Dejavu0107
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben bundan yaklaşık 1 sene öncesine kadar tam bir allah aşığıydım bazen Allah(c.c) aklıma geldiği zaman ağlıyordum sonra ne olduysa oldu diğer dinleride araştırdım ama yinede hak dinin islam olduğunu buldum.sonra internette gerzerken bir ateist sitesinde girdim ondan sonra Allah(c.c)nin varlığından şüphe duydum şimdi onun varlığın biliyorum ama bazen istemediğim halde yine şüpheye düşüyorum.mesal bilim adamlarının çoğu ateist .onlar okumuş adamlar bir şey biliyolardır o yüzden ateistlerdir diyorum.hep kendi kendime sorular soruyorum.Eskisi gibi Allah(c.c)'yew aşık olmak istiyorum şüpheye düşmeden önce çok mutluydumçdünya malında hi. gözüm yok sadece Allah(c.c)'ye aşık olmak istiyorum ama olmuoyr lütfen yardım edin ben eskisi gibi Allah aşkıyla yanmak istiyorum 5 vakit namazımı elhamdülillah kılıyorum ama Allah(c.c)'ye aşık olmak istiyorum.şüpheye düştüğüm zaman bile namazımı çok şükür bırakmadım sürekli Allah(c.c)'ye bana vvarlığını kanıtlaması için dua ediyorum.ne yapmam lazım eskisi gibi olmak istiyorum.lütfen benim için Allah(c.c)'ye dua edin müslümanın müslümana yaptığı dua geri çevrilmezmiş çbirde asimyıldırım.comdan yaşlı kadın fincan ve fincan hikayesini izlemiştim acaba ordaki durum gibi mi durumum diyorum Allah(c.c) sevdiğine sıkıntı verirmiş acaba benim daha ii olmam için mi sıkıntı veriyor lütfen yardım
Geceleri (nafile)namaza kalk,Allahı tesbih et mutlaka nasuh tevbesi yapmak için Allaha dua et.