Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

fikir türetmece....... (3 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Dost vardır ilaç gibidir. Ara sıra ararsın
Dost vardır peynir ekmek gibidir. Yersin yersin bıkmazsın
Dost vardır mikrop gibidir. Sen isteme sende o seni bulur
:H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
S.a O Demki Perdeler Kalkar Perdeler Iner Azraile Hoş Geldin Diye Bilmektir Hüner Rabbim Demeyi Nasip Etsin Selametle

kayseriii79

Kayıtlı Kullanıcı
dost kara gün de bellii olurrr
ATALARIMIZIN SÖZÜDÜR

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
Dostluk Gece Yarisi Arayip, Hic Usenmeden Acilabilmektir, Acida Mutlulukda Siginilacak En Sicak Limandir.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
dostluk09.jpg

hanife_sumeyye

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm dostluk kelimelere ne kadar dökülür bilmiyorum ama dostluk en önce sevmektir kardeşin gibi ablan abin gibi sevmek, sonra fedakarlıktır hiç karşılk beklemeden vermektir düşünmektir onu her bir an karanlık gecene doğan ay gibidir dertlerının dermanı yürüğinin ferahı acılarıının merhemidir dostluk dürüstlüktür dostluk acılarının tek ilacıdır ve sevinçlerini en güzel paylaştığın sırdaşın can yoldaşın...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm dostluk kelimelere ne kadar dökülür bilmiyorum ama dostluk en önce sevmektir kardeşin gibi ablan abin gibi sevmek, sonra fedakarlıktır hiç karşılk beklemeden vermektir düşünmektir onu her bir an karanlık gecene doğan ay gibidir dertlerının dermanı yürüğinin ferahı acılarıının merhemidir dostluk dürüstlüktür dostluk acılarının tek ilacıdır ve sevinçlerini en güzel paylaştığın sırdaşın can yoldaşın...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HANİFECİĞİM ASLINDA BEN KONUYU ALLAH AŞKI OLARAK DEĞİŞTİRMİŞTİM AMA YİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER.AEOLUNUZ.YENİSİNİZ SANIRIM HOŞGELDİN ARAMIZA:)

hanife_sumeyye

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk kardeşim ALLAH razı olsun artık beni de afeyleyin zamanla öğrenicez ALLAH'ın izniyle ALLAH'a emanet olun selam ve dua ile...

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
Ve sen yine denendiğinde; Ve yine kalbin daraldığında;Ve yine bütün kapılar kapandığında; Ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde.... Uzun Uzundüşün..... Ve hatırla; Yaratanın! '' Allah kuluna kafi değilmi?'' ( zumer,36)

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
Eyyyy Kul, Etme Dünya nazı, Kıl namazını.......
Sonra kılarız diyenin, Dün Kıldık NAMAZINI.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt