Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gece Namazı" Seferberliği (3 Kullanıcı)

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşlerim inşaallah bu manevi ziyafette bende varım

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

B)B)B)B)

B)_GECEMİZ NUR OLSUN_B)

B)B)B)B)

Her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?​

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Dua gecelerinde bulusmak dilegiyle gelin bir gecemizi uykudan mahrum birakalim ve bizi yaratadanla bulusalim teheccutle huzuruna cikalim insallah selametle dua ile....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Gelin hep birlikte savrulalim islam ruzgarlarinda hep beraber islanalim sevap yagmurlarinda ve hep birlikte oturalim ibadet sofralarina yeterki niyetlerimiz Allah yolunda olsun yeterki dualarimiz Allah rizasi icin olsun selametle dua ile...

mir_erhan

Moderator
'' Onlar, korkarak ve ümid ederek Rablerine ibadet etmek için yataklarından kalkarlar. Kendilerine rızık olarak verdiğimiz şeylerden de Allah için harcarlar." ( Secde Suresi,16 )

... gelin bir gecemizi uykudan mahrum birakalim
bizi yaratadanla bulusalim teheccutle huzuruna cikalim insallah ....
Gelin hep birlikte savrulalim islam ruzgarlarinda
hep beraber islanalim sevap yagmurlarinda
ve hep birlikte oturalim ibadet sofralarina
niyetlerimiz Allah yolunda olsun yeterki dualarimiz Allah rizasi icin olsun
( tsunami )

Selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Duyan duymayan kalmasin bu gece teheccut gecesi aramiza sizde katilin sizde nasiplenin bu guzel gecede uykuya doymaz nefis uyandirmaz sizi seytan gelin bu gece ne nefsimize uyalim nede seytana bu gece huzura erelim insallah....

mir_erhan

Moderator
listenin son hali arkadaşlar

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK):Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami (nuray):Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)
7.melissa26 :
8.berat05 :Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür diliyorum." Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab."
9.nazlım :Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:Eşimle huzurlu mutlu hayırlı ALLAH Yolunda bir ömür, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız işten hayırlı kazanç elde etmemiz borçlardan kurtulmamız, zorda olan tüm kardeşlerimize kurtuluş, sağlık huzur bereket ve ALLAH YOLUNDA yaşamak

11 kardele :Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın,annesine şifa ve işi ile ilgili beklediği haberin hayırlısıyla gelmesi

12.mehtap58:Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol:Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet:RABBİMİN yolunda şehit olmak..
17.setenay_eslem:
Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam: Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.
Hayırlı bir iş, hayırlı rızık kapısı.. (DUALARIMIZIN FAZLASINI HAKEDEN ABLAMIZ.Rabbim kendisinden razı olsun.Kalbun_Kesir)

22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

23."elifim benim" ablamızın mekanı cennet, kabri nurlarla dolsun, çektiği acılar keffareti olsun, ruhuna okunan dualarımız kabul olsun inşaallah.

24.yusuf aydın: borçlarının edası, hayırlı ömür, salih amel, ailede huzur, hastalara şifa
25.Sakine evlatlarımızla hayırlı sağlıklı bir ömür, borçlarımızdan kurtulmamız,kızım demete hayırlı iş kapısı, torunlarıma sağlık ve hayırlı ömür, eşimin içkiden kurtulması ve Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab (Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla. rabbim hastalara şifa huzursuz evlere huzur versin
26. Hacer_Fatih:
27.Nur_u secde:

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..
Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz; Erkan,Admin,Yusuf,KaanErdem,mavci abimiz, Gevher,Takeone,Serap8191,muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey,hira06 ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım.katilimlarinizi bekliyoruz hadi arkadaslar dua gecesinde bulusmak dilegiyle.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Efendimiz teheccüd namazına kalktıkları zaman aşağıdaki duaları okurlardı:

Allahümme cel fî kâlbi nûran ve fî lisânî nûran ve fî basarî nûran ve fî sem'î nûran ve an yemini nûran ve an yesâri nûran ve min fevki nûran ve min tahti nûran ve emâmî nûran ve min halfî nûran
ve ceâllî fî nefsî nûran ve azimli nûran.

Allahım kalbimi nurlandır. Dilimi, gözümü, kulağımı nurdan eyle. Sağımı, solumu, önümü, arkamı, altımı, üstümü (her tarafımı) nur kıl. Nefsimi nurlandır, nurumu çoğalt.

(Buhari, Müslim)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
83f3caf14f1046a569bc1e6fd9993640.gif

Her İnsanın Bir Gece Hayatı Olmalı..
Mesela Teheccüde Kalkmalı..

Bu Cuma ve Her Cuma Gecesi
Teheccüd Vaktinde Evlerimizin Işıkları Yansın..
Namazlarımız Gecemize Nurlar Katsın..

B) HAYIRLI CUMALAR B)

mir_erhan

Moderator
1- ALLAH: herşeyin gerçek mabudu
2-ER-RAHMAN: dünyada her kuluna karşı merhametli
3-ER-RAHİM: ahirette sadece mümin kuluna karşı merhametli
4..EL-MELİK : Herşeyin hakimi, bütün kâinatın hükümdarı
5.EL KUDDÜS: Her türlü kötülük ve eksikliklerden uzak,
6.ES SELAM:Selamete ulaştıran, selamette olan
7.EL-MÜMİN : iman eden kulunu koruyan
8.EL-MÜHEYMİN :gözetici ve kollayıcı
9.EL-AZİZ : mağlubiyet bilmeyen, her şeye galip
10.EL-CEBBAR: dilediğini zorla yaptıran
11.EL-MÜTEKEBBİR : büyüklük ve ululukta tek olan
12.EL-HALIK : her şeyi yerli yerince yaratan
13.EL-BARİ: bir örnek ve emsale ihtiyaç duymadan yaratan
14.EL-MUSAVVİR: şekil verici tasvir eden
15.EL-GAFFAR: günahları affedici
16-EL-KAHHAR: isyankarları kahreden
17.EL-VEHHAB: karşılıksız veren
18.ER-REZZAK: rızık ihsan eden
19.EL-FETTAH: hayır kapılarını açan
20.EL-ALİM: her şeyi çok iyi bilen
21.EL KABID: ruhları kabzeden,sıkan,daraltan
22.EL BASIT: ruhları bedenlere yerleştiren,genişleten,açan
23.EL-HAFİD: aşağıya indiren,alçaltan
24.ER-RAFİ: dereceleri yükselten
25.EL-MUİZ: izzet veren, yükselten
26.EL-MUZİLL: alçaltan,zillet veren
27-ES-SEMİ: her şeyi işiten
28-EL-BASİR: her şeyi gören
29-EL-HAKEM: nihai hükmü veren
30-EL-ADL: çok adaletli
31.EL-LATİF: lütuf sahibi
32.EL-HABİR: her şeyin gizlisinden haberdar olan
33.EL-HALİM: hemen ceza vermeyen
34.EL-AZİM: sonsuz büyük
35.EL-ĞAFUR: bağışlayıcı,örten
36.EŞ-ŞEKÜR: yapılan şükrün karşılığını bolca veren
37.EL-ALİYY: yükseklikte sonsuz, yüceltici
38.EL-KEBİR: mutlak büyük
39.EL-HAFIZ: koruyucu, gözeten
40.EL-MUKİT: bütün canlıların gıdasını veren
41.EL-HASİB: hesaba çeken
42.EL-CELİL: hiçbirşey kendisine denk olmayan
43.EL-KERİM: keremi ve bağışı bol olan
44.ER-RAKİB: bakıp gözeten, kendisinden hiçbirşey gizlenemeyen
45.EL-MUCİB: duaları kabul eden
46. EL VASİ: ilmi ve rahmeti geniş ve sınırsız olan
47. EL HAKİM: hüküm ve hikmet sahibi
48.EL-VEDUD: sonsuz sevgiye yegane layık olan
49.EL-MECİD:şanı büyük ve yüksek olan
50.EL-BAİS :öldükten sonra dirilten
51.EŞ-ŞEHİD:bilinenin ve bilinmeyenin şahidi
52.EL-HAK: zatı vacip olup varlığı gerçek olan
53.EL-VEKİL: her şeye vekil
54.EL-KAVİY: çok kuvvetli
55.EL-METİN: çok sağlam
56.EL-VELİYY: dostlarına yardım eden
57.EL-HAMİD: hamd edilen övülen
58.EL-MUHSİ: her şeyin sayısını bilen
59.EL-MÜBDİ: maddesiz ve örneksiz yaratan
60.EL-MUİD: öldükten sonra tekrar dirilten
61.EL-MUHYİ: hayat veren dirilten
62.EL-MÜMİT: öldüren, ölümü yaratan
63.EL-HAYY: her zaman diri
64.EL-KAYYUM: her şeyi ayakta tutan
65.EL-VACİD: en zengin olan,istediğini istediği zaman bulan
66.EL-MACİD: nimetleri ve ihsanı sonsuz olan
67.EL-VAHİD: tek ve eşsiz
68.ES SAMED muhtaç olunan, ihtiyaçsız
69.EL KADİR kudret sahibi
70.EL MUKTEDİR herşeye gücü yeten
71.EL MUKADDİM dilediğini öne geçiren
72.EL MUAHHİR dilediğini sona erteleyen
73.EL EVVEL varlığının başı olmayan
74.EL AHİR varlığının sonu olmayan
75.EZ ZAHİR kat'i delillerle bilinen
76.EL BATIN gizli
77.EL-BERR bütün iyiliğin ve güzelliğin sahibi
78.EL-VALİ kainatın tek yöneticisi
79.EL-MÜTEALİ yüceler yücesi
80.ET-TEVVAB kullarının tövbesini kabul eden
81.EL-MÜNTEKİM suçların karşılığını veren
82.EL-AFÜVV bağışlayan
83.ER-RAUF çok sefkat ve merhamet sahibi
84.EL-MALİKÜ'L MÜLK mülkün ebedi sahibi
85.ZÜL CELALİ VEL İKRAM büyüklük ve kerem sahibi
86.EL-MUKSİT adaletle hükmeden
87.EL-CAMİ varlıkları biraraya toplayan
88.EL-GANİY çok zengin
89.EL-MUĞNİ istediğini zengin eden
90.EL-MANİ dilediğini engelleyen
91.EL-BEDİ örneksiz ve emsalsiz alemler yaratan
92.ED-DAR dilediğine bela veren
93.EN-NAFİ dilediği kullarına fayda veren
94.EN-NUR alemleri nurlandıran aydınlatan
95.EL-HADİ hidayete erdiren
96-EL-BAKİ varlığının sonu olmayan
97-EL-VARİS bütün servetlerin gerçek sahibi
98-ER-REŞİD hayra davet eden
99-ES-SABUR çok sabırlı

Allahümme salli ala seyyidine Muhammed
Ey RABBİMİZ..Bu yüce ve güzel isimlerinin hürmetine :

Allahım günahlarımızı affet bizleri bildiğimiz bilmediğimiz şeylerin şerrinden koru sıkıntılarımızı hafiflet yuvalarımıza huzur, geçim, saygı, sevgi, anlayış ver.
Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme
Allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver
Allahım sen tevbelerimizi kabul et
Settar ismin hürmetine günahlarımızı ört
Kuddus ismin hürmetine bizi temizle
Selam ismin hürmetine selamete çıkar
Doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah
Amin...Amin...Amin...

Selam ve Dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
listenin son hali arkadaşlar

KATILIM LİSTEMİZ

1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK):Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami (nuray):Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)
7.melissa26 :
8.berat05 :Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür diliyorum." Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab."
9.nazlım :Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:Eşimle huzurlu mutlu hayırlı ALLAH Yolunda bir ömür, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız işten hayırlı kazanç elde etmemiz borçlardan kurtulmamız, zorda olan tüm kardeşlerimize kurtuluş, sağlık huzur bereket ve ALLAH YOLUNDA yaşamak
11.kardele :
Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın,annesine şifa ve işi ile ilgili beklediği haberin hayırlısıyla gelmesi

12.mehtap58:Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol:Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet:RABBİMİN yolunda şehit olmak..
17.setenay_eslem:
Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..
19.meanihta (nesibe):
20.emcankel:
21.Leyla ablam: Annesine acil şifalar. Sıkıntılarından kurtulması..Borçlarından kurtulması.
Hayırlı bir iş, hayırlı rızık kapısı.. (DUALARIMIZIN FAZLASINI HAKEDEN ABLAMIZ.Rabbim kendisinden razı olsun.Kalbun_Kesir)

22.mavci : Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

23."elifim benim" ablamızın mekanı cennet, kabri nurlarla dolsun, çektiği acılar keffareti olsun, ruhuna okunan dualarımız kabul olsun inşaallah.
24.yusuf aydın: borçlarının edası, hayırlı ömür, salih amel, ailede huzur, hastalara şifa
25.Sakine evlatlarımızla hayırlı sağlıklı bir ömür, borçlarımızdan kurtulmamız,kızım demete hayırlı iş kapısı, torunlarıma sağlık ve hayırlı ömür, eşimin içkiden kurtulması ve Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab (Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla. rabbim hastalara şifa huzursuz evlere huzur versin
26. Hacer_Fatih:
27.Nur_u secde:

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..

Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz; Erkan,Admin,Yusuf,KaanErdem,mavci abimiz, Gevher,Takeone,Serap8191,muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey,hira06 ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım.katilimlarinizi bekliyoruz hadi arkadaslar dua gecesinde bulusmak dilegiyle.

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
"Gece namazına devam ediniz. Zira bu sizden önceki salihlerin ibadetidir. Çünkü gece ibadeti,Allah’a yakınlık günahlara kefaret olup insanı bedeni hastalıklardan korur ve günahlardan uzaklaştırır."
Tirmizi,Deavât,101

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar diliyorum,
gönül dostlarım,
selametle kalın.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Her perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 3,30 sıcacık yataklarımızı terkedip Rabbin rahmet yağmurunda bizde nasibimizi alalım varmısınız ?
"TAM BANA GÖRE!!" diyenlerin sesleri kulağıma ulaştı bile sanki,Allah razı olsun

Bu satırları bilginize sunmak için yazmaktayım...Alışılan saat mutlaka uygun ancak..;
Acizane ilk kabul yazımda da belirtmiştim ...ancak kabul görmedi veya dikkate alınmadı...;
Perşembe yi Cumaya bağlayan gecede... an içinde öyle bir an var ki ...o an yapılan dua reddedilmez...Ancak sabaha kadar uykusuz kalayım mutlaka yakalayayım diyen dahi o anı ...Allah C.C. dilemezse yakalayamaz...

Şimdi... ;

Dikkatle okuyup kararı siz verin...bu Gece namazını ''Hamd ve Şükür ve dua namazı ''ismine dönüştürüp...
Yani ''Durdum Kıbleye...Kıblem Kabe 'ye niyet ettim.. ''Hamd ...şükür ve dua namazı kılmaya '' Niyeti ile kılınmasını...Saatinde Türkiye saatine göre 01:00 'a alınmasını talep ediyorum...
İsteyen gün ışıyana kadar devam edebilir... ancak biz 01:00 daki iki rekatı sizin için acizane tavsiye ediyoruz...

Hediye..Hediye...Hediye...

Selamlar...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Guzel,uygun benim için , yalniz illaki uyuyup da kalkmak mi gerekir? yoksa olmaz diye okumustum

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hayır ... uyuyup kalkma söz konusu değil ...istediğiniz gibi kılın...Yalnız 01:00 Allahu Ekber zamanıdır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt