Okulda yasyonel sayilari ve sosyalden yoma şehrini işledik ve yakamlari bulmak oldukça zordu
Oğlum okuylay kapanmadımı sen hala oyalaydamısın?:a30:
Okulda yasyonel sayilari ve sosyalden yoma şehrini işledik ve yakamlari bulmak oldukça zordu
allah aklınızı bu şekilde değerlendirin diye mi verdi size!!! bu ne saçma oyun bu kadar çok mu canınız sıkılıyo bi de elhamdülillah müslümanız dersiniz iş güç yok oturmuş "r" leri "y" yapıyosunuz!!!
allah aklınızı bu şekilde değerlendirin diye mi verdi size!!! bu ne saçma oyun bu kadar çok mu canınız sıkılıyo bi de elhamdülillah müslümanız dersiniz iş güç yok oturmuş "r" leri "y" yapıyosunuz!!!
ozamn neden açtığın 1o konudan 7 si bilmece, bulmaca ,oyun ,fıkra merak ettim..........
biz burda sadece dini bilgilerimizi paylaşmakla kalmıyor her eksiğimizi gideriyoruz
umarım sizde öyle olursunuz
hayırlı cumalar
selam ve dua ile
sen kendi işine bak hadi!!!
Benim toyunum bal ayısından çok koykuyoy ,biz bunun çayesini bulamadık.
koykma yavyum diyoyum dinlemiyoy
Aniden Dede ayı geliyoy deyincede ben koykuyoyum
Halbuki gelen minnacık ayıymış...:evet:H
BU KELİMELEYİNİZ NE KADAY KIYICI BU SİTEDE DİNİ BİLGİLEYİMİZ KADAY OYUNLAY FIKYALAYDA YEY ALIYOY ÇOK AYIP :a12:
Cok KIYICI konusuyoysunuz Bizim musLumanLigimizi yargilamak size mi dustu acaba abicim yada ablacim herneyse..... ELHAMDULILLAH HEPIMIZ MUSLUMANIZ .... Bes vakit namazimizdaniz .............. ama bizimde eglenmeye ihtiyacimiz vaydir degilmi Lutfen bu dusuncenizden kuytulun.......beyenmediginz foyumlari okumayin o zamanallah aklınızı bu şekilde değerlendirin diye mi verdi size!!! bu ne saçma oyun bu kadar çok mu canınız sıkılıyo bi de elhamdülillah müslümanız dersiniz iş güç yok oturmuş "r" leri "y" yapıyosunuz!!!
yahu bosveyin baska konuya gecelim rica ediyoyum
bende sevmıyom tatişmayı ama insanlaın oldugu yede hey şey oluyo ne yapalım
kıskananla dıyom ben hafize annem kıskananla cantlasın sankı bizim yok eglenmeye hakkımız
siz madem bunca sounun içinde bunamı taktınız yokmuydu başka işiniz canım
heygün oluyoymu yav ben yeniyimde