RE: FATMA ERGÜN
B)B)B)Ecrin Hicran yazdı:
Resulaydin yazdı:
SAYIN SİTE GÖREVLİ VE YETKİLİLERİ
BU UYARILARA HER HALDE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ.
AHLAKSIZLIK TEORİSİ KONUSUNDA İHTİSAS SAHİBİ OLAN KİŞİLERİN ÜYELİKLERİNİ
SİTE YÖNETİMİ OLARAK BLOKE EDEBİLİRSİNİZ. ETMELİSİNİZ DE.
HAZERDE SEFERDE, HEP DUACILAR
ONUN İÇİN BİZİ YIKMAZ ACILAR
İFFET ABİDESİ ASİL BACILAR
MERHABA, MERHABA,CÜMLETEN MERHABA
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.SELAMUN AELYKÜM KARDEŞİM.YÖNETİM OLARAK BİZ UYGUN GÖRMEDİĞİMİZ VE ÜYELERİMİZ TARAFINDAN RAHATSIZ OLDUKLARI ÜYELERİ BİZE BİLDİREREK BİZ GEREĞİNİ YAPIYORUZDUR İNŞALLAH..
ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜMÜZ AMACINA UYGUN OLMADIĞI İÇİN KALDIRILMIŞ OLMAKLA BERABER,SOL TARAFTA YENİ BİR BÖLÜM AKTİVİTE ETTİK"İHBAR HATTI" DİYE..BU BÖLÜMDEN YİNE RAHATSIZ OLDUĞUNUZ ÜYELERİ BİZE BİLDİREBİLİRSİNİZ..
TOPLU MESAJI BENDE UYGUN BULMUYORUM..BAYAN KARDEŞLER ARASINDA OLABİLİR BUNU HOŞ KARŞILIYORUM AMA BU BİRAZ HADDİNİ AŞTIMI(BEYLERDE EKLENDİNMİ) GERÇEKTEN HOŞ OLMUYOR..ZİRA BU DURUMDAN YERİ GELDİĞİNDE HEPİMİZ ŞİKAYETÇİ OLUYORUZ.LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN RAHATSIZ ETMEYELİM,VE YÖNETİMİN BU YAZISINI TEKRARDAN BURADA YAYINLAYARAK ,KÖTÜ NİYETLİ İNSNALRIN BİR ŞEYLER ALMASINI ÜMİT EDİYORUM..[big]UTANMIYORMUSUN EY MÜSLÜMAN SIFATINDA Kİ İNSAN!
Neden Bayan MSN adreslerini aramakla meşgulsun?
"Niyetim temiz"
Peki neden tanışmak istiyorsun?
"Abla demek istiyorum"
Neden Ailenle tanıştırmak istiyorsun?
"Evlenebiliriz belki"
Neden telefon numarasını istiyorsun?
"Gerçekten bayan olup olmadığını kontrol etmek için
Neden Buluşmak istiyorsun Ey müslüman , sen kendindemisin?
"Belki tanıdık çıkabilir"
Yönetim NOTU: Burası sanal ortam, sanal da kaybolan ve sapıtan insanlardan olmayın. Vicdanınıza danışarak iş yapın. Nefsinizin sizi değil, siz nefsinizi yönetin.
Bir takım zevkler uğruna kendinizi ateşe atmayın. Kendimizi kandırmayalım..
Hesap var unutmayalım, yaptıklarımızın hepsi bir film gibi önümüze sunulacak hiç mi ALLAH korkusu yok Ey Müslüman? KUL HAKKI'na sebebiyet verdiğinin farkında değilmisin? Vicdanın ne diyor halen mi BANANE'Cİ davranıyor?
ALLAH RASULU BUYURUYOR: "ALLAH'tan korkmayan bu dünya da istediğini yapsın bu fani dünya onundur ama unutmasın yaptıklarından hesaba çekilecektir."
Sapıklık uğruna bacılarımızın MSN adresleri veya email adresleri veya cep numaraları veya bağlama taktikleri ile kandırmacalar veya farklı iletişim de kandırma mesajları, bunlarla uğraşmayınız! Böyle değersiz işlere ayırdığınız zamana çile çektirme, Kur'an-ı Kerim neden okumazsın, neden sapıtırsın Ey İnsan![/big]
SELAM VE DUA İLE