:Bfırında kaşarlı karnabahar
YAPMANIZI TAVSIYE EDERIM CUNKU BIR HARIKA
MALZEMELER:1.KARNABAHAR
2.300GR KAŞAR
3.2 YUMURTA
4.YARIM CAY BARDAĞI UN
5.SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
ÖNCE KARNABAHARI ERIK ŞEKILDE DOĞRUYORUZ.DAHA SONRA HAŞLIYORUZ FAKAT COK HAŞLANMIŞ OLMAYACAK BIRAZ DIRI KALACAK.SONRA AYRI BIR KAPTA YUMURTA VE UNU ÇIRPIYORUZ.VE HAŞLADIĞIMIZ KARNABAHARI SUZDUKTEN SONRA UNLU YUMURTALI KARIŞIMI ILAVE EDIĞ KISIK ATEŞTE SOTELIYORUZ.OCAKTAN ALIYORUZ.BORCAMIN ICINE HAFIF UN SERPIUYORUZ VE HAZIRLADIĞIMIZ KARIŞIMA TABII KI TUZU DA ILAVE ETTIKTEN SONRA BORCAMA BOŞALTIYORUZ.SONRA UZERINE BOLCA KAŞAR RENDELIYORUZ VE 300 DERECELIK FIRINDA UZERI NAR GIBI KIZARINCAYA KADAR PIŞIRIYORUZ.
ARZU EDENLER ICIN:
SOSU:1.500 GR YOĞURT.
NANE
KIRMIZI BIBER
MALZEMELRIN HEPSINI CIRPIYORUZ.FIRINDAKI KARNABAHARI ALIYORUZ KEK GIBI KESIP SERVIS TABAĞINA KOYUYORUZ VE HAZIRLADIPIMIZ SOSU DA YANINA KOYUYORUZ MMMMMMMMMMM AFIYET OLSUN
MUTLAKA DENEYIN
ALLAHA EMANET OLUN
YAPMANIZI TAVSIYE EDERIM CUNKU BIR HARIKA
MALZEMELER:1.KARNABAHAR
2.300GR KAŞAR
3.2 YUMURTA
4.YARIM CAY BARDAĞI UN
5.SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
ÖNCE KARNABAHARI ERIK ŞEKILDE DOĞRUYORUZ.DAHA SONRA HAŞLIYORUZ FAKAT COK HAŞLANMIŞ OLMAYACAK BIRAZ DIRI KALACAK.SONRA AYRI BIR KAPTA YUMURTA VE UNU ÇIRPIYORUZ.VE HAŞLADIĞIMIZ KARNABAHARI SUZDUKTEN SONRA UNLU YUMURTALI KARIŞIMI ILAVE EDIĞ KISIK ATEŞTE SOTELIYORUZ.OCAKTAN ALIYORUZ.BORCAMIN ICINE HAFIF UN SERPIUYORUZ VE HAZIRLADIĞIMIZ KARIŞIMA TABII KI TUZU DA ILAVE ETTIKTEN SONRA BORCAMA BOŞALTIYORUZ.SONRA UZERINE BOLCA KAŞAR RENDELIYORUZ VE 300 DERECELIK FIRINDA UZERI NAR GIBI KIZARINCAYA KADAR PIŞIRIYORUZ.
ARZU EDENLER ICIN:
SOSU:1.500 GR YOĞURT.
NANE
KIRMIZI BIBER
MALZEMELRIN HEPSINI CIRPIYORUZ.FIRINDAKI KARNABAHARI ALIYORUZ KEK GIBI KESIP SERVIS TABAĞINA KOYUYORUZ VE HAZIRLADIPIMIZ SOSU DA YANINA KOYUYORUZ MMMMMMMMMMM AFIYET OLSUN
MUTLAKA DENEYIN
ALLAHA EMANET OLUN