Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FATMA ERGÜN (1 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FATMA ERGÜN

FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM
İYİ NİYETLE ATILAN TOPLU MAİLLER BAZI ARKADAŞLARIN ELİNE GEÇİNCE BİLGİ EDİNMEKTEN ÇIKIP SADECE MESSENGER ADRESİ İLE SOHBET ORTAMI OLUŞUYOR.SİZDEN RİCAM
LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ.SİTEMİZİN ADI İSLAMİYET AMA SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA KOL GEZİYOR...

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

YA BANA HİÇ OLMADI BÖYLE ŞEYLER ACABA AVATAR İSMİMDEN ERKEK Mİ SANIYOLAR.TOPLU MAİL NASIL BİLMİYORUM ZATEN.SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA EN AZINDAN BURDA ÇOK AZDIR HERALDE.

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim çok haklısın ....

karabolu

Kayıtlı Kullanıcı

Eklentisi[/SLM ÖNCELİKLE SİZİ KUTLUYORUM VE DEVAM EDİYORUM MUHTEŞEM BİR SİTE KURMUŞSUNUZ..DEĞİNDİĞİN KONU ÇOK HASSAS VE BİR OKADAR ÖNEMLİ BUNUN HASASİYETİNİ KEŞKE HERKEZ ANLAYABİLSE !!!!!!
SLM VE SAYGI İLE...............B)​

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı

merhaba fatma hanim,, size aksakli desem,,,,,,,,birsey cagristirirmiii? fatma ergun olarak bir arkadsim olabilme ihtimaliniz uzerine size bu soruyu sordum,hayir diyorsaniz,,,,, merhabam yarinlarinikzdada kalsin yazismak niyetiyle hayirla kaliniz ,,,,,,,,,,,,,,,

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM
İYİ NİYETLE ATILAN TOPLU MAİLLER BAZI ARKADAŞLARIN ELİNE GEÇİNCE BİLGİ EDİNMEKTEN ÇIKIP SADECE MESSENGER ADRESİ İLE SOHBET ORTAMI OLUŞUYOR.SİZDEN RİCAM
LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ.SİTEMİZİN ADI İSLAMİYET AMA SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA KOL GEZİYOR...

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

SAYIN SİTE GÖREVLİ VE YETKİLİLERİ
BU UYARILARA HER HALDE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ.
AHLAKSIZLIK TEORİSİ KONUSUNDA İHTİSAS SAHİBİ OLAN KİŞİLERİN ÜYELİKLERİNİ
SİTE YÖNETİMİ OLARAK BLOKE EDEBİLİRSİNİZ. ETMELİSİNİZ DE.

HAZERDE SEFERDE, HEP DUACILAR
ONUN İÇİN BİZİ YIKMAZ ACILAR
İFFET ABİDESİ ASİL BACILAR
MERHABA, MERHABA,CÜMLETEN MERHABA

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SAYIN GÖREVLİLERİ SİTEDEN BUTÜR ÜYELERİ SİTEDEN UZAKLAŞTIRMALI VE AYRICA BAŞKA İSİMLEDE GİRMELERİ ENGELLENMELİDİR.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SAYIN GÖREVLİLERİ SİTEDEN BUTÜR ÜYELERİ SİTEDEN UZAKLAŞTIRMALI VE AYRICA BAŞKA İSİMLEDE GİRMELERİ ENGELLENMELİDİR.

selamünaleyküm siteden rahatsızlık verenler uzaklaştırlıyo zaten kardeşim rahatsız veren varsa ihbar hatdına bildirirseniz gereğinin yapılcağından şüpeniz olmasın hayırlı günler.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

KONUYU YENİ GÖRDÜM tamam hoş güzel diyorsunda peki onları engellemk te bizim elimzde karsı taraf ekliyorsa ve bizde konuşmak istemiyorsak onu engelleriz olur biter.YAnlışmıyım ama insan da merak denen bi yapı var onu da ıyı ayarlamak lazım...;)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

YOK BANA KİMSE RAHATSIZLIK VEREMEZ.BEN RAHATSIZLIK VERİRİM ONLARA:D:D:D AMA FATMA KARDEŞİMİZ İÇİN DEDİM.

