ALLAH razı olsun içimi titreten bi yazı olmuş rabbim tevbelerimizi kabul eylesin hocam
selametle kalın
selamunaleykum
amın kardeşim
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
ALLAH razı olsun içimi titreten bi yazı olmuş rabbim tevbelerimizi kabul eylesin hocam
selametle kalın
zaman ııbadet zamanı dua zamanı
ALLAH RAZI OLSUN hiçbir zaman geç değildir
Allah razı olsun çok güzel, geç kalmadığımızı farkettiysek geç olmadan biryerlerden başlamak gerek.. selam ve dua ile..
gülnisa hocam.bir uyarıda bulunayım.muhammed sidar adlı bir üye benim ve sizin bu eserinizi şu adrese geç kalmadın oku bak! kullanıyor.kendi şiirimide kullanıyor.bildirim dedim.artık daha dikkatli olalım hocam emeklerimiz harcanıyor.
Allah'a emanet olunuz...
Bu kullanıcı adı bu adreste bu adı kullanıyor İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
selamunaleyküm
şiiriniz güzeldi B)
acaba sizmi yazdınız
hayırlı sabahlar kardeşim çok güzel yazmışsın
ALLAH RAZI OLSUN.... evet haklısınız ya farkedemeden hayatı gelip gidenlerden olsaydık... HAMDOLSUN GÖZÜMELİNİ AÇTIĞIN KULLARINDAN OLDUĞUMUZ İÇİN....
selamunaleykum
kardeşim
buldum ve yazdim notumu
insanlar alinti yapabilir onemli olan altina adima yaz yani demi
bende bildirdim bakalim ne olacak
allah razi olsun uyradiğin icin
bir deguzel yonu demek ki kalemim cok beğenilmiş
allaha emante ol
Selamün aleyküm hayırlı günler çok güzel resimler var allah razı olsun şiirlerde çok güzel Inşallah siteye kayıtlı üye sayısı artar
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
paylaşımınız için allah razı olsun.emeğinize sağlık.selametle kalın.
Allah razı olsun çok güzel bir konuya değinmişsiniz.. Bazı kardeslerimiz ben günaha battım artık hersey çok geç ben cehennemliğim diyorlar. Ama bilmiyorlardi Allah çok merhametlidir ve bağışlayandır sen onuna 1 dk bile zikretsen af dilesen o seni affedir o yüzden hiç bir zaman karamsar olmamalıyız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
hala vakit var
gerçekten güzel bir yazıydı emeğinize sağlık