyu mu çıktı.... ne işiniz var kolayla...

:a24:yoruma ne hacet ne güzel açıklamışsınız selametle kardeşim boykota devamm

sevgi-gülü

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAh yardimcimiz olsun.ayyrica ben ne pepsi ne coca cola nede baska kola icmemekten yanayim.icinde fare genlerinin oldugunu söyleyen bir sürü yazi var.bencede dogru iyhhh hayatta icmem

stampa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a tabiki almayız ve içmeyiz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt