mtekik
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Erkekler unutursa...
s.a. arkadaşlar,
bakıyorumda ben yokken ULAŞTIRMA BAKANIM'ın üzerine fazla gitmişsiniz zerda ablam, biz gençleri siyasete ısındırmaya çalışırken siz kalkıp onları bu işten soğutuyorsunuz.
Bırak gençler siyasete ilk adımlarını bu siteden atsınlarda bizde onunla gurur duyalım,
k.s.e.o.
Ravza_Nur yazdı:
hakkında hayırlısı olsun kardeşim evet eşler birbirlerini hoşnut etmenin yollarını bulmalı ve ona göre davranmaya çalışmalıdırlar gerekirsede bu uğurda fedakarlık bile yapmalıdırlarFATMA_ERGUN yazdı:
YA BİZ BİRİNE BULSAKTA VARSIN HATIRLAMASIN.Ravza_Nur yazdı:
evet erkekler bana göre bazen işlerine gelmediği için unuturlar gerekli değildir onlara göre ama düşünseler evlerinde onlara hizmet eden eşleri bir güle layık değilmidir veya gülü bırakalım tatlı bir sözü hak etmiyormudur eğer eşlerrden birisi böyle özel günlerin hatırlanmasını seviyorsaaa eş hatırlamak için elinden gelen özeni göstermelidir eşinin duygularını hafife almamalıdır bize göre basit olabilir ama eşimizi sevindirecek olan herşey bizim için değerli olmalıdır diye düşünüyorumASLINDA EŞLER HERŞEYİ HAK EDİYOR BENCE.
s.a. arkadaşlar,
bakıyorumda ben yokken ULAŞTIRMA BAKANIM'ın üzerine fazla gitmişsiniz zerda ablam, biz gençleri siyasete ısındırmaya çalışırken siz kalkıp onları bu işten soğutuyorsunuz.
Bırak gençler siyasete ilk adımlarını bu siteden atsınlarda bizde onunla gurur duyalım,
k.s.e.o.