Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evde Kalan Kizlar Ve Erkekler.....! (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selam.10 yıllık evliyim .evlendiğimde bizimde hiçbirşeyimiz yoktu.şimdi Allaha şükür.Benim gençlere tavsiyem evleneciğiniz insanda (dini konular hariç) aramanız gereken 2 şey var.1. annesine babasına saygı duymayan biriyle evlemeyin.kendi annesine babasına ne olursa olsun hürmet etmeyen asi olan biri yarın sizede ailenizede çocuğunuzada asi olur.2.bu kişiye göre değişir ama çocukları çok sevenden de iyi bir eş olur kanaatimce.çünkü bu onu merhametli şefkatli olduğunun işaretidir.nedersiniz?

A

Arzu_76

Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Aşın,İşin, Eşin ve evladın

Rabbim hayırlı ölüm versin

Amin

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam çok güzel ve isabetli yerinde bir yorum açıklama olmuş...selam ve dua iel kalın dediklerinize katılıyorum..selametle...

Selamün Aleyküm Kaan Kardeşim. Yazini Biraz Tebessümle Birazda Malefeslerle Okudum. Tespitler Genel Itibariyle ( Istisnalar Hariç ) Isabetli.
Evvela Evde Kalmişlik Biraz Göreceli Bir Kavram. Kişi 25 Ini Geçmiştir Ama Evlenmek Için Acele Etmeye Niyeti Yoktur. Amma Velakin çevrenin Baskisi
Ister Istemez Kişiyi * Evde Kalmiş * Moduna Zorluyor.
Erkekler Için Yaşin Ve Evliliğin Bayanlara Nazaran Daha Kolay Olduğunu Düşünüyorum. Erkekler 30 Yaşin üstüne çiksalarda *evde Kalmiş* Gözüyle Bakilmiyor.bayanlarda Ise Toplumdaki Genel Görüş 25 Civari...
Göz Ardi Edilen Diğer Bir Konuda şu:
Erkekler Için Eş Seçimi Daha Kolay.
Niçin Mi?
çünki :
Toplumda Ilk Seçim Hakki Erkektedir. Evlenme Düşüncesi Olan Delikanli Ya Kendi çabalariyla Yada Yakinlarinin Yardimiyla Uygun , Münasip Bir Gelin Adayi Ararlar.bulduklarinda Kapilarini çalar Allahin Emriyle Derler...
Kiz Da Ya Kabul Eder Yada Kabul Etmez. Kabul Etmedi Ise Yeni Arayişlar Başlar Delikanli Için...taki Kabul Görene Dek....
Biz Bayanlar Için Böyle Bir Durum Sözkonusu Değil. Evlenme Vaktinin Geldiğini Düşündüğümüzde çikip Orda Burda Eş Arama Gibi Bir Lüksümüz Yok. Eşin Dostun Vasitasiyla Kapimiz çalinacak, Görüşüp Konuşucaz, Aklimiza Mantiğimiza , Kalbimize Uyduysa Allah Mesut Etsin. Yok Uymadiysa Oturup Beklemeye Devam. :]
Iş Böyle Oluncada Gengecik Bayanlara Evde Kalmiş Sözü Yakiştiriliyor.
Her Iş Ve Olay Vakti Geldiğinde Elbette Zuhur Edecektir.biraz Sabretmek Gerekiyor.
<<<< Rabbim Neyler... Neylerse Güzel Eyler....>>>>

Kaan Erdem

Yönetici
aleyküm selam...dediklerinizde doğru..selametle kalın...

selam.10 yıllık evliyim .evlendiğimde bizimde hiçbirşeyimiz yoktu.şimdi Allaha şükür.Benim gençlere tavsiyem evleneciğiniz insanda (dini konular hariç) aramanız gereken 2 şey var.1. annesine babasına saygı duymayan biriyle evlemeyin.kendi annesine babasına ne olursa olsun hürmet etmeyen asi olan biri yarın sizede ailenizede çocuğunuzada asi olur.2.bu kişiye göre değişir ama çocukları çok sevenden de iyi bir eş olur kanaatimce.çünkü bu onu merhametli şefkatli olduğunun işaretidir.nedersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt