FATMA_ERGUN
Kayıtlı Kullanıcı
FATMA_ERGUN yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM
İYİ NİYETLE ATILAN TOPLU MAİLLER BAZI ARKADAŞLARIN ELİNE GEÇİNCE BİLGİ EDİNMEKTEN ÇIKIP SADECE MESSENGER ADRESİ İLE SOHBET ORTAMI OLUŞUYOR.SİZDEN RİCAM LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ.SİTEMİZİN ADI İSLAMİYET AMA SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA KOL GEZİYOR...
BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK
desertrose yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM
İYİ NİYETLE ATILAN TOPLU MAİLLER BAZI ARKADAŞLARIN ELİNE GEÇİNCE BİLGİ EDİNMEKTEN ÇIKIP SADECE MESSENGER ADRESİ İLE SOHBET ORTAMI OLUŞUYOR.SİZDEN RİCAM LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ.SİTEMİZİN ADI İSLAMİYET AMA SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA KOL GEZİYOR...
BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK
S.A. TOPLU MAİLLER NASIL OLUYOR ACABA? ONA GÖRE DİKKAT EDEYİM
SELAM VE DUA İLE KALIN İNŞ..
amin allah razı olsun.evet toplu mailler sayesinde msn adresleri devriye gibi geziyorlar....Melaike_binti_Haci yazdı:
Fatma kardesime aynen katiliyorum. Millet gazete gibi dagitiyor. Allah Celle celalühü islah etsin, ve kardeslerimi nefislerine yenik düsürmesin..
amin canım benim.lütfen dikkat edelim.evindar yazdı:
desertrose yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM
BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK
S.A. TOPLU MAİLLER NASIL OLUYOR ACABA? ONA GÖRE DİKKAT EDEYİM
SELAM VE DUA İLE KALIN İNŞ..
selamünaleyküm desertrose kardeşim,
siteye üye arkadaşlar ile biz msn üzerinden de görüşüyoruz.Bazen birbirimize mail gönderiyoruz ve genelde adres defterimizdeki bütün arkadaşlarımıza toplu halde mail gönderiyoruz TOPLU MESAJ demek bu güzel kardeşim.
Bizler bu sitede ALLAH rızası ile paylaşımlar yapmak istiyoruz aramızda inanın o kadar çok çürük elma var ki bunları ayırt etmekte zorlanıyoruz çünkü bizler herkesi kendimiz gibi görüyoruz.
ALLAH-Ü TEALA'nın hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırması duası ileB)B)B)
selamünaleyküm
BEN HİÇ ATMADIM AMA.MİSAL SİZ BANA TOPLU MAİL ATIYORSUNUZ YA SİZİN LİSTENİZDE KİM VARSA ONLARIN HEPSİNİN MSN ADRESLERİ BANA GELİYOR.BEN İÇİNDEN KİMİ GÖZÜME KESTİRİYORSAM EKLİYORUM.meftun61 yazdı:
BEN OLAYIN NASIL OLDUĞUNU ANLAMADIM YAAAA TOPLU MAİL ATILINCA NE OLUYORKİ.
ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT EDELİM.İŞYERLERİNE ÖZEL KULLANDIGIMIZ ADRES DAGILIYOR EN ÖNEMLİSİ.LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYALIN LÜTFEN....mk5834 yazdı:
evet bu durum önemli.sizin adresiniz hiç tanımadığınız insanların eline geçiyor.
FATMA_ERGUN yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM
BÖYLEYKEN [BÖYLE
OLDUK
ABLA SÜPERSİN HA.SANDA BULAŞMIŞLAR VAH VAH YAZIKKK..hafize yazdı:
M.K. OĞLUM KENDİ SİTESİNİ AÇARKEN BEN KULLANMASINI BİLMEDİĞİM İÇİN BENİMKİNİ DE AÇ DİYORUM OĞLUMUN AĞZIYLA SÖYLÜYORUM ANNE YUH YANİ BENİ BU KADAR ARAYAN YOK İNANIRMISINIZ ÜÇ SIRA SİL SİL BİTMİYOR