Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum yanlış kullanılıyor. (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM.

SIKINTI DUYDUĞUM YADA BELKİDE DUYDUĞUMUZ KONULARDAN BİRİSİ FORUMLARIN YANLIŞ KULLANIMI.BUNUNLA İLGİLİ YÖNETİMİN UYARI VEYA İKAZI GENEL YÖNETİM DUYURUSUNDA YADA FORUM KURALLARINDA ANLATILMIŞTIR.FAKAT BİZLERİN DİKKATSİZLİK YADA BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE BELKİDE ÖNEMSEMEMEKTEN KAYNAKLI YAPMIŞ OLDUĞU BİR HATA VAR.

BÜTÜN BİLGİLER İLGİLİ YADA İLGİSİZ HATTA ALAKASIZ HEPSİ ''Serbes Kürsü > Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı ?'' BAŞLIĞI ALTINDA TOPLANIYOR.

RESİMLER,SLAYTLAR.DİNİ KONULAR,DİNİ SOHBETLER,FIKRA VS.AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM PAYLAŞIMLAR.

BURADAKİ SANIRIM EN BÜYÜK YANLIŞ VERİ ŞU OLACAKTIR.DİĞER KONULARDA ARŞİV YERLİ YERİNDE OLAMAYACAKTIR.ARAŞTIRMA YADA KONU İNCELEME SIRASINDA DÜZENSİZLİKTEN KAYNAKLI BELKİDE ELEŞTİRİLERE MEYDAN VERECEKTİR.AYRICA SİTEDEKİ FORUMLARIN TERTİP DÜZEN AÇISINDAN İLGİLİ KONULARIN YERLİ YERİNDE OLMASI SAĞLIKLI BİR ARŞİVİN OLMASINA YARDIMCI OLACAKTIR.KONU HAKKINDA BENDE DAHİL DAHA DİKKATLİ OLURSAK KULLANIMINA GÖRE FAYDAMIZ OLACAKTIR.BAŞKA KARDEŞLERİMİZİN BENİM ATLADIĞIM ES GEÇTİĞİM KONU İLE ALAKALI DÜŞÜNCESİ VAR İSE PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM.

VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ KONULARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN KONULARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA KONU AÇILIYOR?

AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?

NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN KONULARI DÜŞÜYOR?

HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?

HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?

AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?

YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?

YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?

ALLAH Celle Celalüh RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.

BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ KONU AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.

SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH Celle Celaluh'a EMANET OLUN SELAMETLE.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
re: Forum yanlış kullanılıyor.

Selamün aleyküm abi..Çok yerinde oldu...
Mesela ben kendim dini sohbet yolluyodum ama bize ayıracak 5 dakikanız varmı başlığında...

Öyle olunca ne oluyor? Sanki o dini sohbet i ben yazmış gibi oluyorum...
Halbuki bir alıntı...
İnşallah çok düzgün bir şekilde kullanırız...Sitede kala kala kala kala öğrendim çok şükür...Bilmeyenlerede yardımcı olmalıyız inşallah...

Başlıklar yerinde kullanıldıkça site düzeni ve anlayışımız daha kuvvetli olacaktır...B)B)

Allah(c.c)'ya emanet ol abi.........

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Mesela ben kendim dini sohbet yolluyodum ama bize ayıracak 5 dakikanız varmı başlığında...

Halbuki bir alıntı...
İnşallah çok düzgün bir şekilde kullanırız...Sitede kala kala kala kala öğrendim çok şükür...Bilmeyenlerede yardımcı olmalıyız inşallah...

Başlıklar yerinde kullanıldıkça site düzeni ve anlayışımız daha kuvvetli olacaktır...B)B)

KARDEŞCİK SANA KATILIYORUM.;)EVET KAAN ABİM HAKLISIN.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum. çok haklsınız. yararlı olur inşallah.
ben de dikkat edicem inş.
selametle..

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİMALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL.

Resul_Acer yazdı:

Halbuki bir alıntı...

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM SELAMETLE.

meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:

Halbuki bir alıntı...

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.......

nuresma yazdı:
selamun aleykum. çok haklsınız. yararlı olur inşallah.
ben de dikkat edicem inş.
selametle..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KAAN KARDEŞİM SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTERİM NASIL ULAŞACAĞIM BİR YOLUNU BULA BİLİR MİYİZ KABUL ETMESSEN ÖNEMLİ DEYİL ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM DEĞERLİ CEVDET ABİMİZ.UMARIM ŞAHSIMA BİR KIRGINLIK YADA KIZGINLIĞINIZ YOKTUR VE BUNU DİLE GETİRMEK İÇİN BANA ULAŞMAYA ÇALIŞMIYORSUNUZDUR.:(SANIRIM ULAŞMA İMKANI OLMAYACAKTIR.FORUM KURALLARINDA FORUMLARA İLETİŞİM İLE ALAKALI BİR VERİ YAZILMASI YASAK.KONU HAKKINDA FARKLI BİR YÖNTEM BULMAK NASIL OLUR BİLEMİYORUM.:(:(SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE.

CEVDET-71 yazdı:
S.A KAAN KARDEŞİM SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTERİM NASIL ULAŞACAĞIM BİR YOLUNU BULA BİLİR MİYİZ KABUL ETMESSEN ÖNEMLİ DEYİL ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
ALEYKÜMSELAM DEĞERLİ CEVDET ABİMİZ.UMARIM ŞAHSIMA BİR KIRGINLIK YADA KIZGINLIĞINIZ YOKTUR VE BUNU DİLE GETİRMEK İÇİN BANA ULAŞMAYA ÇALIŞMIYORSUNUZDUR.:(SANIRIM ULAŞMA İMKANI OLMAYACAKTIR.FORUM KURALLARINDA FORUMLARA İLETİŞİM İLE ALAKALI BİR VERİ YAZILMASI YASAK.KONU HAKKINDA FARKLI BİR YÖNTEM BULMAK NASIL OLUR BİLEMİYORUM.:(:(SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE.

CEVDET-71 yazdı:

s.a.

üzerime vazife değil ama yardım için araya girmek istedim ...

her ikinizde erkan beye talapte bulunarak görüşme imkanı bulabilirsiniz ...

allaha emanet olun ...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:

Halbuki bir alıntı...

Allah(c.c) razı olsun..;)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ KAAN,PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN..BENİM DE HUZURSUZ OLDUĞUM

KONULARDAN BİRİ;

MESELA BİR ÜYE,BİR KONU HAKKINDA FORUM AÇIYOR.VE O FORUMA YORUM YAPILMADAN YA DA YAPILIRKEN,AYNI KONUYU BENZERİ BAŞLIK ALTINDA BAŞKA Bİ ÜYE FORUM OLARAK SUNUYOR..BU BANA;

SAYGISIZLIK,HAKKINA SALDIRI,DİĞER FORUMU VE ÜYEYİ ÖNEMSEMEME GİBİ GELİYOR.
BEN BÖYLE OLAYLARDA,ESKİ FORUMA YORUM YAPMAYI TERCİH EDİYORUM,ÇÜNKÜ İLK O FORUMDAN ÖĞRENMİŞİM O BİLGİYİ..
HERKESİN DUYARLI OLMASINI RİCA EDİYORUM..

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM.EVET BUDA ÇOK ÖNEMLİ BİR TUTUM VE DAVRANIŞA ÖRNEK KONU.BENDE SİZ GİBİ YAPIYORUM ÖNCELİK PAYLAŞIM KİM YAPMIŞSA ONU OKUYORUM.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE KALIN.

firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ KAAN,PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN..BENİM DE HUZURSUZ OLDUĞUM

KONULARDAN BİRİ;

MESELA BİR ÜYE,BİR KONU HAKKINDA FORUM AÇIYOR.VE O FORUMA YORUM YAPILMADAN YA DA YAPILIRKEN,AYNI KONUYU BENZERİ BAŞLIK ALTINDA BAŞKA Bİ ÜYE FORUM OLARAK SUNUYOR..BU BANA;

SAYGISIZLIK,HAKKINA SALDIRI,DİĞER FORUMU VE ÜYEYİ ÖNEMSEMEME GİBİ GELİYOR.
BEN BÖYLE OLAYLARDA,ESKİ FORUMA YORUM YAPMAYI TERCİH EDİYORUM,ÇÜNKÜ İLK O FORUMDAN ÖĞRENMİŞİM O BİLGİYİ..
HERKESİN DUYARLI OLMASINI RİCA EDİYORUM..

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

cezayr

Kayıtlı Kullanıcı

s.a birileri bana yardimci olabilirmi acaba, henuz yeni katildim siteye, uye de oldum fakat forumlari nasil takip edicem insallah bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim Allah a emanetsiniz

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kaan kardeşim
tanıdığım kadarıyla sende az ve öz karakterli birisin
söylüyorsun söylüyorsun ama Allah var yerinde söylüyorsun
üyeler bi fıkrayı bi foruma diğerini diğerine yazıyor
dolayısıyla bence farkında olmaksızın israfada gidiliyor bilmem haksızmıyım???

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.AYNI DİLEKLER SENİN İÇİNDE GEÇERLİ ALLAH CC RAZI OLSUN.HAKLISIN NE DYEBİLİRİMKİ SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.
ZEHRA MELEK yazdı:
s.a. kaan kardeşim
tanıdığım kadarıyla sende az ve öz karakterli birisin
söylüyorsun söylüyorsun ama Allah var yerinde söylüyorsun
üyeler bi fıkrayı bi foruma diğerini diğerine yazıyor
dolayısıyla bence farkında olmaksızın israfada gidiliyor bilmem haksızmıyım???

Kaan Erdem

Yönetici

KAAN ERDEM yazdı:
HADDİM VE VAZİFEM OLMAYARAK PAYLAŞIYORUM SIKINTI YADA SIKINTIMIZI.....

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM.

SIKINTI DUYDUĞUM YADA BELKİDE DUYDUĞUMUZ KONULARDAN BİRİSİ FORUMLARIN YANLIŞ KULLANIMI.BUNUNLA İLGİLİ YÖNETİMİN UYARI VEYA İKAZI GENEL YÖNETİM DUYURUSUNDA YADA FORUM KURALLARINDA ANLATILMIŞTIR.FAKAT BİZLERİN DİKKATSİZLİK YADA BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE BELKİDE ÖNEMSEMEMEKTEN KAYNAKLI YAPMIŞ OLDUĞU BİR HATA VAR.

BÜTÜN BİLGİLER İLGİLİ YADA İLGİSİZ HATTA ALAKASIZ HEPSİ ''Serbes Kürsü > Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı ?'' BAŞLIĞI ALTINDA TOPLANIYOR.

RESİMLER,SLAYTLAR.DİNİ KONULAR,DİNİ SOHBETLER,FIKRA VS.AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM PAYLAŞIMLAR.

BURADAKİ SANIRIM EN BÜYÜK YANLIŞ VERİ ŞU OLACAKTIR.DİĞER KONULARDA ARŞİV YERLİ YERİNDE OLAMAYACAKTIR.ARAŞTIRMA YADA KONU İNCELEME SIRASINDA DÜZENSİZLİKTEN KAYNAKLI BELKİDE ELEŞTİRİLERE MEYDAN VERECEKTİR.AYRICA SİTEDEKİ FORUMLARIN TERTİP DÜZEN AÇISINDAN İLGİLİ KONULARIN YERLİ YERİNDE OLMASI SAĞLIKLI BİR ARŞİVİN OLMASINA YARDIMCI OLACAKTIR.KONU HAKKINDA BENDE DAHİL DAHA DİKKATLİ OLURSAK KULLANIMINA GÖRE FAYDAMIZ OLACAKTIR.BAŞKA KARDEŞLERİMİZİN BENİM ATLADIĞIM ES GEÇTİĞİM KONU İLE ALAKALI DÜŞÜNCESİ VAR İSE PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM.BU ELEŞTİRİYE BAŞTA KENDİM DAHİLİM.

VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ FORUMLARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN FORUMLARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.AZ ÖZ FORUM AÇMALIYIZ.

SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

evet kardeşime katılıyorum birde aynı konu hakkında çok form açan oluyor buna da dikkat edelim ayrıca bir kişi günde bir kaç form açmasın lütfen...

Kaan Erdem

Yönetici

DİKKATE ALINIR UMARIM SELAM VE DUA İLE SELAMETLE...

YENIDEN DOGUS yazdı:
evet kardeşime katılıyorum birde aynı konu hakkında çok form açan oluyor buna da dikkat edelim ayrıca bir kişi günde bir kaç form açmasın lütfen...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt