Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gece Namazı" Seferberliği (1 Kullanıcı)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...
Kardeşlerimiz bu konuda fikir belirtirlerse güzel olur..
Birde KALBUN KESİR kardeşimiz inşallah uğrarda o da bize bu konuda yardımcı olur..
benim için bir sakıncası yoktur..
Ama Amaç teheccüd ise.. saat bir uygunmu? onuda sevgili büyüklerimizden bu konuda bize yardımcı olmalarını bekliyoruz inşallah...

Selam ve dua ile

vealeyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhü
kaç zamandır güncelliyorum ama ilk bakan siz oldunuz.sevgili yakais büyüğümüz belirtmişti bi kaç kez ama gözden kaçtı sanırım.ben kalbun kesir kardeşimizle arar konuşurum onun için sorun olacağını sanmıyorum yinede fikrini alalım tabiki.saat konusuna gelince size zahmet yazılan konuları bi okuyun isterseniz çünkü yakais büyüğümüz ısrar ediyor baya saat konusunda...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Önemle hatırlatmaya çalıştığınız için teşekkür ederim...
Zaten Nasip meselesidir...
Bizim verdiğimiz saat nasibi olanadır...o yüzden endişe yok...İsteyen 03:00 a devam edebilir o da Teheccüd Namazı olarak kılınabilir...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Bende kılacağım.Teşekkür ediyorum.

mir_erhan

Moderator
listenin son hali arkadaşlar

KATILIM LİSTEMİZ

1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK):Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami (nuray):Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)
7.melissa26 :
8.berat05 :Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür diliyorum." Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab."
9.nazlım :Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:Eşimle huzurlu mutlu hayırlı ALLAH Yolunda bir ömür, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız işten hayırlı kazanç elde etmemiz borçlardan kurtulmamız, zorda olan tüm kardeşlerimize kurtuluş, sağlık huzur bereket ve ALLAH YOLUNDA yaşamak
11.kardele :
Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın,annesine şifa ve işi ile ilgili beklediği haberin hayırlısıyla gelmesi

12.mehtap58:Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol:Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet:RABBİMİN yolunda şehit olmak..
17.setenay_eslem:
Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam: Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.
Hayırlı bir iş, hayırlı rızık kapısı.. (DUALARIMIZIN FAZLASINI HAKEDEN ABLAMIZ.Rabbim kendisinden razı olsun.Kalbun_Kesir)

22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

23."elifim benim" ablamızın mekanı cennet, kabri nurlarla dolsun, çektiği acılar keffareti olsun, ruhuna okunan dualarımız kabul olsun inşaallah.
24.yusuf aydın: borçlarının edası, hayırlı ömür, salih amel, ailede huzur, hastalara şifa
25.Sakine evlatlarımızla hayırlı sağlıklı bir ömür, borçlarımızdan kurtulmamız,kızım demete hayırlı iş kapısı, torunlarıma sağlık ve hayırlı ömür, eşimin içkiden kurtulması ve Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab (Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla. rabbim hastalara şifa huzursuz evlere huzur versin
26. Hacer_Fatih:
27.Nur_u secde:

28.Leyfunnur :
29. Nazlım :

30. İlka :

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..

Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz; Erkan,Admin,Yusuf,KaanErdem,mavci abimiz, Gevher,Takeone,Serap8191,muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey,hira06 ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım.katilimlarinizi bekliyoruz hadi arkadaslar dua gecesinde bulusmak dilegiyle.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Arkadaşlar da uygun görürse daha iyi olur..
Bende yakaiş hocamın dediği saate kalkıp inşallah sabah namazına kadar ibadetle meşgul olacağım..
Rabbimiz kabul eder inşallah...

Selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
Bende kılacağım.Teşekkür ediyorum.

hoş geldiniz kardeşim...
Rabbimiz daim eylesin inşallah..
Sizinde isminiz listeye ekliyorum.. inşallah
özel bir duanız varsa bildiriniz. .sizin için de dua ederiz inşallah
Selam ve dua ile

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
teheccud geceleyin uyanip kilinan namaz, peki yakais buyugumuz "uyuyup kalkma söz konusu değil" diye yazmis
kusuruma bakmayin beni aydinlatirsaniz sevinirim

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
teheccud geceleyin uyanip kilinan namaz, peki yakais buyugumuz "uyuyup kalkma söz konusu değil" diye yazmis
kusuruma bakmayin beni aydinlatirsaniz sevinirim

Biz bazı geceleri gece yaşarız...uyku yok...uyumak yok...her daim orada iken...Selamlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Uyku ...İhtiyaç hissedene..Uyumadan teveccüh namazı olur mu ?...Uyku önemli değil o saatte ...NAMAZ yani ...Secde önemli...Onunla C.C. olmak önemli...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar perşembe/cuma gecesi saat biri bilerek yazmıştık...
Bize de buyrulmuş tu...
Bilen tarafından...C.C. ...
Selamlar...
Ancak yazarak ısrar yok isteyen nasipse kılacak...

Saat üçte güzel bir saat ...
Ancak ; üç saati bize geçmişte...yılda bir veya birkaç sefer tavsiye emredildi...günü aynı değil... bilen buyurdu idi...C.C. ...

mir_erhan

Moderator
B)B)B)

Her İnsanın Bir Gece Hayatı Olmalı..
Mesela Teheccüde Kalkmalı..

Bu Cuma ve Her Cuma Gecesi
Teheccüd Vaktinde Evlerimizin Işıkları Yansın..
Namazlarımız Gecemize Nurlar Katsın..

B)B)B)​

mir_erhan

Moderator
Ne fitneler için sabahladığım oldu....
ne gereksiz şeyler için...
her defasında da sabah u uykusuzlukla işe gittim..ama hiç birindede uykusuzluktan ölmedim...

Şimdi Beni HALK eden için bir gece uyumayacağım...
Bana en güzeli sureti verip İNSAN eden Kendisine Kul etme şerefine erdiren RAHMAN VE RAHİM olan için...
Hiç bir şeyimin garantisi olmadığının farkına varıp EN GÜZELe emanet edeceğim...
Kendimi Yuvamı sevdiklerimi O 'na c.c. emanet edeceğim...
Halimi arz ile,
Kırılganlıklarım ile inşa ettiğim gemiyi gözyaşlarımda yüzdürüm Rabbe sunacağım...
Zorla değil severek isteyerek umud ederek ve sabahlayacağım inşallah...

Dualarımızı aynı saatlerde HAYY ve KAYYUM olan..
Uykudan ve mekandan Münezzeh olan a RABBİ RAHİME sunmaya bekliyoruz kardeşlerim...
Dualarda buluşma dileğiyle

selam ve dua ile

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Önemle hatırlatmaya çalıştığınız için teşekkür ederim...
Zaten Nasip meselesidir...
Bizim verdiğimiz saat nasibi olanadır...o yüzden endişe yok...İsteyen 03:00 a devam edebilir o da Teheccüd Namazı olarak kılınabilir...

ne demek efendim... iletmesi bizden uygulaması bizlere kalmış,bana nasip oldu çok şükür,bundan sonra da elimden geldiğince uygulayacağım allahın izniyle...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bende inşallah dediğiniz gibi kalkmak istiyorum bu hafta Rabbim namazlarımızı ibadetlerimizi daim eylesin hakkıyla layıkıyla ibadet eden kullarından eylesin bizleride inşallah

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)

Her İnsanın Bir Gece Hayatı Olmalı..
Mesela Teheccüde Kalkmalı..

Bu Cuma ve Her Cuma Gecesi
Teheccüd Vaktinde Evlerimizin Işıkları Yansın..
Namazlarımız Gecemize Nurlar Katsın..

B)B)B)

Xyria

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de varım sevgili din kardeşlerim, beni de ekleyin. Maddi manevi sıkıntılarım var, Burak kardeşim diye dua edermisiniz benim için de ?

Dualarımda sizler de olacaksınız. Katılacakların isimlerini nereden bulabilirim isim isim dua edeyim, Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi hayır ve hasenatlarımızı ilahi dergahında kabul buyursun. Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt