buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
10 adet okudum canm rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana
10 adet okudum canm rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana
10 adet fatiha okudum.. inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlara sahip olursunuz.
Allahumme Rabbena Atina Fiddünya Haseneten Ve fil Ahireti Haseneten ve Kına Azabennar... Rabbim 'iz evlat hasreti çeken kardeşimize hayırlı evlatlar nasip etmen için yalvarıyoruz... Sevdiğin hürmetine kabul etmeni arz ediyor boynumuz bükük kapında bekliyoruz....İnşallah Rabbimiz Celle Celalehu....
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
amin...
10 adet okudum kardeşim ALLAHIM HAYIRLI SALİH BİR EVLAT NASİP ETSİN SANA
Allahım sana da bana da tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlat versin canımkardeşlerim 5 yıldırı tedavi görüyoruz, yeni tedaviye başladık Allahım inşlh bu sfer selamet çıkarır ama siz değrli kardeşlerimden dua bekliyorum.çok sıntıdayız, bunalmak üzeryim, neolur dua edermisiniz....
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
amin...
Allah sizinle beraber tüm evlat isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlat nasip eylesin kardeşim.
burda bir kaç tanıdığım meryem suresini hicazdan gelen 41 adet hurmaya okuttular.her gün bir hurmayı eşiyle yemişler.
Tabi her şey Allah'u Teala'nın elinde muhakkak ama dua ve surelerinde esrarı olmuştur.
Allahım sana da bana da tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlat versin canım