Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EVLİLİK SOFRASINDA MUTLULUK YEMEĞİ (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: EVLİLİK SOFRASINDA MUTLULUK YEMEĞİ

hazal34 yazdı:
s.a
gerçektende güzel tesbitler.eşler mutlaka sabırlı olsunlar,saygıyı kaybetmesinler.evlilik tek tarafın fedakarlığıyla yürücek bir şey değil.güzel bir konuydu kardeşim. gençlerin mutlaka okuması gereken bir yazı. allah razı olsun senden. selametle kal.

ve aleyküm selam kardeşim. güzel ve haklı tavsiyeleriniz için Allah c.c razı olsun.. sağolasınız kardeşim. Allah'a emanet olun inşallah.. selam ve dua ile.B)B)​

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

Peki ne yapmanız gerek?
Önce evlilik sofrasını açın. Mutluluk yemeğini itinayla pişirin. Pişen yemeği huzur tabaklarına koyun. Tabakların üzerine biraz tebessüm tozu dökün. Bardaklarınıza neşe meşrubatı doldurun. Vazonuzda birkaç tane saadet gülü bulundurmayı da ihmal etmeyin.

evlilikte mutluluğun tarifi bu olsa gerek.:p verdiğin bilgiler için rabbim razı olsun kardeşim.selametle B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

huzunlu_gurbet yazdı:
aliye_aliye yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
aliye_aliye yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
SELAMUNALEYKUM DEGERLI KARDESIM NE KADAR GUZEL ANLATMISSIN EVLILIK SOFRASINDA MUTLULUGU ..... YANI OKURKEN KENDIMDEN GECTIM DIYEBILIRIM OKADAR DINLENDIRICI GELDI... SENINDE YAZINDA YAZDIGIN GIBI BENCE EVLILIKLERDE KARSILIKLI SAYGI VE SABIR COK ONEMLI INSALLAH BIZDE BU SABRI GOSTEREBILENLERDEN OLURUZ SELAM VE DUA ILE B)B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam Nurcan ablacım.. haklısınız. sabır mutlaka olmazsa olmazlardan.. hayat imtihanları da sabırla aşılmıyor mu zaten? evlilikte de, dostlukta da, komşulukta da her şeyde gerekiyor sabır.. ve en nihayetinde sabırlı olan kazanıyor..çünkü Allah c.c sabredenlerle beraberdir.. Sabırlı kullardan olabilmek duasıyla inşallah ablacım. Allah'a emanetsiniz. yazıyı beğendiğinize sevindim. Allah razı olsun. selam ve dua ile.B)B)B)B)B)
ALLAH tekrar tekrar razi olsun canim kardesim ne guzelde ablacim yazmissin maasallah yani benim bir kardesim yada ablam olsun isterdim simdi sen benim kardesim oldun canim dualarina amin diyorum sende ALLAH,a emanetsin insallah selam ve dua ile insallahB)B)B)B)

selamün aleyküm ablacım ;) benim de ablam yok, ama olmasını isterdim.. ama sizin gibi güzel ablaları tanıdım burda elh. kardeşten de yakın olduk.. Allah c.c sizden de razı olsun ablam.. ben de sizin kardeşinizim bu arada;) Allah'a emanet olun inşallah. selam ve selametle kalın..B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

B)B)B)B)B) B)B)B)B)B) B)B)B)B)B) B)B)B)B)B) B)B)B)B)B) B)B)B)B)B)​

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Resulaydin yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM.

TOPLUMSAL BİR YARANIN NABZ"INI TUTMUŞSUN.
ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.

DİN"İMİZİN, İÇTİMAİ ANLAMDA OLMAZSA OLMAZLARINDANDIR; KUTSAL EVLİLİK MÜESSESESİ.
BU BAKIMDAN, AİLE YAPISININ TEMELLERİ ÖYLESİNE SAĞLAM ATILMALI"Kİ,
OLASI, GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ TAHRİBATLARA KARŞI MUKAVEMET SAĞLAYABİLSİN.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE..

ve aleykümselam abim..Allah razı olsun. çok güzel açıklamışsınız. sağolasınız. herşeyden öte, evliliğin aynı zamanda ahiret arkadaşlığı olduğunu da unutmamak lazım.. sonsuzluğa kök salmış bir evlilik anlayışını hiçbir dünyevi sıkıntı yıkamaz inşallah..önce sonsuzluk bilincini taşımak lazım.. siz de Allah'a emanet olun inşallah. selam ve dua ile.​

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

tebessumd yazdı:

Peki ne yapmanız gerek?
Önce evlilik sofrasını açın. Mutluluk yemeğini itinayla pişirin. Pişen yemeği huzur tabaklarına koyun. Tabakların üzerine biraz tebessüm tozu dökün. Bardaklarınıza neşe meşrubatı doldurun. Vazonuzda birkaç tane saadet gülü bulundurmayı da ihmal etmeyin.

evlilikte mutluluğun tarifi bu olsa gerek.:p verdiğin bilgiler için rabbim razı olsun kardeşim.selametle B)

Allah sizden de razı olsun kardeşim. Hayırlı ramazanlar......B)​

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm bi yuvanın mutlu olması bu kadar güzel anlatılabilir anca ya

çok güzeldi gerçekten, bütün kurulu ve kurulacak aileler hayırlısı ile mutluluk ve huzur içinde olurlar inşaALLAH

elinize ve emeğinize sağlık, duanızı eksik etmeyin..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selam Aleyküm bi yuvanın mutlu olması bu kadar güzel anlatılabilir anca ya

çok güzeldi gerçekten, bütün kurulu ve kurulacak aileler hayırlısı ile mutluluk ve huzur içinde olurlar inşaALLAH

elinize ve emeğinize sağlık, duanızı eksik etmeyin..

ve aleyküm selam kardeşim. amin inşallah. ecmain.. Rabbim cümlemize ahiret ve dünya saadeti versin inşallah. baki dualar ile.. selametle kalın.

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
BU BİLĞİLER ÇOK GÜZEL NE DENEBİLİR Kİ EMENİĞİNE SAĞLIK ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN RAHMAN'A EMANET OLUN DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kardeşim Eline Sağlik Hoş Geldin Nerelerde Idin özledik Yazilarini Ve Seni Allaha Emanet Ol Kardeşim

BEYKOZLU-KENAN

Kayıtlı Kullanıcı
SEN ARŞTIRMAYA DEVAM ET DAHA GÜZEL KONULAR BULACAĞINA EMİNİN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM BEYKOZLU-KENAN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm Kardeşim Eline Sağlik Hoş Geldin Nerelerde Idin özledik Yazilarini Ve Seni Allaha Emanet Ol Kardeşim

ve aleyküm selam Cevdet abi.. ben de sizleri özledim. Allah razı olsun, her daim beraber olmamız duasıyla inşallah.. siz de Allah'a emanetsiniz. selam ve dua ile.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HOŞGELDİN TEKRAR KATILIP YAZMAYA BAŞLADIĞIN İÇİN SAĞOLASIN KONUN HER ZAMANKİ GİBİ OKUMAYA DEĞER :GEMEĞİNE SAĞLIK ALLAH'A EMANET OL.:T.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HOŞGELDİN TEKRAR KATILIP YAZMAYA BAŞLADIĞIN İÇİN SAĞOLASIN KONUN HER ZAMANKİ GİBİ OKUMAYA DEĞER :GEMEĞİNE SAĞLIK ALLAH'A EMANET OL.:T.

ve aleyküm selam kardeşim. hoşbulduk..siz de sağolun. Allah razı olsun.. beğendiğinize sevindim. Ramazan bayramınız mübarek olsun. selam ve dua ile.

neval

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleyküm saygı değer Aliye kardeşim elinize ve emeğinize sağlık,
ALLAH sizden razı olsun inşALLAH bütün müslüman kardeşlerimize ders olur ve daima hakikat yolunda yürümek nasip olur.Selam ve dua ile kalın...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a aliye_aliye kardeşim çok güzel konulara değiniyosun toplumun en önemli konularından biri olan evlilik çok kutsal bir vazifeyken şimdiki toplumda sadece alay konusu olmaya başladı çünkü bugün evlenen 2 ceya 3 ay sonra mahkeme kapılarında rabbim cümlemize sabır çorbasından içmeyi nasip etsin emaneti verene emanet ol canım kardeşim baki kardeşlik nasip etsin rabbim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt