Nur-u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
Valla kalbiniz temiz bu aksan misafirim var ve menüde kuru dolma var ?malum dogulu olduğumuz için kuru dolmalarimiz meşhurdur
Bendeniz???Evettt... Bugün iftara kimdeyiz ???
Dün ben sarma dolma baklava börek isterim deyince korktunuz sesiniz çıkmıyor herhalde ?
Ben iyi bir misafirimdir , ne olsa yerim , merak etmeyin.
Ama ne olsanın arasında kuru dolma olursa da fena olmaz hani ?
.Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz ?Valla kalbiniz temiz bu aksan misafirim var ve menüde kuru dolma var ?malum dogulu olduğumuz için kuru dolmalarimiz meşhurdur
Mavci abimiz...Bendeniz???
Ya nasip kardeşim ?Mavi abimiz...
İftarda sizdeyiz o zaman inşallah.
Acaba menüde neler var ???
Bu arada Nur-u Secde kardeşimiz de dolma getiriyor , ellerine sağlık olsun.
Akşam olsun da görelim inşallah
Yok kardeşim yok...Sanırım en zor misafir ve ev sahibi benim
Sadece temiz karbonhidrat ve protein tüketiyorum.
Kısacası unsuz, yağsız ve şekersiz olarak ben davet etmiyorum ve davete gitmiyorum o zaman sizlere afiyet olsun.
Konuya limon sıkmış gibi oldum
Tamamdır abiYok kardeşim yok...
Daha önceki mesajlarda kaçırmış olabilirsin?
Bizim ikramlarımiz kilo aldırmaz, temiz karbonhidrat ve protein içerir ?
Hımm..Sanırım en zor misafir ve ev sahibi benim
Sadece temiz karbonhidrat ve protein tüketiyorum.
Kısacası unsuz, yağsız ve şekersiz olarak ben davet etmiyorum ve davete gitmiyorum o zaman sizlere afiyet olsun.
Konuya limon sıkmış gibi oldum
elinize saglik biz dogulu değiliz ama yemesini biliriz ???Valla kalbiniz temiz bu aksan misafirim var ve menüde kuru dolma var ?malum dogulu olduğumuz için kuru dolmalarimiz meşhurdur
abi benim için sıkıntı yok ne varsa yerim hatta hatta hamur işi tatlılar olursa daha makbule geçer Gevher kardeşimizin dedigi gibi birdahami geleceğiz dünyaya. hemYok kardeşim yok...
Daha önceki mesajlarda kaçırmış olabilirsin?
Bizim ikramlarımiz kilo aldırmaz, temiz karbonhidrat ve protein içerir ?
Aramızda kalsın ?abi benim için sıkıntı yok ne varsa yerim hatta hatta hamur işi tatlılar olursa daha makbule geçer Gevher kardeşimizin dedigi gibi birdahami geleceğiz dünyaya. hem
Allah cc demiyormu, size verdigim nimetlerin helal ve temiz olanlarından yeyin diye. nimetleri darıltmak olmaz değil mi ???
aslında doğru, nereye kadar böyle devam edecek, bende bir yerde bırakacağım, o zaman iftarda yemekteyiz.Hımm..
Kaan kardeşim .
Bu mesajı okuyunca bir an yediklerimi düşündüm ve " bak insanlar nasıl besleniyor , sen nasıl besleniyorsun " diye kendime kızdım..
Sonra .. kuru dolmalar aklıma geldi..
Amann... Ölüp gideceğiz zaten , sağlıklı karbonhidratı az yesen de olur dedim .?
Siz yine de gelin yemeğe , elbet sağlıklı uygun birşeyler bulursunuz ?
Tatlılar benden olsun. Baklava getiririm ama bizde baklava fındıklı yapılır
Fındık üreticisi olunca fıstıklı, cevizli yapılan hemen her şey fındıklı yapılıyor.Ellerinize sağlık , kesenize bereket olsun melankolik5288 kardeşim..
Fındıklı baklava .. ilk kez duydum desem ?
Fındıklı fıstıklı cevizli .. hiiiç farketmez , baklavanın her türlüsü makbuldür .
İş kötüye gidiyor.. dolma, baklava.. ?
Ramazan'ın son günlerinde gramaj artışı yaşanacak ailemizde , belli oldu ??
Ama şimdi baklava da yenmez mi kardeşim ..Fındık üreticisi olunca fıstıklı, cevizli yapılan hemen her şey fındıklı yapılıyor.
Ramazan vesilesiyle zayıflamaya çalışıyodum sanırım başarılı olamayacağım
Yoldan çıkalı 3 gün oluyo, diyeti bozdumAma şimdi baklava da yenmez mi kardeşim ..
Neyse , yoldan çıkaran kötü arkadaş olmayayım da mübarek günde ?
Sağlıklı olalım da kardeşim , sabır ve iradeyle herşey hallolur Allahı'ın izniyle?
Ve aleykümselam...EsselamuAleykum...
Kars' dan Edirne'ye hayırlı iftarlar inşallah ???
Ekli dosyayı görüntüle 1864655
Ekli dosyayı görüntüle 1864656
Ekli dosyayı görüntüle 1864657
Ekli dosyayı görüntüle 1864658