Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evlenmek İstediğim Erkek..! (6 Kullanıcı)

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
bu nasıl bir tarzdır nasıl bir ithamdır anlayamadım geldınız gunden berı bakıyorumda karsınıza almişsniz butun bayanlrı pardon ama benı nerden tanıyorsunda sen bende 2 tanesının oldugunu idaa edıyorsun
ALLAHm ya size yazmak istedıgım o kadar sey var kı su an sinirden ama yazmayacam sevındrımeyecem seytanı
ve arkadsımızın paylaşimini gasp etmeyecem
sizi ALLAH a havale edıyorum.

benim tarzım gayet normal ben bütün bayanlarada bişey dememişim öyle bayanlarda varki ayaklarının altı öpülesidir onlarada bişey dememişimdir bu forumda kaç tane bayan var bilmem ama burdakilerede bişey dememişimdir demişsemde nasihat ,öneri, ikaz anlamında demişimdir,yoksa kötü bişey düşünmeyizde konuşmayızda.

ben sende 2 tane özellik var demedim ki iyi okumamışsın ben farzedelim ki varsayalım ki birinde 2 özellik var karşısındakinden 20 tanesini istiyor demek istedim siz yanlış anlamışsınız.
hem söyledikleriminde her daim arkasındayım...
içinizde ne varsada söyleyin ne yapmışızki böyle içinizi doldurmuşuz onuda anlamış değilim amma demekki yaranız varmışki gocunmuşsunuz yazdıklarımdan bilmem anlatabildimmi..

vesselam...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kusura bakmayın ama aklıma bişey takıldı.
bütün saydıgınız 15 hatta dediğiniz gibi 25 35 45 e çıkan maddelerin kaçta kaçı sizde varki sizde karşınızdakinden istiyorsunuz???

efendiler önce kendinize bakın siz yapabiliyorsanız hepsini sonra böyle birini isteyin yok valla bu maddelerin 2 si var sende sen karşıdakinden 20 sini istiyorsun unutmaki herkes layıgına gider herkes layıkıyla evlenir sen 2 maddelik düzeninle 20 liği istesende sana nasib olmaz.

bilmem anlatabildimmi..?

vesselam...

öncelıkle genelleme yapmadan konuşmak lazım cunku genelleme yaptıgımız an itibarıyle hakka girmiş oluruz.
sizn gönderdıgınız mesajların hepsini okudum hepsınde bayanlara karsı bi gönderme söz konusu.
banada öyle gelmiş olabılır.
öncelıklle ben 10 20 30 40 hatta 1000 koşul sunarım isterım dılerim bundan kımene
ben erkegın mesela camııde namaz kılamsını isterım
eee ne yanı onu istemem için benımde cammıye gidip namaz kılmam mı gerekıyo
bi söz vardır duymuşsunuzdur bı bayanla malı guzellıgı ahlakı için evlenırlırmiş
ve ahlakı guzel olanla evlenınızn buyrulmuş..
benı tanımazsınız burdakı cogu kişiy tanımazsınız ya iyidir ya kötüdür ancak önyargıda bulunmanızda dogru degıl kısa öz ve son olarak ben ister 10 ister 1000 derim sayarım buna karsıymaya görüş getirmeye hakkınız yok diye dusunuyorum.
selam ve dua ile kalınız....

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
öncelıkle genelleme yapmadan konuşmak lazım cunku genelleme yaptıgımız an itibarıyle hakka girmiş oluruz.
sizn gönderdıgınız mesajların hepsini okudum hepsınde bayanlara karsı bi gönderme söz konusu.
banada öyle gelmiş olabılır.
öncelıklle ben 10 20 30 40 hatta 1000 koşul sunarım isterım dılerim bundan kımene
ben erkegın mesela camııde namaz kılamsını isterım
eee ne yanı onu istemem için benımde cammıye gidip namaz kılmam mı gerekıyo
bi söz vardır duymuşsunuzdur bı bayanla malı guzellıgı ahlakı için evlenırlırmiş
ve ahlakı guzel olanla evlenınızn buyrulmuş..
benı tanımazsınız burdakı cogu kişiy tanımazsınız ya iyidir ya kötüdür ancak önyargıda bulunmanızda dogru degıl kısa öz ve son olarak ben ister 10 ister 1000 derim sayarım buna karsıymaya görüş getirmeye hakkınız yok diye dusunuyorum.
selam ve dua ile kalınız....

kardeşim forum ortamı demek özgürce serbestçe görüşlerini ortaya döküp dogrularını savunmaktır.
siz bana "görüş getirmeye hakkınız yok diyemezsiniz"..

ben sizi bilmem etmem ama sizin hakkınızda da ön yargıda bulunmuş değilim ben orda demişim ki "sende 2 madde var karşındakinde 20 istiyorsun"bunu söylerken benim konuşma tarzımdan biride biri sanki karşımdaymış gibi konuşurum burda sen derken aslında sizi kastetmedim yani farzedelim ki biri 2 maddesi var 20 maddelik birini istiyor dedim.

burda asıl ön yargı sizde bence benim niyetimi kalbimi bilmeden hemen anlamak istediğiniz gibi anladınız neyse dediğim gibi inşAllah anlatabilmişimdir..

son olarak inşAllah yazdıgınız maddelere uygun birini bulursunuz.

eğer bulursanız haberim olsun bari kimmiş bu erkek gelip madalya falan takalım:G

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim forum ortamı demek özgürce serbestçe görüşlerini ortaya döküp dogrularını savunmaktır.
siz bana "görüş getirmeye hakkınız yok diyemezsiniz"..

ben sizi bilmem etmem ama sizin hakkınızda da ön yargıda bulunmuş değilim ben orda demişim ki "sende 2 madde var karşındakinde 20 istiyorsun"bunu söylerken benim konuşma tarzımdan biride biri sanki karşımdaymış gibi konuşurum burda sen derken aslında sizi kastetmedim yani farzedelim ki biri 2 maddesi var 20 maddelik birini istiyor dedim.

burda asıl ön yargı sizde bence benim niyetimi kalbimi bilmeden hemen anlamak istediğiniz gibi anladınız neyse dediğim gibi inşAllah anlatabilmişimdir..

son olarak inşAllah yazdıgınız maddelere uygun birini bulursunuz.

eğer bulursanız haberim olsun bari kimmiş bu erkek gelip madalya falan takalım:G

tamam kardeşim burda olur(Sam)sanız haber verecegımdır inşa-ALLAH..
yanliş anlatma yada anlama söz konusu
neyse kimsenın hakkına girmek istemem
kardeşimiiznde paylaşimini cok mesgul ettım o da sizde hakkınızı helal edın inşa-ALLAH
selam ve dua ile..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.İnşallah diyelim selametle kalın...

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeşim burda olur(Sam)sanız haber verecegımdır inşa-ALLAH..
yanliş anlatma yada anlama söz konusu
neyse kimsenın hakkına girmek istemem
kardeşimiiznde paylaşimini cok mesgul ettım o da sizde hakkınızı helal edın inşa-ALLAH
selam ve dua ile..

haklısınız kardeşim..
sizde hakkınızı helal edin inşAllah...:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt