Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ESIMLE AYRILMAK UZEREYIZ (5 Kullanıcı)

*mine*

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim gerçekten zor bir durum aynı şeyleri yaşayan biri olarak babasız bir çocuk yetiştirmek her halükarda zor.eğer yuvanın düzelme birlikteliği tekrardan sağlama şansınız varsa kendinize bir şans daha verin. en azında ilerde tekrar deneseydim diye pişman olmadan.sölediğim gibi babasız bir çocuk yetiştirmek gerçekten çok ama çok zor. bunun maddi sıkıntıları dışında manevi sıkıntılarıda var. ileriyi çok çok ileriyi düşünün. bir çocuk için en iyi anne baba onun öz anne-babasıdır.ALLAH(c.c) yadımcın olsun ve dualarımdasınız.

kismetkaan

Kayıtlı Kullanıcı
Unutmayin Ki Yuva Yikmak Allah'in En Sevmedigi şeydir. Mümkün Oldugunca Yuvanizi Ayakta Tutmaya çalişin. Rabbim Yar Ve Yardimciniz Olsun.

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim bende bazı sıkıntılar yasıyorum. Evlilik hayatında.
Unutma karsındaki kişi sana ne zarar verirse versin Allahu Ekber dedikçe baskasının büyüklüğüne inanır ve olacaklardan korkarsan o zaman düsün gercekten Allahu ekber derken en büyük o düsüncesi tasyıromusun.
Efendimiz (s.a.v) döneminde bi sahabe iş nedeniyle seyahate çıkar.Kadına evden cıkmasını yasaklar.Kadına haber ederler bi gün baban rahatsız. Kadın Efendimize (s.a.v) giderek anlatır durumu. Efendimiz (s.a.v) derki : Kocana isyan etme Git otur evinde.
Sonra bi haber daha gelir artık ölmek üzeredir.Kadın yine sorar ve yine aynı cevabı alır.
Bi süre sonra haber alırki babası ölmüs.
Efendimiz (s.a.v) ye gider : Yine aynı cevaı alır.Kadın üzgün eve döner ve kocası gelir.
Bi süre sonra Efendimiz (s.a.v) sırf bu davranısı yüzünden Allahın kadını cennete gönderdiğini duyurur.
Unutmayın hiç bir sey daha önemli değildir.Allahı razı etmek ten .ve unutmayın kocanız size küsken Allah ta size küstür der Efendimiz. hele bi sabredin.İmtihanı kazanın gönlünüzde güller acacak güleceksiniz maziye .Sabır Sabır Sabır.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlı olanı versin...bende size dua edeceğizm..i

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Kardeşim.bence çok şiddetli Bir Gecimsizlik Olmiyacağina Inaniyorsaniz Geri Dönün.rebbimin Svmediği Helalide Yapmamiş Kzinizida Aile Ortaminda Büyütmüş Olursunuz.tevekkül Edin.sabir Tevekkül Tüm Gönül Kapilarinizi Açar.tabi Yaşan Bilen Sizsiniz Bize Anca Yardim Etmk Düşer...allaham Emanet Olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kardeşim öncelikle durumuna üzüldüm sonuçta ortada bir evlat var yuvalar yıkılması sizin yuvanızında eşinizinde son kezde olsa bir şansa ihtiyacı var eşini affet belki bu sefer farklı olur Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin kardeşim bende 8 aydır eşimle ayrıyım inanki evinin değerini anlarsın tek göz evde de kalsan anlarsın ve özlersin iyice düşün derim selametle kal

tan_vakti

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablacım Allah aşkına tekrardan dene konuş onunla bir şans daha ver eğer olmazsa başka çıkar yol göremiyorsan ayrılma yoluna git evlilik kolay mı kuruluyorki bozulması kolay olsun.

kadir52

Kayıtlı Kullanıcı
Cenabi Rabbim hepimizin yardicisi olsun

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a olayları ancak siz bilirsiniz ama bence bir şans daha verebilirsin.ben de eşimden ayrı yaşıyorum ve bana dönmesini istiyorum.eğer bir yuva kurtulucaksa şans vermeye değer.ALLAH yardımcınız olsun...

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
S A KARDESLERIM 2 AYDIR ESIMLE AYRI YASIYORUZ VE COK BUYUK SIKINTILARIMIZ VAR. ESIM AILE BILINCINDE DEGIL. SORUMSUZ VE BANA KIZIMIZA KARSI COK ILGISIZ. USTELIK DAHA BASKA SEYLER VAR. BEN ANNEMIN YANINDAYIM KIZIMLA BERABER AMA BUDA COZUM DEGIL. 2 YILLIK EVLIYIZ KIZIM 1 YASINDA. BU KADAR SORUNDAN SONRA GERI DONUP DONMEYECEGIMI BILEMIYORUM. KARARSIZIM. ESIM OZUR DILEDI FAKAT AYNI TAVIRLAR DEVAM EDICEK GIBI. BENIM AILEMDE HEMEN AYRILMAMI ISTIYO. KENDIMI BOSLUKTA HISSEDIYORUM. RABBIME COK DUA EDIYORUM. INSALLAH KABUL EDER VE BEN BI CIKIS YOLU BULURUM. BENIM ICIN SIZDEN DUA ETMENIZI ISTIYORUM. ALLAH INSALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER. ALLAHA EMANET OLUN BENIDE DUALARINIZDA EKSIK ETMEYIN. ALLAH INSALLAH SIKINTIDA OLAN MUMINLERIN YANINDA OLUR.B)B)B)B)

EVET ASEN EĞER EŞİNİ İSTIYORSAN GERİSİ TEFERRUATTR VE SEN BU ISTEĞİNDE ISRARCI OL. VE EŞİNLE KURDUĞUN YUVAYI YIKMA... sabır en gusel yoldur... sonra bu mesajın sonundakı gulllerı sadec eşin hak edıyor.. lutfen onları sahıbıne .. ver SELAMETLE...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Kardeşim Rabbin Yardimcin Olsun Ama Ayrilmani Asla Istemem Cocuğun Var Ne Yaparsan Yap Ayrilma Ben Babasiz Büyüdüm Ve Annemle Babam Ayrilmişti Neler Neler Yaşadim Bir Bilsen Yanliş Anlama Ama Sana Ve Eşine Acimam O Mahsum Cocuğa Acirim. Böyle Konularda Ben Cok Hassasim Sabret Ve Mücadele Et Allah Yardimcin Olsun

huseyingurbuz

Kayıtlı Kullanıcı
Sakin Yuvanizi Yikmayin Sabredin Inşaallah Düzelir Durumunuz Rabbim Yardimciniz Olur

melall

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm abicim allah yar ve yardımcın olsun.ama sakın olaki boşanmayı düşünme. bugün bir yuvakurmak çok zor.ve eşler boşandıgı zaman arş titrermiş.inşallah yeniden hayata eşinizle başlarsınız geride kalanlar unutulmasada...; ileriye yönelik güzel günler sizi bekliyor olacaktır.karşılıklı anlayış ve güven oldugu sürece hiç birşey sizin huzurunuzu bozamaz dualarımda sizide unutmayacagım aeo

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim daha yeni evlisiniz ilk yıllar zor geçer bir iki yıl sabredin görüceksiniz herşey yoluna giricek kızınızın hatrına ve tabi sevgi saygı bitmediyse devam edin derin nacizane fikrim tecrübeye dayanarak diyebilirimki ilk yıllar bibirine uyum saglama dönemi olabildigince uyumlu olmaya çalışın siz biraz kendinizi geri çekerseniz o sizin üstünüze gelir erkekler pek fazla üstlerine düşülmesinden hoşlanmıyolar zaman tanıyın düzelir inşaALLAH:H

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Durumunuza gerçekten üzüldüm. Şunu söyleyeyim kötü insan iyi olmuyor. Bende aynı dertteyim 11 yıllık evliyim sürekli dua ederim ama şu ana kadar eşimde herhangi bir düzelme olmadı. Bende hep Allaha sığındım ondan yardım bekledim. Tevekkül ettim sabır ettim.Yinede ümidimi kesmiş değilim. Arada çocuklar olunca herşeye katlanıyoruz.Sırf onlar için ne yapalım bizim imtihanımızda bu Allah beterinden saklasın ya çocuklarımız amansız bir hastalığın pençesinde olsaydı.veya biz anneler cocuklarımıza şevkat merhamet gösteremeseydik. BEn daha kötü şeyler aklıma getirerek teselli olmaya çalışıyorum. Elbette aile huzursuzluğu kadar kötü bir hastalık yoktur. Allah hepimizin evine huzur, cansağlığı ve mutluluk versin. Darda olanlara tüm müslümanlara rabbim yardım etsin. Aminnnnnnn

dilayyy

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum zumrutum kardesim.bence 10 kere degil de 100 kere dusun bu konuyu ,ben babasiz yesistim ve babasizligin ne oldugunu coooooooook iyi bilirim ,hicbir zaman babama baba diyemedim.Bubenim icin cok buyuk bir burukluk ,ve bosluk onu yoklugunu her zaman hissederim ozelikle bayramlarda.babasiz cocuk yetistirmek hic kolay degil ozelikle bu zamanda, herne kara verirsen ver ama kizini da dusun ona gore ver bence. Allah yardimcin olsun,insallah dogru kara verirsin kendi sesini dinle bence dusun bi esinsiz yapabilecenmi diye , Allaha emanet ol .

dilayyy

Kayıtlı Kullanıcı
zumrutum,ne olur beni yanlis anlama biraz akil vermis gibi oldu sanki ama, sadece farkli pencereden bak bak olaya bence + ve - dusun. ozurdilerim sadece aydinlatmak amacim.Allaha emanet ol.

YanlizNur

Kayıtlı Kullanıcı
Selam. Allah kolaylik versin yardimcin olsun. Benim basimda da dert var. Ben evli 2 cocuk annesiyim ama esimle gecimsizim, ayrilmaya dusunuyorum. Guc bulmak icin dua ediyorum sonra biri bu siteyi soyledi bende yeni uye oldum. Cok iyi oldu sizin gibi kardeslerle tanismis oldum bu da bana daha fazla guc veriyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirlisi neyse o olur. a.e.o.

memoside

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.....
içinde bulunduğumuz dünyevi sıkıntıların önde gelenini yaşamak üzereyim.. bir baba olarak tüm çırpınmalarıma tüm gayretime rağmen, eşimin mantıklı bir sebep göstermeksizin 21.07.2008 tarihindeki ayrılma talebini kabul etmek durumunda kalmanın sıkıntısını yaşıyorum... oğlumuz 2.5 yaşında dünya güzel bir bebek... okuyan, hissedebilen yardımcı olabilecek tüm kardeşlerimden hayır dualarını talep etmekteyim
sevgilerimle

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim. mevlam yardımcınız olsun çok üzüldüm. en çok da o canım yavrunuz için üzüldüm.eşinizin mantıklı bir sebep göstermediginizi yazmışsınız yazık bazı ufak tefek tartışmalar için kurulu düzeninizi bozmayın.ihşaalah eşinizle barışırsınız.eşinizle ve yavrunuzla önünüzde uzun saglıklı huzurlu günleriniz olsun.hayırlı günler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt