Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gelin biz pepsi ye yasak koyalım (1 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim herkes tanıdıgna anlatırsa duymayan kalmaz

recnut

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm kardeşlerim bizler bu konularda birbirimizi uyarırsak ve nelerin ve kimlerin islama karşı oldugunu daha iyi öğrenmiş oluruz yeterki birbirimizi allah ve rasülü için sevelim niyet lerimizi allah rızası için yapalım . allaha emanet olun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Inşallah Muhaffak Oluruz

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Cocola Yillardir Evime Girmiyordu.bu Konudaki Hassasiyetimi Farkinda Olan Oğlum Bile çok Sevmesine Ragmen Vaz Geçip Oda şimdi Içimiyor.restoranta Gittimizde Ne Alirdsini Denilde Oğlum Içeceklerden Ne Var Diye Sorar Cola Deyince Markasini Nedir Der Egerki Cola Varsa Yok Ben En Iyisi Gazozo Içeyim Der.ve Bir Ara Fransayi Boykot Etmiştik Danone Gibi Fransiz ürünleri Ve O Kadar Etkilenmiştiki Oğlum Bu Haberden çok Sevmesine Ragmen 2 Yildir O Sevdiği Yogurdu Ve çikolatayi Yemiyor.zav Geçebiliyor.şurda Aklima şu Geliyor çocuk Olmasina Ragmen Nefsine Dur Diyebiliyor Ve Bunu Hazmedemiyor. Ve Dur Diyor.çok Etkienmiştim Oğlumun Bu Tavrindan.inş Bende Bundan Sonra Pesiye Hayir

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
bizde zati şimdi onlara resmimizi çekip gönderioduk neymiş resimlerde türban olmasın pepsi zati girmiodu evime bundan sonra bakkala sölicem kapımdan bile geçirmesin:D:D aslında suç bizde bunları alanlarda yanı bunlara para kazandıranda bizlerdeee hala akıllarına sokamadı bu millet su coco colayı arieli felan off gene sinirlendim neyse hayırlı akşamlar..

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Cocola Yillardir Evime Girmiyordu.bu Konudaki Hassasiyetimi Farkinda Olan Oğlum Bile çok Sevmesine Ragmen Vaz Geçip Oda şimdi Içimiyor.restoranta Gittimizde Ne Alirdsini Denilde Oğlum Içeceklerden Ne Var Diye Sorar Cola Deyince Markasini Nedir Der Egerki Cola Varsa Yok Ben En Iyisi Gazozo Içeyim Der.ve Bir Ara Fransayi Boykot Etmiştik Danone Gibi Fransiz ürünleri Ve O Kadar Etkilenmiştiki Oğlum Bu Haberden çok Sevmesine Ragmen 2 Yildir O Sevdiği Yogurdu Ve çikolatayi Yemiyor.zav Geçebiliyor.şurda Aklima şu Geliyor çocuk Olmasina Ragmen Nefsine Dur Diyebiliyor Ve Bunu Hazmedemiyor. Ve Dur Diyor.çok Etkienmiştim Oğlumun Bu Tavrindan.inş Bende Bundan Sonra Pesiye Hayir

ne güzel kardeşim oglunuzu ve sizi kutluyorum RABBİM bilincinde olmayı nasip etsin
PEPSİYE HAYI HAYIR

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
bizde zati şimdi onlara resmimizi çekip gönderioduk neymiş resimlerde türban olmasın pepsi zati girmiodu evime bundan sonra bakkala sölicem kapımdan bile geçirmesin:D:D aslında suç bizde bunları alanlarda yanı bunlara para kazandıranda bizlerdeee hala akıllarına sokamadı bu millet su coco colayı arieli felan off gene sinirlendim neyse hayırlı akşamlar..

GÜZELBİ YAKLAŞIM ,MAKSAT DİKKAT ÇEKMEK YOKSA TÜRBANLILARIN NE İŞİ VAR ONLARIN YARIŞMASINDA DEMEK İSTERDİM AMA MALESEF KARDEŞİM BİR ÇOK ARKADAŞ BULMA SİTELERİNDE TÜRBANLILARIN RESMİNE RASLAMAK MÜMKÜM:(:(

sokrates_01

Kayıtlı Kullanıcı
bence bundan sonra daha fazla bile satar pepsi .........kimin umrundaki insanlar o kadar duyguzulaşıpğ tepkisizleştiki.bende bundan sonra evime pepsi ürünlerini almam .........umarım herkes bilinçleşir etrafımdaki herekese sölicem sizde öle yapın bi kişi bi kişidr.......

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
bence bundan sonra daha fazla bile satar pepsi .........kimin umrundaki insanlar o kadar duyguzulaşıpğ tepkisizleştiki.bende bundan sonra evime pepsi ürünlerini almam .........umarım herkes bilinçleşir etrafımdaki herekese sölicem sizde öle yapın bi kişi bi kişidr.......

bundan sonra daha fazla bile satar linşallah dedigniz gibi olmaz kardeşim

e.s.r.a

Kayıtlı Kullanıcı
sanki türbanlılarda çok meraklıydı.ama gerçek yüzlerini en iyi şekilde görmüş olduk.

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
sa arkadaşlar yaptıınız çok güzel ama pepsinini yanında koka kolayıda almaamya dikkat edelim googleden coca colanın anlamı yazın bakın ne görceksiniz. koka koanın tersten okunuşun bulmuşlar anlamı mekke yok muhammed yok (haşa) zaten koka kolanın sahibi bütün geliri israile bağışlayazağınıda soledi inş aalış veriş yaparken bu gibi şeylere dikkat edelim ALLAHA EMANET OLUN İNŞ

evla

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten yılardır kolayı da pepsiyide içmiyorum
geç bile kalmışsınız kardeşler

(hakkını helal et kardeşim ben bunu başka sitede yayınlıyacam onlarda görsün)

gulden_90

Kayıtlı Kullanıcı
allah nurunu tamamlayacaktır. istediklerini yapsınlar zaten başörtülü bayanlar o tür programlara katılmazlar onlar sadece reklam yapmaya çalışmışlar allah yar ve yardımcımız olsun er yada geç kazanan biz oluruz inşaallah

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
sa arkadaşlar yaptıınız çok güzel ama pepsinini yanında koka kolayıda almaamya dikkat edelim googleden coca colanın anlamı yazın bakın ne görceksiniz. koka koanın tersten okunuşun bulmuşlar anlamı mekke yok muhammed yok (haşa) zaten koka kolanın sahibi bütün geliri israile bağışlayazağınıda soledi inş aalış veriş yaparken bu gibi şeylere dikkat edelim ALLAHA EMANET OLUN İNŞ

koka kolanın zaten abası meydandaydı da pepside gerçek yüzünü gösterdi herşey bir tarafa bir sılayt geldi bana bilmem nasıl yayınlaya bilirim burda bütün siyah kolalara kolaturkada dahil rengini verenbir böcekmiş birtür keneymiş.dur bi ugraşayım şu sılayt için

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim inşaALLAH boykotu unatmadık ,
baş örtülerimize hakaret edenleri iftar sofralarımıza sokmuyoruz inşaALLAH

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Pepsi, Yedigün, Fruko, Tamek

:a28: Yazdım bi kenara kardeşim saolasın haberdar ettiğin için...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt