Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FATMA ERGÜN (1 Kullanıcı)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FATMA ERGÜN

Ecrin Hicran yazdı:
Resulaydin yazdı:
SAYIN SİTE GÖREVLİ VE YETKİLİLERİ
BU UYARILARA HER HALDE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ.
AHLAKSIZLIK TEORİSİ KONUSUNDA İHTİSAS SAHİBİ OLAN KİŞİLERİN ÜYELİKLERİNİ
SİTE YÖNETİMİ OLARAK BLOKE EDEBİLİRSİNİZ. ETMELİSİNİZ DE.

HAZERDE SEFERDE, HEP DUACILAR
ONUN İÇİN BİZİ YIKMAZ ACILAR
İFFET ABİDESİ ASİL BACILAR
MERHABA, MERHABA,CÜMLETEN MERHABA

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
SELAMUN AELYKÜM KARDEŞİM.YÖNETİM OLARAK BİZ UYGUN GÖRMEDİĞİMİZ VE ÜYELERİMİZ TARAFINDAN RAHATSIZ OLDUKLARI ÜYELERİ BİZE BİLDİREREK BİZ GEREĞİNİ YAPIYORUZDUR İNŞALLAH..
ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜMÜZ AMACINA UYGUN OLMADIĞI İÇİN KALDIRILMIŞ OLMAKLA BERABER,SOL TARAFTA YENİ BİR BÖLÜM AKTİVİTE ETTİK"İHBAR HATTI" DİYE..BU BÖLÜMDEN YİNE RAHATSIZ OLDUĞUNUZ ÜYELERİ BİZE BİLDİREBİLİRSİNİZ..
TOPLU MESAJI BENDE UYGUN BULMUYORUM..BAYAN KARDEŞLER ARASINDA OLABİLİR BUNU HOŞ KARŞILIYORUM AMA BU BİRAZ HADDİNİ AŞTIMI(BEYLERDE EKLENDİNMİ) GERÇEKTEN HOŞ OLMUYOR..ZİRA BU DURUMDAN YERİ GELDİĞİNDE HEPİMİZ ŞİKAYETÇİ OLUYORUZ.LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN RAHATSIZ ETMEYELİM,VE YÖNETİMİN BU YAZISINI TEKRARDAN BURADA YAYINLAYARAK ,KÖTÜ NİYETLİ İNSNALRIN BİR ŞEYLER ALMASINI ÜMİT EDİYORUM..
[big]UTANMIYORMUSUN EY MÜSLÜMAN SIFATINDA Kİ İNSAN!

Neden Bayan MSN adreslerini aramakla meşgulsun?
"Niyetim temiz"
Peki neden tanışmak istiyorsun?
"Abla demek istiyorum"
Neden Ailenle tanıştırmak istiyorsun?
"Evlenebiliriz belki"
Neden telefon numarasını istiyorsun?
"Gerçekten bayan olup olmadığını kontrol etmek için
Neden Buluşmak istiyorsun Ey müslüman , sen kendindemisin?
"Belki tanıdık çıkabilir"

Yönetim NOTU: Burası sanal ortam, sanal da kaybolan ve sapıtan insanlardan olmayın. Vicdanınıza danışarak iş yapın. Nefsinizin sizi değil, siz nefsinizi yönetin.

Bir takım zevkler uğruna kendinizi ateşe atmayın. Kendimizi kandırmayalım..
Hesap var unutmayalım, yaptıklarımızın hepsi bir film gibi önümüze sunulacak hiç mi ALLAH korkusu yok Ey Müslüman? KUL HAKKI'na sebebiyet verdiğinin farkında değilmisin? Vicdanın ne diyor halen mi BANANE'Cİ davranıyor?

ALLAH RASULU BUYURUYOR: "ALLAH'tan korkmayan bu dünya da istediğini yapsın bu fani dünya onundur ama unutmasın yaptıklarından hesaba çekilecektir."

Sapıklık uğruna bacılarımızın MSN adresleri veya email adresleri veya cep numaraları veya bağlama taktikleri ile kandırmacalar veya farklı iletişim de kandırma mesajları, bunlarla uğraşmayınız! Böyle değersiz işlere ayırdığınız zamana çile çektirme, Kur'an-ı Kerim neden okumazsın, neden sapıtırsın Ey İnsan![/big]

SELAM VE DUA İLE
B)B)B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun tebessümd ve ve veys kardeşlerim.sağolasınız.inşAllah bu yazı kötü niyetli insanların nefislerini yenmede vesile olur..bizde dualarımızı eksik etmeyelim inşAllah..Rabbim cmaine hidayet kapılarını açar inşAllah...selam ve dua ile kardeşiniz güler:)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

Ecrin Hicran yazdı:
Allah razı olsun tebessümd ve ve veys kardeşlerim.sağolasınız.inşAllah bu yazı kötü niyetli insanların nefislerini yenmede vesile olur..bizde dualarımızı eksik etmeyelim inşAllah..Rabbim cmaine hidayet kapılarını açar inşAllah...selam ve dua ile kardeşiniz güler:)
amin ecmain kardeşim.bende ecrin hicran kim diyorum ya:p inşallah kardeşim inşallah.amin.

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun olsun fatma kardeşim,inşallah biraz olsun allah tan korkarlarda nefislerine hakim olurlar,ders almaları dileğiyle ALLAH hepiize hidayet versin hidayetten ayırmasınB)B)

saliha

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun çok güzel bi konuya değinmşsiniz. bazı erkekler Var ki kendi annesine bacısına söz söyletmez ama elalem diye onun annesine bacısına demediğini bırakmaz! LÜTFEN BEYLER BİRAZ DAHA BU KONUDA HASSAS OLALIM. YANLIŞ BİR HAREKETİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ BİR BAYANI DA GÜZELLİKLE UYARIN.ALLAH MUHAFAZA O, KENDİ, BACINIZ YA DA ANNENİNİZ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜN.
SELAM VE DUA İLE...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ayshidayet yazdı:
Allah razı olsun olsun fatma kardeşim,inşallah biraz olsun allah tan korkarlarda nefislerine hakim olurlar,ders almaları dileğiyle ALLAH hepiize hidayet versin hidayetten ayırmasınB)B)
CÜM İNŞ.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

saliha kardeşim..sana katılıyorum..gerçekten çok doğru bir şey...başkalarının bacılarına hoş gözle bakmazlar,kendi bacılarına aynı gözle bakıldığı zaman eyvah kıyamet kopar..ee abi yada kardeş ya yediremez sözde gururuna..ama başkalarının bacılarına dedikleri zaman nedense bu nefislerine çok hoş gelir.Allah rızası için biraz düşünün ya..o bacılarında abileri var,sizlerinde bacıları...bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye asla ve asla düşünülmesin o yılan elbet gelir ucundan olsa da dokunur...bu asla unutulmasın.her insan hata yapabilir ama eğer ki o hata önüne güzel bir şekilde konuluyorsa ,ona bir baksın..zira Rabimin tevbe kapıları güneş batıdan doğacağı ana dek açık..tevbe edelim o zaman...ve bu ahlaksızlıkları lütfen bırakalım...SELAM VE DUA İLE
[big]İLİM MEKTEBLERİNE VARDIM,
EYLEDİM TALEP,
İLİM GERİDE KALDI,
İLLA EDEP,İLLA EDEP.
YUNUS EMRE..
[/big]​

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN FATMA KARDEŞ. ÇPK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Ecrin Hicran yazdı:

teşekkürler kesinlikle sözlerinize katılmamak elde degil. ayrıca isim değiş miş :)

baskurt

Kayıtlı Kullanıcı
RE: hadis

RE: hadis

Bütün insanlar günah işler, fakat günah işleyenlerin en hayırlısı, tövbe edenlerdir.(hadis)
Rızkının çoğalmasını ve ömrünün uzamasını isteyen, ana ve babasına ihsan ve ikramda bulunsun. (hadis-i Şerif):):)

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm desertrose kardeşim,

siteye üye arkadaşlar ile biz msn üzerinden de görüşüyoruz.Bazen birbirimize mail gönderiyoruz ve genelde adres defterimizdeki bütün arkadaşlarımıza toplu halde mail gönderiyoruz TOPLU MESAJ demek bu güzel kardeşim.
Bizler bu sitede ALLAH rızası ile paylaşımlar yapmak istiyoruz aramızda inanın o kadar çok çürük elma var ki bunları ayırt etmekte zorlanıyoruz çünkü bizler herkesi kendimiz gibi görüyoruz.
ALLAH-Ü TEALA'nın hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırması duası ile

selamünaleyküm

Fatma kardesim çok haklısınız size katılıyorum çürük elma her yede vardır. Rabbim O zihniyetli insanları ıslah etsin.......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt