Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evlilik İnsanı Allah'a (c.c) Yaklaştırmalı .. (2 Kullanıcı)

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM hayırlı eşler nasip etsin hepimize...
Paylaşım için sağol.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
yüce rabbim bizlerede bu huzuru mutluluğu tattırsın inşallah paylaşım için teşekkürler allah c.c emanet olunuz

Amin kardeşim. Cümle bekarlara inşaAllah..
Ben teşekkür ederim, siz de Rabbimize emanet olunuz. Selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Cennet Sunan Evlilikten Daha Güzel Ne Olabilir ki...

Rabbül alemin iki cihanda said eylesin seni inşaAllah kalp incim.. Daim güzellikler, hayırlar gör inşaAllah..

Değerli dualarını bekliyorum ablacım, sevgiyle kalasın..

Cumamız mübarek olsun..Selametle inşaAllah.. B)B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Akıl verense çok oluyor: "Evleneceğin kişi şöyle şöyle olsun". Ama anne ille de güzel gelin istiyor.

Genç kızın da evlenme yaşı geliyor. O da düşünüyor. "Acaba evleneceğim kişide nasıl bir özellik arasam? Dini diyaneti önemli olmalı mı?" Bu anne de kızının bir zenginle evlenip rahat etmesini düşlüyor..

Genç kız da delikanlı da şaşkın. Çünkü eş, insanı saadetin beşiğine götürdüğü gibi; felaketin eşiğine de sürükleyebiliyor.

Selamun aleykum kardeşim.Allah razı ola.Yukarıdaki yazılanları birebir yaşamış biri olarak hak vermemek elde değil:).Ama unutmayalım sadece islami açıdan düşünmemek lazım.Heriki taraf salih kimseler olabilir ama anlaşamazlar oda ayrı.Tıpki hz zeyd ve hz zeynep binti cahş gibi.Demek karakter olarakta iyi irdelemek lazım gelir karşı tarafı...Emeklerinize sağlıkB)

esadbey

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman razı olsun cok güzel paylaşımd

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Akıl verense çok oluyor: "Evleneceğin kişi şöyle şöyle olsun". Ama anne ille de güzel gelin istiyor.

Genç kızın da evlenme yaşı geliyor. O da düşünüyor. "Acaba evleneceğim kişide nasıl bir özellik arasam? Dini diyaneti önemli olmalı mı?" Bu anne de kızının bir zenginle evlenip rahat etmesini düşlüyor..

Genç kız da delikanlı da şaşkın. Çünkü eş, insanı saadetin beşiğine götürdüğü gibi; felaketin eşiğine de sürükleyebiliyor.

Selamun aleykum kardeşim.Allah razı ola.Yukarıdaki yazılanları birebir yaşamış biri olarak hak vermemek elde değil:).Ama unutmayalım sadece islami açıdan düşünmemek lazım.Heriki taraf salih kimseler olabilir ama anlaşamazlar oda ayrı.Tıpki hz zeyd ve hz zeynep binti cahş gibi.Demek karakter olarakta iyi irdelemek lazım gelir karşı tarafı...Emeklerinize sağlıkB)

Ve Aleyna Aleyküm Selam canım ablam:)
uzun süredir denk gelemedik, nasılsınız iyisinizdir inşaAllah..
Güzel yorumunuz için Rabbimiz razı olsun. teşekkür ederim..

Rabbimiz Teala en güzelini, en hayırlı vakitte nasib eylesin ablacım sizin için. Sizin de söylediğiniz gibi ablam, denklik sadece islamı yaşamakta aranmamalı, muhakkak bizim için en önemli husustur, ancak karakter uyuşması ve kalplerin birbirine ısınması da çok mühim :a12: Rabbimiz size refiki dareyn ihsan eylesin, O'nun c.c yolunda nice güzellikleri, hayırları birlikte yaşayacağınız birini çıkarsın karşınıza ablacım, amin amin.. Cumanız da mübarek, duaların kabulüne vesile olsun inşaAllah.. Baki dua ile.. En güzele emanetsiniz..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM hayırlı eşler nasip etsin hepimize...

Paylaşım için sağol.

Selamün Aleyküm
Amin güzel kardeşim, cümle bekarlara inşaAllah..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Baki dua ile..
Hayırlı Cumalarınız olsun inşaAllaH..B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyna Aleyküm Selam canım ablam:)

uzun süredir denk gelemedik, nasılsınız iyisinizdir inşaAllah..
Güzel yorumunuz için Rabbimiz razı olsun. teşekkür ederim..

Rabbimiz Teala en güzelini, en hayırlı vakitte nasib eylesin ablacım sizin için. Sizin de söylediğiniz gibi ablam, denklik sadece islamı yaşamakta aranmamalı, muhakkak bizim için en önemli husustur, ancak karakter uyuşması ve kalplerin birbirine ısınması da çok mühim :a12: Rabbimiz size refiki dareyn ihsan eylesin, O'nun c.c yolunda nice güzellikleri, hayırları birlikte yaşayacağınız birini çıkarsın karşınıza ablacım, amin amin.. Cumanız da mübarek, duaların kabulüne vesile olsun inşaAllah.. Baki dua ile.. En güzele emanetsiniz..B)

HAMDOLSUN İYİYİM CNAIM BENİM.PARDON İSMİNİZ NEYDİ KARDEŞİM:a11:..

BU ARADA SİZ NASILSINIZ?SİZİN VESİLENİZLE GÖZYAŞI GECELERİNİ TANIDIM.VE ÇOK GİTMEK İSTEMİŞTİM.HAMDOLSUN GELDİ SAKARYAYA GİTTİMDE.ÜZERİMDE ÇOK ETKİSİ OLDU.6MARTTA GENE GELCEKLERMİŞ.İNŞALLAH.TEKRAR GİTMEK NASİP OLUR.DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN DİLİYORUM.CÜMLEMİZE İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
HAMDOLSUN İYİYİM CNAIM BENİM.PARDON İSMİNİZ NEYDİ KARDEŞİM:a11:..

BU ARADA SİZ NASILSINIZ?SİZİN VESİLENİZLE GÖZYAŞI GECELERİNİ TANIDIM.VE ÇOK GİTMEK İSTEMİŞTİM.HAMDOLSUN GELDİ SAKARYAYA GİTTİMDE.ÜZERİMDE ÇOK ETKİSİ OLDU.6MARTTA GENE GELCEKLERMİŞ.İNŞALLAH.TEKRAR GİTMEK NASİP OLUR.DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN DİLİYORUM.CÜMLEMİZE İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN

Rabia idi ablacım:)
Rabbimize c.c hamdolsun, bende iyiyim izniyle.. Allah razı olsun..
Çok sevindim ablacım vesile olmasına, bu güzelliği yaşamış olmanıza. Ben de çok istedim ama nasib olmadı, takip de etmiştim bi ara ablacım sitelerinden programlarını, ama çalıştığım için tarihleri uymamıştı bana. İnşaAllah canlı olarak izlemek de nasib olur. 6 martta Sakaryada mı olacakmış ablacım acaba. ben de araştırayım inş.

Duanızda bulunmak ümidiyle :H

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Rabia idi ablacım:)

Rabbimize c.c hamdolsun, bende iyiyim izniyle.. Allah razı olsun..
Çok sevindim ablacım vesile olmasına, bu güzelliği yaşamış olmanıza. Ben de çok istedim ama nasib olmadı, takip de etmiştim bi ara ablacım sitelerinden programlarını, ama çalıştığım için tarihleri uymamıştı bana. İnşaAllah canlı olarak izlemek de nasib olur. 6 martta Sakaryada mı olacakmış ablacım acaba. ben de araştırayım inş.

Duanızda bulunmak ümidiyle :H

evet rabiacım.Nihat hatipoğlu,dursun ali erzincanlı gelcekmiş.Eyvah aldandıktı programın adı.6martta da kutlu doğum haftası için yapılcak.İnşallah unutmazsam isminizi dua ederim.:).Selametle kalınB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt