Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ESIMLE AYRILMAK UZEREYIZ (2 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
kardes allah yardimcin olsun umarizki duzelir islerin

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selam inşallah en güzel şekilde atlatirsiniz rabbim yar ve yadimciniz olsun inşallah dualarimiz kabul olur

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı olsun ıkınız ıcnde duzgun bır yuvanız varsa umarım hıc bır zamn hc bır durumda yıkılmaz allah yardımcın olsun......

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun inşallah.hakkınıza hayırlısı neyse onu versin..

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili zümrütüm boşanma allah c.c sevmediği şeylerden biridir ,ben böyle huzursuzluklara düştüğümde kendimce bir yol geliştirdim karşimdaki her kim olursa olsun benden küçük yada büyük hep kendi yaptiklarimi düşünür onun hakli olduğu yada olabileceği konulari irdeler kendimi onun yerine koyarim ve kimsedende kolay kolay vaz geçmem çabalarim hatalarim karşisinda özür dilerim kanaatkar olmak aslinda herşeyin üstesinden geliyor biliyormusunuz nefsimi hesaba çekerim . Aşağilandiğim zamanda içimden hep şu geçer sen beni aşağilayamazsin çünkü ben öyle aşağilardayimki sen ne söylersen söyle ne yaparsan yap beni allah c.c 'nin karşisindaki küçüklüğümden daha çok küçültemezsin ben zavalli çirpinan bir kulum evet zaaflarim var seninde var herkesin var ben bilincindeyim sen değil ben söylüyorum iradem var aklim fikrim var ve bildiğim herşeyi seni kaybetmemek için kullanacağim kendim için senin için etkilene bilecek herkez için sen artik benim için bir mesuliyetsin bir köşede yollarimiz keşisti bir birimizin hayatini etkiledi isek sana karşi sorumlluyum bunu biliyorum sen bilmesende ben elimden geleni yapicam diye düşünüp büyük hesaptan önce kendimi hesaba çeker üzerimdeki kul hakkini en aza indirmeye çalişirim benim hakli olmam hiç bir şeyi değiştirmez önemli olan karşimdakinin üzerimdeki hakkidir ve hak sahibine teslim edilmelidir .
Sizden ricam lütfen sabir allah c.c kullarini sinar bu imtehandan inşeallah yüzünüzün akiyla çikarsiniz allah yar ve yardimciniz olsun

TolgaKarahan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Allah Yar ve yardımcınız olsun. Allah hakkınıza neyi hayırlı kıldıysa inşallah o şekilde sonuçlanır.
Günümüzde insanlar ayrılığı nasıl bu kadar rahat telafuz edebiliyor anlıyamıyorum.
Bende benzer bir durumdayım. Evliyim ve 2 cocugum var. Eşim dinine bağlı ve sürekli okuyan kendini geliştiren biri.
Ben ise mesleğim icabı dini konularda fazla geliştiremeyen namazını maalesef düzenli olarak kılamayan biriydim. Ailemi maddi açıdan sıkıntıya sokmamak için gecemi gunduzumu işe vermek zorunda kaldım. Ancak bu iş sadece para kazanmak değil mesleğimdeki değişikliklerden dolayı mecburen oldu. Velakin sonunda eşim benden ayrı durmaya başladı. Ben olanlardan pişmanlık duymaya başladım ve herşeyi (gerekirse mesleği değiştirmeyi göze aldım ancak şimdide eşim benden soğudugu için aynı evde ama birbirimizden uzak geçirmek istiyor. O konusmadan sonra namazımada tekrar başladım ama maalesef bir kere kırıldıktan sonra düzelmiyor. O yüzden hayatımızı şekillendirmeden evvel iyi düşünmemiz gerekiyor sanırım. Şimdiki aklım olsaydı bu kadar çok çalışmayı tercih etmezdim. Şu anda sürekli gözümün önünde 2 cocugum dönüp duruyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu arada birsey sormak istiyorum.Geçmişte düzenli namaz kılmadıgım için benden soğuyan eşimin dinen benden boşanmak isteme hakkı var mı? (Namazımı aksatmadan kılma sözü vermeme rağmen)

gün batımı

Kayıtlı Kullanıcı
rabbım yar ve yardımcınız olsun inş inş düzelir sıkıntılarını atlatırsınız inş.

iyi bir insan

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim....

Allah sıkıntılarını inşallah hayırlı ve mutlu sonuçlara erdirsin.Ayrılığın nasıl bişey olduğunu biliyorum.Bende yaklaşık 10 aydan beri ayrıyım.Ve aralıkta boşanma davamız var.Bizim çocuğumuz yok.Olsaydı herşey daha güzel olabilirdi.Ama herşey allahtan bu bi imtihan deyip sabrediyorum.Allah sıkıntıda olan kardeşlerime sabırlar versin.Müslümanın mümin kardeşine duası kabul olur.İnşallar hakkında hayırlı olanı Allah sana en kısa zamanda verir.O küçük masumun hatrına. Unutma (dua müminin silahıdır) dua et allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin inş.

Hak şerleri hayreyler,
Zannetmeki gayreyler,
Arifane seyreyler,
Mevla görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.

Hoş sabrı cemilimdir,
Allah`ki vekilimdir,
Taktir`ki kefilimdir,
Mevla görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.......

Allaha emenet ol değerli kardeşim...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim RABBİM CC hakında hayırlı olan neyse onu versin inşallah seninde kızınında eşininde hakında ne hayırlıysa o olsun RABBİM CC yar ve yardımcın olsun selametle

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamûn Aleykûm bacIm ALLAH (C.C) YardImcIn olsun zaten kardeslerimiz yazIlacaklarIn en iyisini yazmIslar Bende kutsal topraklardan sana ve seningibi nicelerine duacI olacagIm insALLAH ALLAHA emanet ol.

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Allah gönlünüze göre versin inşallah herşey gönlünüzce olur.
selametle kalınız.

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım allah sonunuzu hayır etsin inşallah dua listemize aldık
sabır kızın için biraz daha sabır diyorum bütün çareleri denedikten sonra boşnmak fikrini düşünün bence allah yar ve yardmcınız olsun

meral78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim......Görelim mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler......Herşeyde vardır,bir hayır.Bu imtihanı hakkıyla vermen dileğiyle...

kıymık

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm zumrutum
dualarım sizinle, insalah düzelirsiniz B)

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
vah vah vahki vah baştan sona kadar okudum mesajları nede çok eşiyle anlaşamayan evliliği bitme noktasına gelen kardeşlerimiz varmış..

birde neden gençler evlenmiyorsunuz diye sorarlar alın işte korkularımızdan biride bu evlilikler gibi acaba bizde olurmuyuz korkusu bugün sadece maddiyat değil evlenmeme nedeni birde şu evlilikteki korkular var.

işte buyrun sorun şu evliliği iyi gitmeyenlere nerde hata yapmışlar acaba neden iyice tanımadan evlenmişler insan huyunu suyunu nesebini bilmediği biriyle evlenmez sonu böyle olur şu evliliklerin bozulmasının en önemli sebebi birbirlerini tanımadan evlenmeleri isterse 10 yıl flört etsinler isterse 2 yıl nişanlı kalsınlar ama birbirlerini tanıyacaklarına aşkım cicim bitanem diyerekten bu yılları zayi ediyolar birbirlerini tanımıyorlar.!
sonuç:aaa bu adam böyle değildi hiç niye şimdi böyle yahu kardeşim sen niye tanımadan evlendin..

neyse daha çok sebep var ama kısa tutalım bari..

vesselam..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt