berat05
Yönetici
Hepsini hatırlamak ayrı birer duygu katıyor.....Hiç biri şu an olmasa da.... Gramafon olsa dahi...ne plaklar temiz..ne dinleyecek nesil kaldı...
Nostaljiye özlem bir başka...
çok güzelmiş abi ya....ama ben yine de bu çağınn teknolojisini tercih ederim:a35:
ama şimdi ara sayfalardaki yazılara resimlere baktım da gerçekten insan geçmişi özlüyor...hatta bazen geçmişe dönesi geliyor...özlemekte haklısın yani abi...
forumun 5 yıl önceki halini özledim
İnsanoğlu geçmişin özlemcisi , gelecegin hasretçisi , bulundugu anında şikayetçisidir .
ÖZlem duydugunuz geçmişi yaşıyanlarda muhtemelen , o andan şikayetçiydiler . En değerli ve güzel zamanımızın bulundugumuz an oldugunu düşünüyorum...
Her şeyimiz var HAMDOLSUN...:a12:
Ama eski tadı yok gibi be kardeşim...
Acaba neden..?
Bir aklım diyor ki: COCUK olmamızdan mı acaba..?
Diğer aklım diyor ki: Yoksa insanlar mı değişti..?:a03:
Biz hala kardeşimle kouşurken geriye mutlaka gideriz rahmetli annemle babamla olan günlerimizi sokakta oynadığımız oyunlar tombiliş çelik çomak ikili ip atlamak topu havaya atarak on kere dönerdik şimdi birkere dön yerde bulursun kendini ondört yaşında nişanlandım nişanlın geldi deyip sokaktan toplarlardı beni ay ne güzel günlerdi onlar anılar hatıralar unutulmuyor ki ben şimdi torunlara bakıyorum ellerinde tabletler telefonlar oynuyorlar ben bezden bebekler yapardım elbiseler dikerdim şimdiki çocuklar günlerini yaşayamıyorlar biz yaşadık çocukluğumuzu doya doya yaşadık