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

KONUYU YENİ GÖRDÜM tamam hoş güzel diyorsunda peki onları engellemk te bizim elimzde karsı taraf ekliyorsa ve bizde konuşmak istemiyorsak onu engelleriz olur biter.YAnlışmıyım ama insan da merak denen bi yapı var onu da ıyı ayarlamak lazım...;)
[big]evet veys kardeşime katılıyorum bazı bayan kardeşlerimiz var çoğu zaman bu konulardan bahsediyorlar.eğer sizi rahatsız ediyorlarsa engelleyip silebilirsiniz.biliyorum çok ahlaksızca şeyler yazabiliyorlar bazen beni bile bayan zannedip önceki özel mesaj bölümünde rahatsız ediyorlardı.çok terbiyesizce laflar söylüyorlardı.sarf ettikleri kelimelere karşı bende kardeşim senin bacın annen yokmu bu kelimeleri bir başkası onlara sarf etse söylese hoşuna gidermi diyordum.bir çoğu haklsın bacım :D deyip özür dileyip kapattılar.yani demek istediğim kardeşler onlarda bilmiyorlar sonuçta bilselerdi yapmazlardı.bize düşen böyle insanlar karşımıza çıktığı zaman hemen aşşağılamak değil birde uyarmayı deneyin günah olduğunu anlatın buraya giriş maksadımız tebliğ değilmi asıl tebliği böyle insanlara yapmalıyız.eğer çekemiyorsakta kusura bakmayın ama ozaman girmiyceksin kardeşim msn ye felan.ben bu konudan dolayı çoktan beri doluydum çok konuştum galiba.hakkınızı helal edin.[/big]

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

peki güzel kardeşim bendee şunu söyliyim benim başıma geldi ilk başta ilk başta uyardım yalnış olduğunu anlatdım duymadığım laf kalmadı çok güzel diyosunuz evet engelleyin
zaten engelleniyor ama bu seferde mailler geliyo üstüme alındım çünkü bende böyle bi form açmıştım çok rahatsız olduğumda orda insanların ne kadar terbiyesizleştiklerini tahmin edemessiniz o yüzeden bağzı şeyleri söylerken düşünelim güzel kardeşim hayırlı günler.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

peki bu hep erkekler üzerine atılıyor ama bi gerçeği unutuyoruz bayan arkadaslarımızda bunu yapıyorlar ve emınım ki bunu dusunupte soyleyemeyen arkadaslarımda vardır.Ama bı ustte yazdıgım gıbı engellemk bızım elımzde ayrıca maıl yoluyla gelen meajlarıda engelleye bılıyorsunuz bunuda belırtmek ıstedım.;)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

SEVVALMİNA KARDEŞİM SİZİ ANLIYORUM DEDİĞİM GİBİ BENİMDE BAŞIMA GELDİ BUNLAR. SİZ DİNİNİZİN GEREĞİNİ YAPIP UYARMIŞSINIZ ÖYLE İNSANLARDA VAR ARAMIZDA HAYATTA HEP DOĞRU İNSANLAR ÇIKMIYOR MAALESEF KARŞIMIZA..HAKKINIZI HELAL EDİN BEN GENEL KONUŞMUŞTUM .S.A

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
peki bu hep erkekler üzerine atılıyor ama bi gerçeği unutuyoruz bayan arkadaslarımızda bunu yapıyorlar ve emınım ki bunu dusunupte soyleyemeyen arkadaslarımda vardır.Ama bı ustte yazdıgım gıbı engellemk bızım elımzde ayrıca maıl yoluyla gelen meajlarıda engelleye bılıyorsunuz bunuda belırtmek ıstedım.;)

B).

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:
VEYS yazdı:

B).

Arkadaşım gül için teşekkürler.umarım benı yanlıs anlamamıssındır.Çok hassassın galiba eğer bilmeden kırdıysam kusura kalma olurmu.

B)B)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
VEYS yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

[big]evet veys kardeşime katılıyorum bazı bayan kardeşlerimiz var çoğu zaman bu konulardan bahsediyorlar.eğer sizi rahatsız ediyorlarsa engelleyip silebilirsiniz.biliyorum çok ahlaksızca şeyler yazabiliyorlar bazen beni bile bayan zannedip önceki özel mesaj bölümünde rahatsız ediyorlardı.çok terbiyesizce laflar söylüyorlardı.sarf ettikleri kelimelere karşı bende kardeşim senin bacın annen yokmu bu kelimeleri bir başkası onlara sarf etse söylese hoşuna gidermi diyordum.bir çoğu haklsın bacım :D deyip özür dileyip kapattılar.yani demek istediğim kardeşler onlarda bilmiyorlar sonuçta bilselerdi yapmazlardı.bize düşen böyle insanlar karşımıza çıktığı zaman hemen aşşağılamak değil birde uyarmayı deneyin günah olduğunu anlatın buraya giriş maksadımız tebliğ değilmi asıl tebliği böyle insanlara yapmalıyız.eğer çekemiyorsakta kusura bakmayın ama ozaman girmiyceksin kardeşim msn ye felan.ben bu konudan dolayı çoktan beri doluydum çok konuştum galiba.hakkınızı helal edin.[/big]

:)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
tebessumd yazdı:
VEYS yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

:)

Çok mu komik yazdık. veryansın edıyorsun sonra guluyorsun ılgınççç

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Resulaydin yazdı:

SELAMUN AELYKÜM KARDEŞİM.YÖNETİM OLARAK BİZ UYGUN GÖRMEDİĞİMİZ VE ÜYELERİMİZ TARAFINDAN RAHATSIZ OLDUKLARI ÜYELERİ BİZE BİLDİREREK BİZ GEREĞİNİ YAPIYORUZDUR İNŞALLAH..
ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜMÜZ AMACINA UYGUN OLMADIĞI İÇİN KALDIRILMIŞ OLMAKLA BERABER,SOL TARAFTA YENİ BİR BÖLÜM AKTİVİTE ETTİK"İHBAR HATTI" DİYE..BU BÖLÜMDEN YİNE RAHATSIZ OLDUĞUNUZ ÜYELERİ BİZE BİLDİREBİLİRSİNİZ..
TOPLU MESAJI BENDE UYGUN BULMUYORUM..BAYAN KARDEŞLER ARASINDA OLABİLİR BUNU HOŞ KARŞILIYORUM AMA BU BİRAZ HADDİNİ AŞTIMI(BEYLERDE EKLENDİNMİ) GERÇEKTEN HOŞ OLMUYOR..ZİRA BU DURUMDAN YERİ GELDİĞİNDE HEPİMİZ ŞİKAYETÇİ OLUYORUZ.LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN RAHATSIZ ETMEYELİM,VE YÖNETİMİN BU YAZISINI TEKRARDAN BURADA YAYINLAYARAK ,KÖTÜ NİYETLİ İNSNALRIN BİR ŞEYLER ALMASINI ÜMİT EDİYORUM..
[big]UTANMIYORMUSUN EY MÜSLÜMAN SIFATINDA Kİ İNSAN!

Neden Bayan MSN adreslerini aramakla meşgulsun?
"Niyetim temiz"
Peki neden tanışmak istiyorsun?
"Abla demek istiyorum"
Neden Ailenle tanıştırmak istiyorsun?
"Evlenebiliriz belki"
Neden telefon numarasını istiyorsun?
"Gerçekten bayan olup olmadığını kontrol etmek için
Neden Buluşmak istiyorsun Ey müslüman , sen kendindemisin?
"Belki tanıdık çıkabilir"

Yönetim NOTU: Burası sanal ortam, sanal da kaybolan ve sapıtan insanlardan olmayın. Vicdanınıza danışarak iş yapın. Nefsinizin sizi değil, siz nefsinizi yönetin.

Bir takım zevkler uğruna kendinizi ateşe atmayın. Kendimizi kandırmayalım..
Hesap var unutmayalım, yaptıklarımızın hepsi bir film gibi önümüze sunulacak hiç mi ALLAH korkusu yok Ey Müslüman? KUL HAKKI'na sebebiyet verdiğinin farkında değilmisin? Vicdanın ne diyor halen mi BANANE'Cİ davranıyor?

ALLAH RASULU BUYURUYOR: "ALLAH'tan korkmayan bu dünya da istediğini yapsın bu fani dünya onundur ama unutmasın yaptıklarından hesaba çekilecektir."

Sapıklık uğruna bacılarımızın MSN adresleri veya email adresleri veya cep numaraları veya bağlama taktikleri ile kandırmacalar veya farklı iletişim de kandırma mesajları, bunlarla uğraşmayınız! Böyle değersiz işlere ayırdığınız zamana çile çektirme, Kur'an-ı Kerim neden okumazsın, neden sapıtırsın Ey İnsan![/big]

SELAM VE DUA İLE

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Ecrin Hicran yazdı:
Resulaydin yazdı:

SELAMUN AELYKÜM KARDEŞİM.YÖNETİM OLARAK BİZ UYGUN GÖRMEDİĞİMİZ VE ÜYELERİMİZ TARAFINDAN RAHATSIZ OLDUKLARI ÜYELERİ BİZE BİLDİREREK BİZ GEREĞİNİ YAPIYORUZDUR İNŞALLAH..
ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜMÜZ AMACINA UYGUN OLMADIĞI İÇİN KALDIRILMIŞ OLMAKLA BERABER,SOL TARAFTA YENİ BİR BÖLÜM AKTİVİTE ETTİK"İHBAR HATTI" DİYE..BU BÖLÜMDEN YİNE RAHATSIZ OLDUĞUNUZ ÜYELERİ BİZE BİLDİREBİLİRSİNİZ..
TOPLU MESAJI BENDE UYGUN BULMUYORUM..BAYAN KARDEŞLER ARASINDA OLABİLİR BUNU HOŞ KARŞILIYORUM AMA BU BİRAZ HADDİNİ AŞTIMI(BEYLERDE EKLENDİNMİ) GERÇEKTEN HOŞ OLMUYOR..ZİRA BU DURUMDAN YERİ GELDİĞİNDE HEPİMİZ ŞİKAYETÇİ OLUYORUZ.LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN RAHATSIZ ETMEYELİM,VE YÖNETİMİN BU YAZISINI TEKRARDAN BURADA YAYINLAYARAK ,KÖTÜ NİYETLİ İNSNALRIN BİR ŞEYLER ALMASINI ÜMİT EDİYORUM..
[big]UTANMIYORMUSUN EY MÜSLÜMAN SIFATINDA Kİ İNSAN!

Neden Bayan MSN adreslerini aramakla meşgulsun?
"Niyetim temiz"
Peki neden tanışmak istiyorsun?
"Abla demek istiyorum"
Neden Ailenle tanıştırmak istiyorsun?
"Evlenebiliriz belki"
Neden telefon numarasını istiyorsun?
"Gerçekten bayan olup olmadığını kontrol etmek için
Neden Buluşmak istiyorsun Ey müslüman , sen kendindemisin?
"Belki tanıdık çıkabilir"

Yönetim NOTU: Burası sanal ortam, sanal da kaybolan ve sapıtan insanlardan olmayın. Vicdanınıza danışarak iş yapın. Nefsinizin sizi değil, siz nefsinizi yönetin.

Bir takım zevkler uğruna kendinizi ateşe atmayın. Kendimizi kandırmayalım..
Hesap var unutmayalım, yaptıklarımızın hepsi bir film gibi önümüze sunulacak hiç mi ALLAH korkusu yok Ey Müslüman? KUL HAKKI'na sebebiyet verdiğinin farkında değilmisin? Vicdanın ne diyor halen mi BANANE'Cİ davranıyor?

ALLAH RASULU BUYURUYOR: "ALLAH'tan korkmayan bu dünya da istediğini yapsın bu fani dünya onundur ama unutmasın yaptıklarından hesaba çekilecektir."

Sapıklık uğruna bacılarımızın MSN adresleri veya email adresleri veya cep numaraları veya bağlama taktikleri ile kandırmacalar veya farklı iletişim de kandırma mesajları, bunlarla uğraşmayınız! Böyle değersiz işlere ayırdığınız zamana çile çektirme, Kur'an-ı Kerim neden okumazsın, neden sapıtırsın Ey İnsan![/big]

SELAM VE DUA İLE

İş te budur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt