Cocola Yillardir Evime Girmiyordu.bu Konudaki Hassasiyetimi Farkinda Olan Oğlum Bile çok Sevmesine Ragmen Vaz Geçip Oda şimdi Içimiyor.restoranta Gittimizde Ne Alirdsini Denilde Oğlum Içeceklerden Ne Var Diye Sorar Cola Deyince Markasini Nedir Der Egerki Cola Varsa Yok Ben En Iyisi Gazozo Içeyim Der.ve Bir Ara Fransayi Boykot Etmiştik Danone Gibi Fransiz ürünleri Ve O Kadar Etkilenmiştiki Oğlum Bu Haberden çok Sevmesine Ragmen 2 Yildir O Sevdiği Yogurdu Ve çikolatayi Yemiyor.zav Geçebiliyor.şurda Aklima şu Geliyor çocuk Olmasina Ragmen Nefsine Dur Diyebiliyor Ve Bunu Hazmedemiyor. Ve Dur Diyor.çok Etkienmiştim Oğlumun Bu Tavrindan.inş Bende Bundan Sonra Pesiye Hayir
bizde zati şimdi onlara resmimizi çekip gönderioduk neymiş resimlerde türban olmasın pepsi zati girmiodu evime bundan sonra bakkala sölicem kapımdan bile geçirmesin aslında suç bizde bunları alanlarda yanı bunlara para kazandıranda bizlerdeee hala akıllarına sokamadı bu millet su coco colayı arieli felan off gene sinirlendim neyse hayırlı akşamlar..
bence bundan sonra daha fazla bile satar pepsi .........kimin umrundaki insanlar o kadar duyguzulaşıpğ tepkisizleştiki.bende bundan sonra evime pepsi ürünlerini almam .........umarım herkes bilinçleşir etrafımdaki herekese sölicem sizde öle yapın bi kişi bi kişidr.......
sa arkadaşlar yaptıınız çok güzel ama pepsinini yanında koka kolayıda almaamya dikkat edelim googleden coca colanın anlamı yazın bakın ne görceksiniz. koka koanın tersten okunuşun bulmuşlar anlamı mekke yok muhammed yok (haşa) zaten koka kolanın sahibi bütün geliri israile bağışlayazağınıda soledi inş aalış veriş yaparken bu gibi şeylere dikkat edelim ALLAHA EMANET OLUN İNŞ