Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ey İnsanlık, ''Elma'' Dersem Çık (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜL YÜREKLİ CANIM KARDEŞİM.EVET ARTIK SİTEYE ESKİSİ GİBİ GİREMİYORUM.SANIRIM BAĞLANTI SORUNUMUZ VARMIŞ.ÇOK ÜZÜLÜYORUM BU DURUMDAN DOLAYI.İNANIN BENDE SİZLERİ ÇOK ÖZLÜYORUM.İNŞAALLAH KISA Bİ SÜRE İÇİNDE SORUN GİDERİLİRDE ARANIZDA TEKRAR YOĞUN OLARAK BULUNURUM.O GÜZEL DUALARINA HEPİMİZ İÇİN AMİNNN DİYORUM.BURDA FAZLA OLAMASAMDA İNANIN YÜREĞİMLE HEP BURDAYIM,AİLEMİ ÇOK SEVİYORUM.İYİKİ VARSIN,İYİKİ VARSINIZ.ALLAH C.C. HEPİNİZDEN ÖZELLİKLEDE SİZDEN RAZI OLSUN BİNLERCE KEZ CANIM KARDEŞİM.YÜCE MEVLAM'A C.C. EMANETSİN SENDE GÜZEL KARDEŞİM.DUALARIMDA DAİMSİN İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. HER DAİM YANINDA VE YARDIMCIN OLSUN.SELAM VE SEVGİ İLE.BAKİ MUHABBETLERE....B):H

Ve aleyküm selam gönlü güzel, ''sevgi dolu'' kardeşim.. İnşallah en kısa sürede bu sorun çözülür ve seni tekrar burada görürüz..Çok özleniyorsun canım kardeşim. Sen de her daim dualarımdasın, seni burada kimi zaman göremesek de gönüllerimiz bir inşallah..Rabbimiz c.c, kardeşlik bağlarımızı daim kılsın inşallah..Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım kardeşimB)..Sağlığın ve sıhhatine duacıyız inşallah..Rahman c.c her daim yar ve yardımcın olsun..En Dost'a emanetsin sevgi dolu kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerine saglık kardeşim...

İnsan... İplikte büklüm, suda bir anlık suret...
Allah... Olmanın ona mahsus olduğu kudret...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt