Nevin_1982
Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk kardeşim ALLAH razı olsun artık beni de afeyleyin zamanla öğrenicez ALLAH'ın izniyle ALLAH'a emanet olun selam ve dua ile...
olsun hiç önemil değil canım kardeşim sizde allaha emanet olunuz
hoşbulduk kardeşim ALLAH razı olsun artık beni de afeyleyin zamanla öğrenicez ALLAH'ın izniyle ALLAH'a emanet olun selam ve dua ile...
Ve sen yine denendiğinde; Ve yine kalbin daraldığında;Ve yine bütün kapılar kapandığında; Ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde.... Uzun Uzundüşün..... Ve hatırla; Yaratanın! '' Allah kuluna kafi değilmi?'' ( zumer,36)
Eyyyy Kul, Etme Dünya nazı, Kıl namazını.......
Sonra kılarız diyenin, Dün Kıldık NAMAZINI.....
s.a sizde yenisiniz sanırım hoşgeldiniz.bize faydalı bilgiler edindirmek ümidiyle allaha emanet olun.
dost, bnm hiç olmayan ve bu saatten sonrada olcağını sanmadıpım şeydirr..
dost, bnm hiç olmayan ve bu saatten sonrada olcağını sanmadıpım şeydirr..
s.a kardeşim._______Dostluk benim için beraber ağlayp beraber gülmek demek...
Dostuna bir sırrını verdiğin zaman seni sürekli sırrını açıklamakla tehdit edip sonra gelip yanına oturan insan demek... (Benim böyle 2 kankam var da....)
Dostluk benim için önce arkadaşını kızdırmak, sonra yanına gidip kendini affettirmek demek... :]:]
Ya sizin için ne demek dostluk??????
keşke simelylarınızle nedemek istediğinizi anlayabilseydik benim siirttin bağrından kopmuş kardeşim:gulegule:B:evet:H
erken olduğnu sanmam yaşım kaç bakarmısınız en azından okul yıllarm oldu 8 senelk okl yaşantımdan hiç bir arkadaşm yok çok garip değilmi yani arkadaşm var ama beni sadece menfaate ihtiyaçları oldukları zzaman ararlar
B)B)_______________ÇOK GÜZEL BİR SÖZ.ÇOK TEŞEKKÜRLER.HÜDA`NIN SIRRI VAR AŞK ATEŞİNDE
AŞKA AŞIĞIM BEN LEYLAYA DEĞİL