Kardeşim sen azınlıktasın
Çeşmide nickinden dolayı kız zannediliyorsun diyordu
sen iyi anlamışsın MaşaALLAH
Yok canim simdi bende bir ustunluk yok dikkat var
Cesmi der ya, der der sonra baska bir sey daha der, ben bile alistim.
Seviyoruz onu
Kardeşim sen azınlıktasın
Çeşmide nickinden dolayı kız zannediliyorsun diyordu
sen iyi anlamışsın MaşaALLAH
Bu sitede tanıdığım ve yüz yüze görüşme şanşını yakaladığım sitede görevli bir bayan üye vardı..
benim hakkımda atıp tuttu bir sürü iftiralar attı gitti..
Ve hiç şuçum yokken Kemahlı_24 Nickimi sırf egosunu tatmin etmek için banlattı..
Evlendi gitti epeyi zamandır siteye girmiyor...site yönetimi verdiği görevi geri almış sevindim..
merak ediyorum varsa eğer vicdanı sızlamıyormu acaba..
Farklı nicklerle üyeliklerim var ve girdiğim forumlar belli benim ne zaman ben olduğumu anladığı anla banlattı hep beni..
Unutamıyorum unutmayacağımda ALLAH bana nefes verdiği müddetçede Ya ŞEHİT zikriyle hep onu anacağım her sabah andığım gibi..
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir..
Ama kimse kimseyede iftira atmak zorundada değildir..
Benim unutamadığım budur..Hayırlı bayramlar olsun..
Ben en çok Allah C.C. aşkının Kullarda yanlış yansımasından şikayetçiyim...
Allah C.C. kalpleri ısındırır bu ısınma yanlış değerlendirilirse en çok buna üzülürüm...
Bu konuda Kul aşkı bizi yanlışa sürükler...
Allah C.C. dışı konular bizi üzer...Güven ,tam güven geri plan yok, arzumuz budur...
Size yani acizane bize sevgi olustu ise ...Aman dikkat sen değil Allah C.C. aşkıdır...
Üzüldüğüm tek yalanımıda düzelteyim yalnız doğrusu bende kalsın...
YAŞIMIZ değil tabi 82-83...
Çok şükür rahatladık...
Çok teşekkür ederim ancak daima kontrol önemli olan bu...Söz kontrol,cümle kontrol,yorum kontrol...Hele yazımı mutlaka kontrol...
Eleştiri değil temenni bu...Biz İLME susayana ihtiyaç duyarız hatta anlıyamıyorum benim gibi birini KEŞKE bulsa idik diye yazmıştım hatırlarsanız...
Allah C.C. sevgisine aç insan neden aklını kullanmıyorsun ...Keşke biz siz kadar şanslı olsaydık...Hazır bilgi ayağınızda...Anlamazsanız ne yapayım...?
Ilime susayanlardan bir KATRE burda
Gozlerim gonlunuz ve sozlerinizdedir, her ikinizde de..
Yine üzüldüüğüm bir konu var dua okuma ile ilgili bekar bayanlar için yine konu açmıştır burda bizim sayılarla işimiz yok amaç sadece Allah rızası için kardeşin kardeşlerin gıyabında dua edilmesi bazen şu kadar sayı diyoruz ama amaç hep beraber dualara iştirak etmektir.Yine kardeşimizin biri yaptığımız duaları ziyarette çabut bağlamayla denk tuttu
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.Ben bu sitede çok şeyler öğrendim Allah ömür verirsede öğrenmeye çalışacağım ben dua okuma alışkanlığımı burda kazandım eskisi gibi olmasa bile ilk hatimimi burda yaptım.Daha önce yapmış oldğum ibadetlerimi bile daha farklı yapmaya başladım daha bilinçli şekilde...
Yine üzüldüğüm bir konu var evet burda hiç birimiz dört dörtlük hatasız kusursuz değiliz aynı düşünceye aynı görüşe sahip olmayabiliriz dini görevlerini yapan yapamayan kardeşlerimizde vardır ama bir konu açılmıştı sitede evlilikle ilgili saçı açık bayanları çürümüş kokmuş kurtlanmış muza benzetmişlerdiTamam ben kapalı değilim benim gibi kapalı olmayan kardeşlerimizde var namazımı kılıyorum Kur'anımı okuyorum dualarımı yapıyorum eksiklerimden dolayı kimse kimseyi yargılayamaz onun hakkında konuşamaz O kadar kişini vebalini nasıl kaldıracak...
Allah C.C. aşıkları burada sizin yeriniz de burası tabi ki bekleriz...
evet var ama kız ismi değil :ibra diye isim de var ya hu :
: Beni hiiiiç dinlemiyorsun ki.. :
Hem mesajlarındandaymış sıcak ve içten insan
Yok canim simdi bende bir ustunluk yok dikkat var
Cesmi der ya, der der sonra baska bir sey daha der, ben bile alistim.
Seviyoruz onu