Selamun aleyküm elmascım.
Canım ben Deniz hışır, zühre, gülsengül, semabrk, gncl, ayse-rana kardeşime de okuyup, üzülerek de olsa sabitlerden çıkmak istiyorum..
Yetiştiremiyorum yoğunluktan. Saat 10:30 da işten geliyorum. Hatimimi bile son güne kadar zor yetiştiriyorum
Rabbim okuduklarımızı kabul eylesin inşaallah..
Hayırlı akşamlar..
gülüm.se cim bşy rica etsem.şükürbiz sürekli nete girebiliyoruz ama sabitleri alıp çıkan arkadaşların son eklenenlerden haberi olmaya bilir.o yüzden hem onları böyle bilmedikleri bşyden sorumlu tutmamak için hemde liste sürekli uzuyor ya sanki konu hiç bitmiyormş giibigeliyor.bıkkınlık veresin diye listeye ekleme yapmasak artık.bu listeyi bitirip 2.FETİH suresi okumalarına başlasak daha iyi olur sanki.
canım ben onu daha önce düşünüp hatta yazmıştım. ama bazı arkadaşlar eger katılan olursa almam gerektigini söyleyince bende yazıyı sildim.
o zaman bundan sonra ekleme yapmayayım canım. haklısın. bende istemiyorum çok uzun bir liste...
kimin duası kabul olur bilinmez diye aldık ama yeter herhalde bu kadar kişi inş.
canım sonradan gelenlere bu liste bitince ikincibiliste daha açıcaz dersen onlar o zamanı beklerler bizdeelimizdekilisteyi hıpızlı tammalrız hem bıkkınlık vermez hemde sabitlerin durumdan haberi olup olmadığnı bilmiyoruz.2.listeyi açınca o zaman sonradan gelen arkadaşlarından duasını almış oluruz.sanki daha fazla ekleme yapmamak daha uygunmuş gibi.önümüzde ne zaman biteceğine dairbi gün yok yaa ne biliyim sıkıntı oluyormuş gibi.inşALLAH diğer arkadaşlarda onay verir kimse kırılmaz gücenmez.