Ravza_Nur yazdı:
Esselamu Aleyküm kardeşler,gecemiz mübarek olsun.Rabim tüm yapılan duaları dergahına kabul eylesin.Eğer sizlerde kabul ederseniz,bunu tekrarlayalım.Cuma geceleride kalkıp namazımızı kılıp dua edebiliriz.Umulurki,Rabim içimizden birinin hatrına diğerlerimizinde dualarını kabul eder.Bu acizane kardeşiniz için çok özel bir gece oldu.Büyük bir sevgiyle kalktım.Yorumlarınızı bekliyorum.SELAM VE DUA İLE
A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun kardeşim dualarımız bir olsuncakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM;B)B)B)
BEN LİSTEYE YAZILMİŞTIM ZANNEDİYORUM,ÖYLE DEĞİLSEDE BENDE VARIM.
BİR DAMLA ALLAH RIZASI İÇİN UYKUSUZ VE DUA DOLU GECELER DİLEĞİYLEB)B)B)
A.S.Kardeşim Rabbim kabul etsin inş sevabızı yazsın dua ileADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BEN DE KALKTIM ŞÜKÜR.TESPİH NAMAZI KILDIM.RABBİM CÜMLEMİZİNKİNİ KABUL ETSİN.A.E.O.
Rabbim kabul buyursun kardeşim yanlışlıklarımızı melekleri tarafından tamam eylesin selam ve dua ileneslihantuncel yazdı:
BENDE KALKTIM AMA NAMAZI DA KILDIM ÇOK ŞÜKÜR DE Bİ YERDE YANLIŞLIK YAPMIŞIM SONRADAN FARKETTİM.RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.VE SAYENİZDE ÖĞRENMİŞ OLDUK.
bezmi safa yazdı:
S.A.İNŞALLAH BUNDAN SONRA BENDE KATILMAK İSTERİM AMA KONUYU TAM ANLAYAMADIM TESBİH NAMAZINAMI KALKIYORUZ GECE
A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun.İbadetinizi kabul buyursun inş bundan sonra dua listemizde sizede yer vereceğizSemra-Nida yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM kardeşlerim hayırlı cumalar benlistede yokum ama kalktım ve sitedeki kardeşlerimede dualr ettim cenabı ALLAH kabul eder inşallah bundan sonrada kalkmaya çalışacağım SELAM VE DUAİLE kalın