Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evlat sahibi olmak için bir fatiha olurmusunuz kardeşlerim.... (4 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum kardesim..
Rabbim size ve isteyen herkese en kisa zamanda, hayirli, saglikli, imanli bir evlat sahibi olmanizi nasip etsin inşaAllah...
Dualarımdasın inşaAllah.. 10 fatiha okuyorum.. Rabbim kabul eylesin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgide güneş gibi ol,

dostluk ve kardeşlikte
akarsu gibi ol,
hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,
öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol,
ya olduğun gibi görün,
ya göründügün gibi ol.

MEVLANA

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim size ve isteyen herkese en kisa zamanda, hayirli, saglikli, imanli bir evlat sahibi olmanizi nasip etsin inşaAllah...
Dualarımdasın inşaAllah.. 1 fatiha okuyorum.. Rabbim kabul eylesin..

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim.. Rabbim ayet-i kerime de buyurmuş: "Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız Allah'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk bahşeder." (Şurâ/49) İnşaAllah hakkınızda hayırlı ise, Rabb'im size ve diğer tüm kardeşlerimize gönlünüzden geçirdiğiniz gibi salih/a evlatlar nasip eylesin.. Bir başka ayet-i kerime de şöyle buyuruyor: "Doğrusu mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihandır. Büyük mükafat ise Allah'ın yanındadır." (Teğabun/15) Gerçekten de çocuklar, ailelerin imtihanı oluyor. Rabb'im tüm kardeşlerimize de size de çocuğun hayırlısını, salih olanını, Hz. İbrahim(as.) da dua ettiği gibi "...soyumdan da namaz kılanları yarat..." dinini bilen çocuklar nasip etsin.. Amin..

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımdasın inşaAllah.. 10 fatiha okuyorum.. Rabbim kabul eylesin..

a.selam kardeşim, Allah razı olsun duan için işallALLAH

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımdasın inşaAllah.. 1 fatiha okuyorum.. Rabbim kabul eylesin..

A.selam kardeşim
Allah razı olsun Rabbim inşlallALLH bu yolda mücadele edenlere yardım etsin.Salıh, imanlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin...

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim.. Rabbim ayet-i kerime de buyurmuş: "Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız Allah'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk bahşeder." (Şurâ/49) İnşaAllah hakkınızda hayırlı ise, Rabb'im size ve diğer tüm kardeşlerimize gönlünüzden geçirdiğiniz gibi salih/a evlatlar nasip eylesin.. Bir başka ayet-i kerime de şöyle buyuruyor: "Doğrusu mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihandır. Büyük mükafat ise Allah'ın yanındadır." (Teğabun/15) Gerçekten de çocuklar, ailelerin imtihanı oluyor. Rabb'im tüm kardeşlerimize de size de çocuğun hayırlısını, salih olanını, Hz. İbrahim(as.) da dua ettiği gibi "...soyumdan da namaz kılanları yarat..." dinini bilen çocuklar nasip etsin.. Amin..

Allah razı olsun kardeşim. duanızda unutmayın.Rabbim sizlerinde duasını kabul etsin

GüL_ne_OLuR

Kayıtlı Kullanıcı
LAle abla ; senin için dua ediyorum hep....AKlımdasın , unutmadım....

AllaH RAZI olsun ki sen de benim ablam için dua ettin....

BUgün test günümüz......RABBİM herkezi ve bizi de güldürsün iNŞLLH....

Sana güzel haber vermek nasip olur inşllh...SOnucu mutlaka yazıcam...

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
LAle abla ; senin için dua ediyorum hep....AKlımdasın , unutmadım....

AllaH RAZI olsun ki sen de benim ablam için dua ettin....

BUgün test günümüz......RABBİM herkezi ve bizi de güldürsün iNŞLLH....

Sana güzel haber vermek nasip olur inşllh...SOnucu mutlaka yazıcam...

Allah razı olsun canım çok saolasın duan için, inşlh ablanda bugün güzel haberi alıcak inaıyorum dua edicem...sonucu muhakka yaz

GüL_ne_OLuR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım çok saolasın duan için, inşlh ablanda bugün güzel haberi alıcak inaıyorum dua edicem...sonucu muhakka yaz

ÇOkk saol...
ARtık ağlamaktan yoruldu canım ablamm...

Yİne negatif çıkcak diye korkuyoruz.....ŞU son saatler geçmiyor.....SONucu mutlaka yazıcam....ALLAHIM nerde darda olan kulU varsa feraha eriştirip ,, sevindirsin İNŞLLH..

GÜZEl haber vermeyi nasip etsin RABBİM..

sert

Kayıtlı Kullanıcı
Kuran'dan aşağıdaki ayetleri dua mahiyetinde okuyunuz
"Rabbi! Heblî mines-sâlihîn."
"Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!" (Sâffât,37/100)
"Rabbi heblî milledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî'uddüa"
"Ey Rabbim! Bana katından temiz bir soy ihsaneyle, şüphesiz sen duayı işitensin!" (Âl-i İmrân, 3/38)
"Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl (Furkan 74.)
"Hüvellezı halekaküm min nefsiv vahıdetiv ve ceale minha zevceha li yesküne ileyha felemma teğaşşaha hamelet hamlen hafıfen fe merrat bih felemma eskalet deavellahe rabbehüma lein ateytina salihal lenekunenne mineş şakirin"
Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız. (Araf 189.)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımdasın inşaAllah.. 15 fatiha okudum.. Rabbim kabul eylesin..

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Kuran'dan aşağıdaki ayetleri dua mahiyetinde okuyunuz
"Rabbi heblî milledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî'uddüa"
"Ey Rabbim! Bana katından temiz bir soy ihsaneyle, şüphesiz sen duayı işitensin!" (Âl-i İmrân, 3/38)
"Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl (Furkan 74.)
"Hüvellezı halekaküm min nefsiv vahıdetiv ve ceale minha zevceha li yesküne ileyha felemma teğaşşaha hamelet hamlen hafıfen fe merrat bih felemma eskalet deavellahe rabbehüma lein ateytina salihal lenekunenne mineş şakirin"
Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız. (Araf 189.)

Allah razı olsun kardeşim, okuycam inşlallah

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımdasın inşaAllah.. 15 fatiha okudum.. Rabbim kabul eylesin..

Allah razı olsun duan için kardeşim inşaALLH Rabbim nasip eder.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
100 adet
10 adette fatiha okudum

Atmosfer

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.C çocuk sahibi olmak isteyenlere muratlarına eriştirsin.
Allah C.C çocuğu olmayanlara, çocuk sahibi olmak isteyenlere en kısa sürede en tez vakitte maddi ve manevi bir külfete girmeden hayırlı ,sağlıklı ve uzun ömürlü çocuklar nasip etsin, eder inşallah.(maddi ve manevi bir külfete girenler/girmişler varsa sonunda o külfetin karşılığını fazlasıyla alsınlar, alırlar inşallah)

Allah C.C. herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin.

Okudum, unutmadığım sürece de hem sizin için hem de çocuk sahibi olmak isteyenler için dua edip okuyacağım. Allah C.C kabul etsin eder inşallah :)

Allah C.C geç de vermesin güç de vermesin en Hayırlısını versin.

GüL_ne_OLuR

Kayıtlı Kullanıcı
LALE abla ; olmadı ,, tutmadı yine......

5. kez negatifi aldık maalesef.....ÇOk zor ,, ne olur bize de dua et...BUndan sonrası ne olur bilmiyorum ama sorun büyük sanırım 47 xyy erkek infertilitesi....

NEyse konu dağılmasın......TÜM EVLAT İSTEYENLER DUALARIMDA.....

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.C çocuk sahibi olmak isteyenlere muratlarına eriştirsin.
Allah C.C çocuğu olmayanlara, çocuk sahibi olmak isteyenlere en kısa sürede en tez vakitte maddi ve manevi bir külfete girmeden hayırlı ,sağlıklı ve uzun ömürlü çocuklar nasip etsin, eder inşallah.(maddi ve manevi bir külfete girenler/girmişler varsa sonunda o külfetin karşılığını fazlasıyla alsınlar, alırlar inşallah)

Allah C.C. herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin.

Okudum, unutmadığım sürece de hem sizin için hem de çocuk sahibi olmak isteyenler için dua edip okuyacağım. Allah C.C kabul etsin eder inşallah :)

Allah C.C geç de vermesin güç de vermesin en Hayırlısını versin.

Allah razı olsun kardeşim güzel duan için...inşallALLH

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
LALE abla ; olmadı ,, tutmadı yine......

5. kez negatifi aldık maalesef.....ÇOk zor ,, ne olur bize de dua et...BUndan sonrası ne olur bilmiyorum ama sorun büyük sanırım 47 xyy erkek infertilitesi....

NEyse konu dağılmasın......TÜM EVLAT İSTEYENLER DUALARIMDA.....

Hay ALLAH yaa çok üzgünüm inan merakla bekledim güzel haber vericeksin diye:( hep dua edicem canım inan

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt