Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

Forum Anılarınız! (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bı konu olmuş :) Allah razı olsun

Benımde forumda unutamadıgım anım ılk uye oldugumda sıtenın msn adresı varmı dıye sormustum bılmedıgım seylerı sormak için ama herkez tarafından yanlış anlaşılmıştım :D o zaman cok uzulmuştum ve mahçup olmustum neysekı geçti :D

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Abi bidakine yazılarımı beğenme ben karşılıksız beğenirim sorun değil bazılarının beğenmem çünkü belli mi olur belki içinde kin besliyordur ;) :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
tam bır yıl oldu buraya uye olalı :)

abdulvedud

Kayıtlı Kullanıcı
foruma daha bismillah girer girmez bi baktım atıp tutup yazıyorlar yüzü suyu hürmetine dua şirk falan şimdi Allah şükür pek yok o tarz insanlar şimdi...... bu olay canımı çok sıktı sınavlarımın arasında 4 il müftülüğü 6 ilçe müftülüğü olmak üzere bu hususu sordum onun dışında bu serüvenin ortasında bir il müftüsünden büyük 600 sayfalık bir kitap alıp okumaya başladım zordu benim için 3-5 kişi çıkıp bilmeden laf atıyorlar hadislere
hadis ilmi bu ülkede iyi bilinmiyor o kadar kolay mı bir hadise zayıf bu bununla amel edilmez demek bilmeyen cahil muhaddis olmayan insanlar alıp bunlar hakkında yorum yapıyorlar buhari müslim taberani suyuti ahmed ibni hanbel gibi alimler o kadar titiz davranmış ki bu hususta adamlar hemen peygamberin sözüne kılıç vurup atıyorlar şimdi ömer (r.a.) olsaydı peygamberin hükmüne raazı olmayan deyip olayı noktalardı.......

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
evet farketmiştim : ))
peki neden öyle zannettiniz ? :) lütfen çekinmeden söyleyin : ))

Aslında buna verebilicek tam bir cevap yok :)
Yorumlarınızdan ötürü olabilir daha sıcak ve içten geldi
Bu tarz yorumları genelde hanım kızlarımıza yakıştırıyorum yada onlarla özdeşleştiriyorum sanırım :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

Aslında buna verebilicek tam bir cevap yok :)
Yorumlarınızdan ötürü olabilir daha sıcak ve içten geldi
Bu tarz yorumları genelde hanım kızlarımıza yakıştırıyorum yada onlarla özdeşleştiriyorum sanırım :)

:) hmm ilk defa sizden böyle birşey duydum bende sizin dediğiniz gibi olmaya çalışıyorum doğrusu :) burada tanımasamda herkese en iyi niyetlerimle bakmaya çalışıyorum hep hüsn-ü zan :)
:)
Bende sizi avatarınızdan ve üslubunuzdan dolayı, "bayan demek istemiyorum :)" abla zannediyorum doğrumu :) şimdi bir yanlışlık olmasında :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Tabi cinsiyetin hiç bir önemi yok :) fakat işte birbirimize hitap ederken pot kırabiliyoruz :) :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
:) hmm ilk defa sizden böyle birşey duydum bende sizin dediğiniz gibi olmaya çalışıyorum doğrusu :) burada tanımasamda herkese en iyi niyetlerimle bakmaya çalışıyorum hep hüsn-ü zan :)
:)
Bende sizi avatarınızdan ve üslubunuzdan dolayı, "bayan demek istemiyorum :)" abla zannediyorum doğrumu :) şimdi bir yanlışlık olmasında :D

Adım Sümeyye kardeşim doğru tahmin bu vesileylede tanışmış olduk memnun oldum :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Adım Sümeyye kardeşim doğru tahmin bu vesileylede tanışmış olduk memnun oldum :D

Forumda bi Sümeyye kardeşimiz de var bu isim çok güzel ismin sahibi ilk şehit kadın sahabi dahada güzel :)

Bende :D ALLAH razı olsun :)

ALALH' a emanet olun :)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Benim çekindiğim de direk bay, bayan ismi belli olmayanları ayırt edemiyorum, gaf yapmamak adına sadece kardeşim diyorum..
Şey Nadas06 alınmasın ama onuda bayan zannetmiştim, güzel bir yürek,
Bazıları varki erkek yüreği gibi yiğit bay zannediyorum çekiniyorum
Konulara odaklanmaktan dikkat etmiyorum, edemiyorum ...
Ama bazende bay zannettiklerim, öyle narin, öyle ince oluyor ki şaşırıyorum
Durun yahu ! daha yeniyim, tanıyacagım inşallah...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Haydaa :)
Peki ben neden kiz zannetmedim acaba ?
E nickine bakinca anliyor insan.
Ibra hmm nedir nedir Ibrahim dedim kendi kendime :)

Kardeşim sen azınlıktasın :D
Çeşmide nickinden dolayı kız zannediliyorsun diyordu :)
sen iyi anlamışsın MaşaALLAH :)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sitede tanıdığım ve yüz yüze görüşme şanşını yakaladığım sitede görevli bir bayan üye vardı..

benim hakkımda atıp tuttu bir sürü iftiralar attı gitti..

Ve hiç şuçum yokken Kemahlı_24 Nickimi sırf egosunu tatmin etmek için banlattı..

Evlendi gitti epeyi zamandır siteye girmiyor...site yönetimi verdiği görevi geri almış sevindim..

merak ediyorum varsa eğer vicdanı sızlamıyormu acaba..

Farklı nicklerle üyeliklerim var ve girdiğim forumlar belli benim ne zaman ben olduğumu anladığı anla banlattı hep beni..

Unutamıyorum unutmayacağımda ALLAH bana nefes verdiği müddetçede Ya ŞEHİT zikriyle hep onu anacağım her sabah andığım gibi..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir..

Ama kimse kimseyede iftira atmak zorundada değildir..

Benim unutamadığım budur..Hayırlı bayramlar olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt